Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

IV liiga Põhi 2011

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas karl500 Vaata postitust
    Mai tea, kas sa kujutad asju ette, aga kalju poolt polnud mitte ühtegi rusikaga vehkimist, pigem oli pirita number 3 ja 33 need mängijad , kes oleks pidanud olema eemaldatud, sellepärast, et nemad vehkisid rusikatega.
    Teades sinu mõttemaailma vuti reeglite kohta ("ükski vastane ei tohi karistusalas vastaste väravahti isegi näpuotsaga puutuda"), on see sinu jutt praegu väga naljakas... Kalju on alati kõige puhtam sats Jõudu!

Kommentaar

Algselt postitas Qips Vaata postitust
      Teades sinu mõttemaailma vuti reeglite kohta ("ükski vastane ei tohi karistusalas vastaste väravahti isegi näpuotsaga puutuda"), on see sinu jutt praegu väga naljakas... Kalju on alati kõige puhtam sats Jõudu!
      jutt ei käinud mitte karistusalast vaid viie kastist.

Kommentaar

Algselt postitas karl500 Vaata postitust
        jutt ei käinud mitte karistusalast vaid viie kastist.
        http://www.jalgpall.ee/docs/reeglid.pdf Ole hea ja näita, kus see kirjas on? Mõni teie mängija kisas isegi oudi korral suluseisu... Mitte, et ma olen Kalju vastu koguaeg aga teie satsi härrad ei saa tihti reeglitest aru.

Hüva lugemist ja kohtumiseni palliplatsil.

Kommentaar

Algselt postitas Bobik Vaata postitust
          Hiljem läks ka reaalselt rusikatega vehkimiseks. Normaalne neljanda liiga jalgpall. Kohtunik muidugi selle vehkimise peale ei andnud kaarti ega midagi ja kõik Kalju ropendamised kannatas rahumeeli ära.
          lihtsalt faktina võiks siia juurde märkida, et Reliikvia on saanud jalgpall.ee andmetel sel hooajal liigas 40 kollast (!) ja 1 punase kaardi (kui ma nüüd kokkulugemisel ei eksinud) .. kerge "pada-sõimab-katelt" efekt on su postituses või mis?

huvitav oleks teada kas keegi kaartide arvult teile ligi saab?

Kommentaar

Kuulge Romka või Klasen, kas vastab tõele, et TLÜ oli ühe aasta projekt ja järgmisel aastal sellisena ei jätkata?
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Enamus kalju vendi ju abikoolist ja pole keskkooligi lõpetanud, ainus asi mida platsil osatakse on piniseda ja vaielda et audist oli sulg. Lootusetu juhtum, selline tiim tuleks panna eksvangide ja puiatu vilistlastega ühte liigat mängima. Seal neil paras haukuda ja koera hääli teineteisele teha.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                Kuulge Romka või Klasen, kas vastab tõele, et TLÜ oli ühe aasta projekt ja järgmisel aastal sellisena ei jätkata?
                Rein, aitab sellest õhtulehe lugemisest. Alusetud kuulujutud (ei tea kust sa isegi sellist asja kuulda oleksid võinud)

Kommentaar

Algselt postitas FCFTLÜ Vaata postitust
                  Rein, aitab sellest õhtulehe lugemisest. Alusetud kuulujutud (ei tea kust sa isegi sellist asja kuulda oleksid võinud)
                  Trenni te ei tee, väravavaht lasi jalga ning väravas on Klaseni isa, mängudel alustavad põhis vennad keda mõni meeskonnakaaslane pole varem näinud.
                  Isegi Kaljus ei käi asjad nii.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Trenni te ei tee, väravavaht lasi jalga ning väravas on Klaseni isa, mängudel alustavad põhis vennad keda mõni meeskonnakaaslane pole varem näinud.
                    Isegi Kaljus ei käi asjad nii.
                    Rohkemat pole vajagi, et liigas ülal püsida... Vähemalt on iga mäng meeskond alati koos ja minnakse täis koosseisus vastu. Väravavahtidega on ju üleüldse korralik põud...

Kommentaar

Kohtunik unustas Tamme ja Kenneth Karjase vahetuse ära. See toimus samal ajal mis Timuska ja Nõu vahetus ehk siis 57 minutil.
                      Urmar, tee korda!

Kommentaar

Katastroof on lähedal, Rein paneb tänast Soccerneti koosseisu paika...
                        DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                        Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

TLÜ-soccernet 1:0

värav tuli mingi 10 min, nurgalöögist! tavaline 4 liiga värav

Naljakad momendid:

15 min Klasen karjub lambist üle väljaku tehke soccerneti mängijale nr 6 haiget (Masendav, nagu 5 klassis saadab oma suurema venna kaklema), kõige parem on see mitte keegi ei tea mille pärast ta seda karjus!

40min klasenile tehakse viga, kollase vääriline(sai vist kah). Klasen karjub see pole normaalne meeskond, mis teil viga on

75min Luik paneb RÄIGELT kossi vastase kastis, saab otse punase

hea mäng oli, sai joosta!

staar minibilaajev(midagi sellist) tegi 3 korda robinhio trikki, cool.

enamuse ajast käis mäng soccerneti poolel, midagi ohtliku polnud, igav, viimased 8 min soccernet nats surus, ja kõik!

NB: klasen on naljakas , mitte halvas mõttes

Kommentaar

Uskumatu.

Kommentaar

Algselt postitas Vallimägi Vaata postitust
                              TLÜ-soccernet 1:0

värav tuli mingi 10 min, nurgalöögist! tavaline 4 liiga värav

Naljakad momendid:

15 min Klasen karjub lambist üle väljaku tehke soccerneti mängijale nr 6 haiget (Masendav, nagu 5 klassis saadab oma suurema venna kaklema), kõige parem on see mitte keegi ei tea mille pärast ta seda karjus!

40min klasenile tehakse viga, kollase vääriline(sai vist kah). Klasen karjub see pole normaalne meeskond, mis teil viga on

75min Luik paneb RÄIGELT kossi vastase kastis, saab otse punase

hea mäng oli, sai joosta!

staar minibilaajev(midagi sellist) tegi 3 korda robinhio trikki, cool.

enamuse ajast käis mäng soccerneti poolel, midagi ohtliku polnud, igav, viimased 8 min soccernet nats surus, ja kõik!

NB: klasen on naljakas , mitte halvas mõttes

Tüüpilised eestlased, ise mängida ei oska, siis ei tohi lasta ka teistel mängida... Mõnedel TLÜ meestel on mängutase mäekõrgune ja eks see ikka ajab närvi kui mitu mitu korda lüpsi saada ja palli kätte ei saa. Martin on paljude mängijate (ka minu) jaoks niivõrd kiire, et keegi ei saagi muud moodi takistada kui veaga ja eks see ajabki närvi, keda ei ajaks?

Punane kaart oli õigustatud, kahju, et kohtunik varasemat momenti ei näinud, mis punaseni viis.

Jõudu Soccer!

Kommentaar

Kiire või mitte, aga see kuidas ta maas püherdab ja röögib on ikka masendav vaadata.
                                Eks ajab närvi ikka küll, kui ei suudeta vanadest meestest teerulliga üle sõita. Jalgpall pole aeroobika.

Kommentaar

Working...
                                X