Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Näitab kui sisutühi on kohalik liiga kui meestel pole mitte millegi muu üle diskuteerida kui Narva Transi logo üle, et kui omanäoline ja odav see on.
-
Kas ma olen ainus, kelle arust vana logo on ilusam (loe: omapärasem ja vähem kole)? See uus tundub odav. Väga ei meeldi selliste "klassikaliste" jalgpallide pildid logodel.
Leave a comment:
-
Võimalikud euromängud meelitavad järjest vanu ja tuttavaid ässasid tagasi. Transi koosseis on praegu juba päris kõva.
Leave a comment:
-
Ma oleks oodanud tugevamat heraldilist sümbolit. Keskel olev kuudilaadne toode on imepisike ja keskse sümbolina toimimise asemel (miks muidu pannakse see keskele?) tekitab pigem küsimusi.
See värvilahenduse tähelepanek on huvitav.
Leave a comment:
-
Kui natuke norida, siis Transi uus logo vene lipu värvides.
Muidu on täitsa ok, Tammekaga sama stiili
EDIT: oleks olnud natuke loogilisem kui oleks linna värvide kasuks otsustatud. Tundub, et tehti narva linna logo järgi
Leave a comment:
-
Huvitav, et kaubamärkide andmebaasis midagi selle kohta ei ole. Äkki on netist varastatud vektor, oma jama peale joonistatud ja unustatud ® ära kustatada...
Leave a comment:
-
Esimene logo Eesti jalgpallis millel on ka registreeritud kaubamärgi sümbol küljes?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Kasper Vaata postitustVäga kõva, et Cekulajevs suurema agentuuriga nüüd seotud on ja Trans seeläbi ei vaata ainult Venemaa poole. Testimisel USA ründaja, kes mängis mullu samas satsis Didier Drogba ning Shaun Wright-Phillipsiga ning Bermuda koondise keskkaitsja.
http://soccernet.ee/artikkel/trans-t...da-koondislast
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: