Mis kuradi tase, sa Quips oled puhas junn ja mängida ei oska ainult meelega vigastad teisi. Klasen on nii nõrk mängija et peale esimest seeriat on pikali maas ja oimetu, mis tasemest sa r'äägid. Miks ta mängib 4. liigat? Eestis on mustmiljon sellist mängijat, hea et te kotti ei saanud, paras. Üleminekumängudelt te edasi ei saa. Onu Raivo and gang lubas teid purustada seal.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
IV liiga Põhi 2011
Collapse
X
-
Naljakas lugeda, et IV liigas kellegi tase on mäekõrgune. Nagu varem siin teemas öeldud, IV liigas hea mängutasemega mehi kümneid ja kümneid läbi käinud.Algselt postitas Qips Vaata postitustTüüpilised eestlased, ise mängida ei oska, siis ei tohi lasta ka teistel mängida... Mõnedel TLÜ meestel on mängutase mäekõrgune ja eks see ikka ajab närvi kui mitu mitu korda lüpsi saada ja palli kätte ei saa. Martin on paljude mängijate (ka minu) jaoks niivõrd kiire, et keegi ei saagi muud moodi takistada kui veaga ja eks see ajabki närvi, keda ei ajaks?
Punane kaart oli õigustatud, kahju, et kohtunik varasemat momenti ei näinud, mis punaseni viis.
Kiiruse kohta - sellises vanuses ongi normaalne kiire olla. Martinile tegi kollase kaardi vea temast 10 aastat vanem vend, kes peabki tast aeglasem olema. Närvi ajas väide, mis peale viga tuli. A muidu tore mängumees.
Roman tegi eile tublit tööd, kui nägi, et oma mehed üle käte läksid, kutsus korrale.
Kohtunik jättis üldse palju asju nägemata ja nägi asju mida polnud. Ma sain kollase(just natuke enne punase momenti), vastane astus selja tagant mõnuga jala peale, mille tagajärjel kukkusin. Kohtunik ei näinud, vot see ajas närvi, tõmbasin teie mehe kohe maha(oli vist sama, kes vea tegi). TLÜ mängija polnud milleski süüdi aga sellised pasad kohtuniku poolt ajavad närvi, mitte lüpsi saamine paremalt meeskonnalt.
Lisaks siis muidugi häiris kohtunikuoskus lugeda olematuid suluseise.
Tänud sellele, kes mind mängu lõpus maha niitis, kui katsin palli väljumist üle otsajoone. Sabakont siiani valutab.
Igastahes, möla maha. Palli liigutate kenasti aga ärge jaurake teiste oskamatuse üle.
Parem meeskond võitis.
PS! Väike tögamine... Soccernet on IV liiga 2 kohaga lõpetanud, kas teie seda suudate?
Kommentaar
-
Eino, kurat, su lugemisoskus on sama müstiline kui kirjutamis. Kaks erinevat momenti on need.Algselt postitas Alfonso Vaata postitustDevil kas ta astus sulle selja tagant sabakondi peale?
Kommentaar
-
Alfonso, sinusugustest tehaksegi Võsa Petsi saadet, peaks vihje saatma?! Ja huvitav kellele ma vea tegin?Algselt postitas Alfonso Vaata postitustMis kuradi tase, sa Quips oled puhas junn ja mängida ei oska ainult meelega vigastad teisi. Klasen on nii nõrk mängija et peale esimest seeriat on pikali maas ja oimetu, mis tasemest sa r'äägid. Miks ta mängib 4. liigat? Eestis on mustmiljon sellist mängijat, hea et te kotti ei saanud, paras. Üleminekumängudelt te edasi ei saa. Onu Raivo and gang lubas teid purustada seal.
Nähes sind üle pika aja platsi ääres, ei saanud me keegi pärast naeru pidada... mingi suvaline klemm teksa ülikonnas voolib värsse platsi ääres, olles ise ikka täielik paadialune. Ole hea mees ja vaata peeglisse, alles siis tule teisi hindama. Natuke trenni ei tee sulle paha...
Ja muide ootame siia maani kõik huviga, mil tuleb IV liiga sõnasepp Alfonso oma arvamust avaldama terve TLÜ tiimi ees. Romka number sul juba on, millal laekud?
Kohtuniku töö oli üle keskmise hea ja mõnes kohas tõesti eksis, IV liigas on väga raske kõike jälgida. Socceri mängija oleks pidanud samuti kollase saama, kui TLÜ mängija asja eest punase sai.
Pealtvaatajate huvides oleks võinud ikka rohkem väravaid olla aga hea mäng sellegi poolest.
Tutulutu Alfonso.
Kommentaar
-
-
JK Jalgpallihaigla 3-3 Tallinna FC Akhtamar
1-0 paremalt tsenderdus kasti, mis l2ks yle jala ja akhtamari v2ravavahi abiga lendas ka sisse
1-1 meie kaitse kingitus.
