Ei, mitte seda.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Silver Vaata postitustMind täitsa huvitab, milline on Dmitrijevi hind?
Piisavalt suur, et Kaljule üle jõu käia.Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustKui ma väga rikas oleks, siis ma ostaks ta endale ja laseks tal niisama olla. Vähemalt siis ta ei ole niisama Levadias nagu praegu :Pkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Samas, sellise ekstreemse ülemineku korral langeb mängija võimalik hind kindlasti drastiliselt. Arusaamatu, miks ei tegutsenud Levadia tasa ja targu, et suvisel üleminekuajal Dmitrijev maha müüa ja mingit skandaali poleks olnudki. Keegi ehk ikka oleks teda soovinud, kuigi Levadiast millegipärast osta eriti ei soovita.
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustet mis järgmiseks, kallid Viktor ja Juri?
nu ega tuleb lihtsalt vaadata kui muidugi kuskil see info üleval on,kellel leping läbi on saamas siis saab temast järgmine ohver.kink ei taht niisama olla ja pikendas lepingut.krt mehed paneme rahad kokku ja ostame Sanja levadialt välja ja anname kellegile tasuta ära.vähemalt saab sanja kuskil mängida ja koondisel ka rohkem kasuMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas lennu Vaata postitustbudulojus, teosta oma idee ja sa saad jalgpallihaigla aasta geeniuste hall of fame'is aukoha. iseenesest on huvitav, kuidas mängijad üldse Levadias mängida julgevad, kui "valesti" käitumine sääraselt karistatud saab.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustLenc, kuidas homsega jääb siis?
Küpsist saab?"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
RocknRolla (2008)
Kommentaar
-
Algselt postitas Maekas Vaata postitustMis homme on?
Aga laupäeva õhtuks sooviks küll Lencilt küpsist, tänan
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar