Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Pohui mingi mäng nekudega.
    EJL võiks hoopis tõekomisjoni teha. Uurida oleks palju.
    Samas ärge muretsege nagu kiimas teismelised tüdrukud. Küll sügisringis pannakse korralikult ploome.
    Reinukene kes küll sügisel ploome paneb ? Sügise alguses ikka mine võta neid puu otsast
    Aga kohtunike ostmises rääkides soovitan teistel kah proovida , tõekomisjoni otsus

Kommentaar

Sa Gunnarike ära keseta siin midagi. Mäng toimub Kalevis ja vaata, et seep maha ei kuku.
      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Tarva II-villa väikese karika mäng lõppes 1-3 villa võiduga

Kommentaar

Sa Gunnarike ära keseta siin midagi. Mäng toimub Kalevis ja vaata, et seep maha ei kuku.
          Oi see sulle meeldiks. Rein, väikeste poiste ärakasutamine on rangelt seadustega keelatud.
          Kui su lapsepõlvetrauma ikka piinab sind siis pöördu palun psühholoogi juurde. Võta julgustuseks Alfonso ka kaasa.

Kommentaar

Nii siis, täna on kõik oodatud Hiiu staadionile, vaatama Nõmme Kalju III rahvusvahelist sõpruskohtumist FC Black Boysiga(UK) kell 14
            E Pluribus unum

Kommentaar

Mõne päeva jooksul mängis Pirita teist korda Ahtamariga. Seekord väikese karika edasipääsu nimel. Pirital oli 11 meest olemas ja mäng kulges samuti teises taktis. Poolajaks jäime 0-3 taha, kuid mängupilt oli palju parem. Rohkem võimalusi Ahtamaril polnudki ja need kasutati oskuslikult ära.

Teise poolaja alguses vähendasin seisu 1-3'le ning Ahtamari poolel oli mõni minut tugev paanika, mil suutsime veel mõned ohtlikud pealelöögid teha. Karistuslöök kahjuks pani seisukorra jälle paika ja lõpuks lasime veel ühe lüüa ja kokku kaotasime 1-5. Kohutavalt raske mäng, aga 11 mehega on õnneks tegemist jalgpalliga, mitte vastu seina jooksmisega. Ahtamarile edu järgmises ringis. Kui Ratnikov ja co kohal on, ei saa nende vastu kerge olema.

Kohtunikud olid eeskujulikud. Äärel 1-2 väravat tulid väga kahtlastest suluhõngulistest olukordadest, kuid mis seal ikka. Väljakukohtunik oli igati tasemel ja selliseid mehi võiks meie mängudel rohkem vilistada.

Kommentaar

Algselt postitas Çelik Destan Vaata postitust
                Nii siis, täna on kõik oodatud Hiiu staadionile, vaatama Nõmme Kalju III rahvusvahelist sõpruskohtumist FC Black Boysiga(UK) kell 14
                Mängu seisuks jäi siis 3:0 Nõmme Kaljule , kohtunike brigaad tegi head vilet
                E Pluribus unum

Kommentaar

Mängu seisuks jäi siis 3:0 Nõmme Kaljule , kohtunike brigaad tegi head vilet
                  Näha jah, et tegi "head" vilet.

Õnneks homme on teil kohtunikuks Kotter kes ennast ära osta ei lase ja mõjutada samuti mitte. Kindlat saate kotte nüüd.
                  Tubli EJL!
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Näha jah, et tegi "head" vilet.

Õnneks homme on teil kohtunikuks Kotter kes ennast ära osta ei lase ja mõjutada samuti mitte. Kindlat saate kotte nüüd.
                    Tubli EJL!
                    ML kohtunik vilistab IV liigat???
                    No see on küll meelitav. Tutk ja Neemlaid on juba vilistanud Kalju III mängu kunagi, nüüd siis järgmine kõrgkvaliteet vile tulemas. Aga nagu Tutk ise ütles kunagi: "Üksi vilistada (IV liigat) on raskem kui vilistada koos 2 abikohtunikuga jalgpallimängu."

Kommentaar

Kardate juba?

Kommentaar

Kardate juba?
                        Rein, keda me peaksime kartma, kas sind v?

Me ei karda midagi, me pole sellised virisejad nagu sina..
                        Me lähme mängime jalgpalli, kaotame siis kaotame, võidame siis võidame, pall on ümmargune , pole vaja kõike kohtuniku süüks ka ajada

Stay cool , and relax.
                        Vaata kuidas te ise homme Kristiinelt tappa ei saaks
                        E Pluribus unum

Kommentaar

Me lähme mängime jalgpalli, kaotame siis kaotame, võidame siis võidame, pall on ümmargune , pole vaja kõike kohtuniku süüks ka ajada

Stay cool , and relax.
                          Vaata kuidas te ise homme Kristiinelt tappa ei saaks
                          Kui te kaotate, siis kaotate tänu sellele, et kohtunikul on piisavalt mune, et teid üle türa saata.
                          Vaata peeglisse ja saad la ise aru, et te olete hunnik tusse. Õnneks on pooled mehed avaldanud soovi peale kevadvooru oma karjääri jätkata Soccernetis. Eks me vaatame veel seda asja kes sobib ja kes mitte. Kaido Hermat ei sobi kindlasti.
                          4 liigas on umbes 3 tõsiselt võetavat meeskonda. Kahjuks Kalju nende hulka ei kuulu,
                          cia tibid ja tere tulemast naiste esiliigasse.

Kommentaar

Kui te kaotate, siis kaotate tänu sellele, et kohtunikul on piisavalt mune, et teid üle türa saata.
                            Vaata peeglisse ja saad la ise aru, et te olete hunnik tusse. Õnneks on pooled mehed avaldanud soovi peale kevadvooru oma karjääri jätkata Soccernetis. Eks me vaatame veel seda asja kes sobib ja kes mitte. Kaido Hermat ei sobi kindlasti.
                            4 liigas on umbes 3 tõsiselt võetavat meeskonda. Kahjuks Kalju nende hulka ei kuulu,
                            cia tibid ja tere tulemast naiste esiliigasse.
                            Kui me kaotame siis me kaotame enda süü tõttu mitte mingi kohtuniku pärast.
                            Ma vaatasin peeglisse ja küll ei märganud , et ma oleks hunnik tusse. Sa parem vaata ise peeglisse ja ära ole siuke naine kes aint viriseks, rahuldamatu oled rsk.
                            Ja huvitav kes need inimesed sul siis on kes TAHAVAD jätkata karjääri FC Suckernetis?
                            Meie ja tibid? ei no Rein võta kokku ennast ausalt.. see, et te olete sitemal positsioonil kui meie ei tähenda seda , et sa võid endale kõike lubada ja sõimata enda vastast ! Sa räägid ,et Kaido ei sobiks teile? arvata on , et ei sobi kuna teie jaoks ta on liiga hea.

Mina olen rääkinud, eks me täna vaatame kes on hunnik tusse kui nängud on läbi !
                            E Pluribus unum

Kommentaar

Enamus Kalju 3 on liiga head. Sellegi poolest on mõni vend avaldanud soovi meiega liituda.
                              Vabandan oma mõne sõna pärast mis eelmises postituses olid, eile sai natuke müratud

Kommentaar

soovitan soojalt ringis kohtuda, mma reeglid, 3x2 min, full guard
                                slimm.ee

Kommentaar

Working...
                                X