Algselt postitas billy t
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Tallinna FC Levadia
Collapse
X
-
Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitustMinu jaoks on naljakas Levadiakaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Levadia kodukas lausa kubiseb vigadest ,sest lisaks Rüütlile pole seal enam Tshurilkinit ja ammugi on tolmu mantlilt pühkinud Ljuba ,kes nüüd töötab EJL.-is.
Igatahes mina loen nende klubide kodulehti pidevalt ,kes oma kodukate eest hoolitsevad ja neid pidevalt täiendavad näit: Kalju , ka Flora on natuke viimasel ajal arenenud, Tammeka .On veel mõned.FCF Forever
Kommentaar
-
Wohoo, küll oli ebatavaline mäng
Jälle ei olnud eriti põhjust olla uhke mängupildi pärast, aga saime oma 3 punkti, Martin oli väga tubli. Meie kaptenist me ei räägigi! Kuld mees. Ei kujuta ette mis saab meie kaitseliinist kui ta lahkub sel aastal. Pärist huvitav asi toimus ka tribüünidel Ja positiivne suhtumne Kalju "ultradesse" mis kunagi oli kaob ära iga mänguga mis mis ma neid näen.
Olgu, veel üks samm meistritiitli poole on tehtud!
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustJa positiivne suhtumne Kalju "ultradesse" mis kunagi oli kaob ära iga mänguga mis mis ma neid näen.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMis me täna siis korda saatsime, et teid niimoodi pahandasime? Nii sõbralikku õhkkonda pole Levadia - Kaljul mängul enne olnudki
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustMitte "meid" vaid "mind", äkki teistele teie meeldisite. Tekkis juba tuttav tunne et mõned pantrid tarbivad liiga palju alkoholi, näiteks see haige mees kes seisis telki juures ja karjus Kalju jne rokkis täiega. Eriti meeldis see kuidas mõned vaprad tegijad üritasid karjuda solvanguid pärast mängu kui olid kindlad et neid ei olnud näha pimeduses. A üldiselt ei olnud absoluutselt midagi hullu, kõik oli lõbus jne Lihtsalt teie numbrid kasvavad kiiremini kui kvaliteet ja aeglasemalt kui ülbus. IMHO.
Ja teksti juures kõige naljakam seik, v noh mida te solvanguteks peate? , igatahes teie seltskond läks enne meid minema, seega olime me nähtaval, mitte teie, kes seal puude vahel kuskil seiklesid.
Aga muidu ainult kiidusõnu teile, grupp on teil lahe, ajate õiget asja ning teie tekkimisega on taas Eesti Meistriliigasse tekkinud intriig, seda siinne jalgpall vajab.
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustJa teksti juures kõige naljakam seik, v noh mida te solvanguteks peate? , igatahes teie seltskond läks enne meid minema, seega olime me nähtaval, mitte teie, kes seal puude vahel kuskil seiklesid.
Kommentaar
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustMa märkasin, et te saite Flora fännidega päris hästi läbi. Rääkisite juttu ja muud värki särki. Seda II poolajal
Kommentaar
-
Algselt postitas Alarikh Vaata postitustHehe, oli asi. Aga ma ei hakka sellest praegu pikalt rääkima sest mu isiklik advokaat on puhkuselkaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitustLevadia kodukas lausa kubiseb vigadest ,sest lisaks Rüütlile pole seal enam Tshurilkinit ja ammugi on tolmu mantlilt pühkinud Ljuba ,kes nüüd töötab EJL.-is.
Igatahes mina loen nende klubide kodulehti pidevalt ,kes oma kodukate eest hoolitsevad ja neid pidevalt täiendavad näit: Kalju , ka Flora on natuke viimasel ajal arenenud, Tammeka .On veel mõned.
aastast 2007. ma olen 99,9% kindel, et ühegi eesti meistriliigas oleva jalgpalli satsi kodulehekülg pole hetkel up to date igas elemendis.
edit: nii et, enne kui levadiat tümitate vaadake peeglisse. ps ma ei toeta levadiat ega ühtegi teist MLi klubi
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar