Soocernetis hirmutatakse mängijaid sellega, et saadetakse Nõmme Kaljusse. Töötab väga hästi ja oleme võidulainel. Normaalne inimene ei mängiks ju vabatahtlikult Nõmme Kaljus.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2011
Collapse
X
-
[QUOTE=Rein;1300632]Soocernetis hirmutatakse mängijaid sellega, et saadetakse Nõmme Kaljusse. Töötab väga hästi ja oleme võidulainel. Normaalne inimene ei mängiks ju vabatahtlikult Nõmme Kaljus.[/QU
Siiani oli ikka ju sinu uuesti mängima hakkamisega hirmutatud,keegi seda ei soovi ja siis pingutavadki
b-day
Kommentaar
-
Alvin and the other chipmunks,ärge pähe enam süstige!Algselt postitas Alfonso Vaata postitust4:0 ja 2:0 võidud on tõesti kobad, aga kaotanud oleme küll väga kobalt. Potensiaali on, teil mängib kari eitesid, kes kiunuvad platsil ja potensiaali on aint kommipanemisest süstlani lennata.b-day
Kommentaar
-
No vaadake seda Endret nüüd, isegi tsiteerida ei oska, terve Nõmme meeskond on selline, isegi hullem tegelikult.
Minuga hirmutamine ei mõjunud enam ja mõtlesime kõige koledama asja välja.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Nõmme Kalju III siiski. Aga võidusatsi kohta olen kuulnud sahinaid, et eesmärk on üks hea päev esiliiga. Algus on paljutõotav, edu soovides.Algselt postitas jaanp Vaata postitustFCF TLÜ - Nõmme Kalju 6:0Kapten Trumm
Kommentaar
-
ei tea, kust küll taoline "ruumor" pärineb, kuid jätke need esiliiga jutud vastava teema hoorumisse. mitte midagi isiklikku raivo postituse vastu (sest muidugi tore kui kiidetakse), kuid ma tean, et siin on umber terve keskklassi autotäis kodanikke, kes selle teema kallal võtavad vaevuks nokkida & parastada. varem või hiljem.Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustNõmme Kalju III siiski. Aga võidusatsi kohta olen kuulnud sahinaid, et eesmärk on üks hea päev esiliiga. Algus on paljutõotav, edu soovides.
esialgu on ikka tähtis liiga är'r võt't. siis saab edasi vaadata. muidugi kahju, et meeskonna laatsaret iga mänguga täieneb.
Kommentaar
-
Üks 10 punkti meeskond tuleb selg ees tõelistele mängumeestele vastu. Kohe näha, et arvestavad kohtunikud nende mänge vilistama pandud. Jaanipäevaks on see meeskond seal kus ta koht on (loe: kolme viimase meeskonna hulgas).
Soccernet võitis Haiglat 2-1. Soccerneti väravad Viik ja Leetma.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Usu mind ka meie meeskond teab mida laatsaret tähendab , juba ennem avavilet oli 5-6 põhimeest puudu ning üks vigastatu lisandus juurde. Aga tubli sats on teil pole midagi öelda , üks treeneritest võiks ainult natuke viisakamalt platsil käituda. Mingis mõttes mõistetav , et raske meistriliigast neljandasse tulla , egole ikka päris kõva laks. Aga see on väike asi , tase on teil tubli ja läheb iga mänguga paremaks. Ehk järgmine kord saame juba natuke tõsisemalt vastu. Edu teileAlgselt postitas sziczinche Vaata postitustei tea, kust küll taoline "ruumor" pärineb, kuid jätke need esiliiga jutud vastava teema hoorumisse. mitte midagi isiklikku raivo postituse vastu (sest muidugi tore kui kiidetakse), kuid ma tean, et siin on umber terve keskklassi autotäis kodanikke, kes selle teema kallal võtavad vaevuks nokkida & parastada. varem või hiljem.
esialgu on ikka tähtis liiga är'r võt't. siis saab edasi vaadata. muidugi kahju, et meeskonna laatsaret iga mänguga täieneb.
Kommentaar
-
Ei süüdista seekord kedagi , mitte kedagi. TLÜ on tubli, Taseme vahe oli see kord mäekõrgune, Arvatavasti poleks isegi pink väga päästnud.Algselt postitas Rein Vaata postitustMis hakkas nüüd? Kui kohtunik ei aita, siis hakkame vigastusi süüdistama. Liiga lühike pink, muud ei midagi.
Aga reinuke looda , et sinu pink päästab soccerile mõne punkti
Kommentaar
-
sa ise võiks ka väheke viisakamalt käituda, eriti kui platsil pole. tribüüni pealt lolle kommentaare stiilis "pohlak andis staadionit kasutada, nüüd oled jube kõva vend" on päris inetu kuulata.Algselt postitas staaaaaar Vaata postitustUsu mind ka meie meeskond teab mida laatsaret tähendab , juba ennem avavilet oli 5-6 põhimeest puudu ning üks vigastatu lisandus juurde. Aga tubli sats on teil pole midagi öelda , üks treeneritest võiks ainult natuke viisakamalt platsil käituda. Mingis mõttes mõistetav , et raske meistriliigast neljandasse tulla , egole ikka päris kõva laks. Aga see on väike asi , tase on teil tubli ja läheb iga mänguga paremaks. Ehk järgmine kord saame juba natuke tõsisemalt vastu. Edu teile
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar
-
Okei riilääks , mõlemad käitusime tõesti veits inetultAlgselt postitas Even Vaata postitustsa ise võiks ka väheke viisakamalt käituda, eriti kui platsil pole. tribüüni pealt lolle kommentaare stiilis "pohlak andis staadionit kasutada, nüüd oled jube kõva vend" on päris inetu kuulata.
Lepime ära
Iseenesest sellise seisu peale pole eriti midagi kobiseda
Kommentaar
-
Eks Kalju vennasd teavad täpselt kuidas asi käib. Tehva annab neile ju staadionit.Algselt postitas Even Vaata postitustsa ise võiks ka väheke viisakamalt käituda, eriti kui platsil pole. tribüüni pealt lolle kommentaare stiilis "pohlak andis staadionit kasutada, nüüd oled jube kõva vend" on päris inetu kuulata.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar