Väga kõva, et Cekulajevs suurema agentuuriga nüüd seotud on ja Trans seeläbi ei vaata ainult Venemaa poole. Testimisel USA ründaja, kes mängis mullu samas satsis Didier Drogba ning Shaun Wright-Phillipsiga ning Bermuda koondise keskkaitsja.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Narva Trans
Collapse
X
-
Mängu vaadates olid Jõgi ja Anderson ka suht teise kollase lähedal. Tammekal vedas, et nad ise ka punast ei saanud. Aga no Transi meestega ei anna üldse võrrelda, kõik punaseni viivad olukorrad olid meelega tehtud vead. Järgmine mäng saab raske olema Transil.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustKas kolm punast on meistriliiga rekordi lähedal?
Tanel Tambergile mitu mängu viimase omapärase vea eest tuleb?
https://www.facebook.com/premiumliig...4631429289276/
27.03.2012, Paide km., Paide LM - Nõmme JK Kalju 1:3, Martin Salong.
Paide LM 3 punast (79' Reinsoo K+K ja 77' Kõll, 90' Tikenberg otse punased.)
Leave a comment:
-
Kas kolm punast on meistriliiga rekordi lähedal?
Tanel Tambergile mitu mängu viimase omapärase vea eest tuleb?
Leave a comment:
-
Algselt postitas bergfried Vaata postitustKas Koub sai eelmises mängus viga, et 30 minutil välja vahetati?
Leave a comment:
-
Norm, olen Fantasys juba ühe korra maha müünud (pärast käevigastust) ja tagasi ostnud ta.
Leave a comment:
-
Algselt postitas bergfried Vaata postitustKas Koub sai eelmises mängus viga, et 30 minutil välja vahetati?
Leave a comment:
-
Ma loodan, et Denis Poliakov saab vooru assisti eest ikka statistikasse märgitud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustOlen ise ka mängu ajal käeluu murdnud ja mängisin edasi, kuna vahetusi polnud. Iga pingutus oli väga valus, isegi kui näiliselt käsi ei kasutanud. Ei soovita kellelegi.
Leave a comment:
-
See keskmine osa on puhtalt Burdakovi rekafirma logo. Mida täpsemalt kujutab, ei tea.
Leave a comment:
-
Muide, kas keegi teab mida seal Transi logo peal on üritatud kujutada?
Leave a comment:
-
Olen ise ka mängu ajal käeluu murdnud ja mängisin edasi, kuna vahetusi polnud. Iga pingutus oli väga valus, isegi kui näiliselt käsi ei kasutanud. Ei soovita kellelegi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: