Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tallinna FC Levadia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• telekavaataja
    replied
    Safronovi laenuleping lõpetati.

Leave a comment:

• tpx
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Vassiljevile tuligi võimalus anda, ta on minu meelest oma töö ja panusega seda tõestanud ja nüüd on selleks ka parim moment.
    Täiesti nõus, mulle tundub Vassiljev olevat sümpaatne treener. Las proovib, äkki tuleb välja

Leave a comment:

• Silver
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Vassiljevile tuligi võimalus anda, ta on minu meelest oma töö ja panusega seda tõestanud ja nüüd on selleks ka parim moment.
    Suurepärane otsus Levadialt. Vassiljev on uuekooli noor treener, kellel on sellist tõuget vaja. Nii palju kui olen kuulnud, siis tegemist on väga põhjaliku ja andeka treeneriga, kes võiks oma võimaluse saada. Frantsevi edutamisega Levadia peatreeneriks oleks klubi teinud pigem kaks sammu tagasi, kui ühe edasi. Frantsev võib olla vanakooli karm treener, aga aeg on uus generatsioon põllule lasta. Flora vastu on tänavu väga raske ja ei usu, et Frantsevist oleks olnud siin ka mingit suurt päästjat. Vassiljevi eestvedamisel Levadiat on palju huvitavam jälgida, sest tema käekiri pole veel välja kujunenud. Henn teeb Floras väga head tööd ja tore on näha, kui noored saavad võimaluse tulla ja teha. Levadiale selle otsuse eest 5+.

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Liivak mängis hooaegadel 2013/14 ja 2014/15 Napoli Primavera eest kokku erinevates sarjades 36 mängu. Lõi 3 väravat, andis 1 väravasöödu. Mänguminuteud kogunes 2152.

Jürgens - 19 mängu, 12 väravat, 1 assist, 1421 minutit

Leave a comment:

• -RoMaRiO-
    replied
    Võrdlused Liivakuga on ikka täiesti kohatud. Täiesti objektiivsed ja mõistlikused põhjused, miks kutt hetkel Levadiaga teeb. Kui isegi liituks, siis ilmselt amatöörmängijana hooaja lõpuni. Võimalusega lahkuda, kui turgudel, mida sihitakse, olukord stabiliseerub. Pool aastat meestevutti Eesti kõrgliigas ka kohe kindlasti mööda külgi maha ei jookseks.

palju muret tekitavam on asjaolu, et Levadia jätkab Vassiljeviga, mitte et mul Vassiljevi vastu midagi oleks, vaid see näib selge märk, et Levada on väsinud raha pumpamisest olukorras, kus positiivseid emotsioone kohe üldse vastu ei anta. Meistritiitlit ilmselt taaskord ei tule, aga palju olulisi mänge on veel ees, et see säästuvariant näib kõnekas, et kas ja kui kaua veel?

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Jormma Vaata postitust
    Palju see liivak seal välismaal kõmmutas ? värskenda mu mälu palun
    Aga Jorms, meenuta. Mul pole küll meeles.

Leave a comment:

• $$$
    replied
    Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
    Ega Jürgens jumala eest Eestisse ei tule mängima. Ohtlik näide Flora pingipoisist Liivakust on ju võtta.
    Ma mõtlesin, et kui on mingi koroona teema, siis poleks kõige hullem variant kui saaks vähemalt pool aastat mängida jalgpalli niisama treenimise asemel.

Leave a comment:

• Jormma
    replied
    Ega Jürgens jumala eest Eestisse ei tule mängima. Ohtlik näide Flora pingipoisist Liivakust on ju võtta.
    Palju see liivak seal välismaal kõmmutas ? värskenda mu mälu palun

Leave a comment:

• sanderk
    replied
    Pole vist esimene valik: https://soccernet.ee/artikkel/levadi...-meelega-romas

Liivakul oli Itaalia tippmeeskonna noorteakadeemia ja Flora pingi vahel ikka palju samme, et veel vast ei tasu Jürgensit maha kanda.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Itaalias vist avanes see üleminekuaken 1 september, seega võib vabalt olla, et tiksub lihtsalt trenni teha täismeestega.

Leave a comment:

• ElNino9
    replied

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Arvestades sinu vilepartiid madalamates liigades, siis ei saa tõesti kui selline bardakk siin toimub😀
    Nii kurb

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Mida te huiate. Igati normaalne oli selline lugu tol hetkel avaldada minu meelest. Nagu kõigi asjaosaliste jutust näha, siis tol hetkel tehtigi väga reaalset tööd Frantsevi palkamiseks.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Huvitav, kas eesti keele seletava sõnaraamatu juurde oleks võimalik seda teemat siin linkida? Noh, näitlikustamaks väljendit "pseudoprobleem"...

Leave a comment:

Working...
X