1-2 tsenderdus paremalt ja oma v2rav
1-3 jallegi paremalt tsenderdus ja varavavahi kingitus akhtamari kasuks
2-3 parem keskkaitse liikus ette palliga ja leidis ilusa passi yks yhele mida ka realeseeriti.
3-3 standart olukord. tsenderdus ja megailus v2rav peaga
Kommentaar
-
Tubli töö!Algselt postitas Leshiy Vaata postitustJK Jalgpallihaigla 3-3 Tallinna FC Akhtamar
1-0 paremalt tsenderdus kasti, mis l2ks yle jala ja akhtamari v2ravavahi abiga lendas ka sisse
1-1 meie kaitse kingitus.
1-2 tsenderdus paremalt ja oma v2rav
1-3 jallegi paremalt tsenderdus ja varavavahi kingitus akhtamari kasuks
2-3 parem keskkaitse liikus ette palliga ja leidis ilusa passi yks yhele mida ka realeseeriti.
3-3 standart olukord. tsenderdus ja megailus v2rav peaga
Kommentaar
-
Kahjuks mina ei olnud see vend kellele Romka gaybaaris numbri jagas ja pärast tema juurde läks...Algselt postitas Qips Vaata postitust
Ja muide ootame siia maani kõik huviga, mil tuleb IV liiga sõnasepp Alfonso oma arvamust avaldama terve TLÜ tiimi ees. Romka number sul juba on, millal laekud?
Sorry aga ma ei tunne mingeid Romkasid.
Kolmandaks on TLÜ team minujaoks õhk ja ei pea teie ees aru kindlasti andma.
Te olete ikka eriti hale team kui võitsite meid ainult 1:0, samas kui Magister loputas meid 5:0, Teie koht on kätte näidatud!
Kommentaar
-
miks osad ujumismütsidega platsil olid?Algselt postitas kucker Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=MRn2gLpVNTg
FC Eston Villa - JK Jalgpallihaigla väravad
Kuupäev lõpus vale
Kommentaar
-
Kaotusekibedusest ei ole mõni mees siiani üles saanud... Hale!Algselt postitas Alfonso Vaata postitustKahjuks mina ei olnud see vend kellele Romka gaybaaris numbri jagas ja pärast tema juurde läks...
Sorry aga ma ei tunne mingeid Romkasid.
Kolmandaks on TLÜ team minujaoks õhk ja ei pea teie ees aru kindlasti andma.
Te olete ikka eriti hale team kui võitsite meid ainult 1:0, samas kui Magister loputas meid 5:0, Teie koht on kätte näidatud!
Kommentaar
-
Nüüd ma saan aru miks sellest Kalju poisist Klasenist nii rägitakse. Ta tundus FCS vastu mängides nii staar kui staar ja ohkis nii omade kui ka FCS vendadega. Jube vend
Vahepeal oli ka endal tunne platsi ääres,et jookseks väljakule ning sõidaks sellele udule sisse. Ja muidugi ta ei söötnud ka kaaslastele väga vaid reisis üksi väljakul
Kommentaar
-
Ära saa valesti aruAlgselt postitas PraS Vaata postitustNüüd ma saan aru miks sellest Kalju poisist Klasenist nii rägitakse. Ta tundus FCS vastu mängides nii staar kui staar ja ohkis nii omade kui ka FCS vendadega. Jube vend
Vahepeal oli ka endal tunne platsi ääres,et jookseks väljakule ning sõidaks sellele udule sisse. Ja muidugi ta ei söötnud ka kaaslastele väga vaid reisis üksi väljakul 
Igal ühel keevad tunded üle eriviisil, väljaspool mängu naeratavad kõik üksteisele ja see normaalne. Tore on näha, kui kõrgemalt tulnud mängumees palju kõneainet tekitab, kohati läheb ka tema ülepiiri ja eks selleni viivad mitmed olukorrad, kus liiga tehakse. Allapoole sai tuldud seetõttu, et soov sõbraga oma klubi rajada, mis ka hästi on õnnestunud. Esimesel aastel TOP3 hulgas on ju üsnagi hästi.
Loodan, et minu sõnum jõuab nüüd kohale (kui see Alfonso jälle kuskil linna alajaamas oma teksatunkedes neti juhtmeid ei näri) - Socceri mehed, katsuge sellest Alfonsost lahti saada, teeb teie klubi mainele ikka korraliku karuteene oma värsiridadega foorumites
IQ tase on alla kriitilise piiri sellel tegelasel.
Aitab ka jahumisest neil teemadel ja katsume saada tagasi rööpasse, kus ainult tulemustest räägitakse!
Paras naljanumber on see teema meil siin juba (osalt ka minu süü).
Jõudu hooaja lõpuni!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar