Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpall televisiooni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Jalgpall televisiooni\'

Minu jaoks ei ole selle Eesti Raadio teema lahkamisega nagu midagi muutunud. MInu jaoks on Levadia ja Rüütli ikkagi pettumuseks. See jahumine, et iga meeskond tehku eraldi leping jne... ei kannata minu jaoks kriitikat- nagu öeldud- sõlmis Eesti Raadio lepingu EJLiga meistriliiga mängude ülekandeks. Kui Levadia pole enam Meistriliiga klubi, siis andke mulle ka teda. Mulle teeb vaid haiget, et ühe klubi funktsionäärid ei saa aru, milleks neile ER ülekandeid tarvis. Ja ka fännidele... kurb
    keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....

Kommentaar

Vaatame kas ülekannetes esineb Florat natukene rohkem kui Levadiat või TVMK või muud Eesti Meistriliiga klubidest.

Kommentaar

tundub jah, et mõnele on kõige tähtsam mitte millegagi mitte kunagi rahul olla.
        Kui ülekandeid ei tehta on virin ja kui tehakse, ikka ei olda rahul...
        haige värk!

Kommentaar

Mitte, et mul midagi selle vastu oleks, et ER kannab üle ML mänge aga tooksin välja pressiteate olulisemad punktid 28. Veebruarist (http://www.soccernet.ee/news.php?id=8374):

>Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) president Indrek Kannik, Eesti Raadio juhatuse esimees Margus Allikmaa ning FC Flora president Aivar Pohlak allkirjastavad esmaspäeval, 28. veebruaril koostöölepingu, mille eesmärgiks on Eesti meeste meistrivõistluste ja koondise mängude kajastamine Eesti Raadios<

>Vikerraadio spordisaade kajastab ..... samuti FC Flora kodu- ja välismänge ja ka teiste Eesti klubide kodumänge eurosarjades<

>Eesti Raadiost saab 1. märtsist 2005 kuni 31. detsembrini 2007 kehtiva lepinguga EJL-i ja FC Flora meediapartner.<

Uudises on selgelt öeldud, et ER kajastab üle ka teiste klubide eurokohtumisi. Kui see leping ka vaid EJL\'ga sõlmiti, siis mida tegi seal lepingu allakirjutamisel FC Flora esindaja Aivar Pohlak? Sõlmis ER\'ga tasuta partnerlussuhte?

Tahest tahtmata võib sellisest uudisest valed järeldused teha kui pole lepinguga ise tutvunud.

Kommentaar

Juhuslikult on Pohlak ka vutiliidu asepresident.

Kommentaar

Jalgpall CITV-s

T: 08.03.05 kl. 19:00
              Meistriliiga 1. voor: FC TVMK - FC Valga (videosalvestus)

edit: kuupäev parandatud. Vabandan!

Kommentaar

äge
                Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

http://www.sportnet.ee/uudis.php3?id=67266
                  Ei osanud, seda mujale postitada, aga minu arust hea ja üllas idee alade populariseerimiseks. Kuigi samas ma muidugi ei usu, et Pohlak kellegagi üldse mingit koostööd lubab/tahab teha.

Kommentaar

Algselt postitas peapall

Ei osanud, seda mujale postitada, aga minu arust hea ja üllas idee alade populariseerimiseks. Kuigi samas ma muidugi ei usu, et Pohlak kellegagi üldse mingit koostööd lubab/tahab teha.
                    Ma küll kahtlen selles ,et mingi taolise palaganiga populaarsus kasvab aga see on muidugi puht isiklik arvamus.
                    FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Algselt postitas peapall

Ma küll kahtlen selles ,et mingi taolise palaganiga populaarsus kasvab aga see on muidugi puht isiklik arvamus.
                      Jah, tegelikult on vist rõhk ikkagi suunatud noortevõistkondadele raha kogumiseks, kuna populariseerimist pole eriti vaja, aga idee ikkagi päris hea ja omapärane ning tasub kõrva taha panna.

Kommentaar

Nii,kus on sisi lubatud jalgpall tv-s?

Kommentaar

Meeste meistriliiga mängude üleviimine
                          17. August 2006 | 15:31

Seoses ETVi ülekandega XXVIII vooru mängust FC Flora Tallinn – FC Levadia Tallinn on Eesti 2006.a. jalgpalli meistrivõistluste meistriliiga mängukalendrisse sisse viidud alljärgnev muudatus:

XXVIII voor
                          Pühapäeval, 17.septembril
                          kell 14.15 FC Flora Tallinn - FC Levadia Tallinn, A.Le Coq Arenal (oli kell 17.00) ja
                          kell 17.00 FC TVMK Tallinn – FC Ajax Lasnamäe (oli kell 14.00).

www.fclevadia.ee

ETV näitab Flora - Levadia mängu

17. August 18:33 Jalgpall

Tallinna FC Levadia kodulehekülje teatel teeb Eesti Televisioon 17. septembril otseülekande A. Le Coq Arenal toimuvast Eesti meistrivõistluste 28. vooru kohtumisest Tallinna FC Flora ja Tallinna FC Levadia vahel. Seoses ülekandega on mängu algusaega muudetud ja planeeritud kella 17 asemel algab see kell 14.15. Samal päeval toimuva kohtumise Tallinna FC TVMK - Lasnamäe FC Ajax algus tõsteti kella 14-lt 17-le.

SPORTNET

Kommentaar

Algselt postitas lennat

Meeste meistriliiga mängude üleviimine
                            17. August 2006 | 15:31

Seoses ETVi ülekandega XXVIII vooru mängust FC Flora Tallinn – FC Levadia Tallinn on Eesti 2006.a. jalgpalli meistrivõistluste meistriliiga mängukalendrisse sisse viidud alljärgnev muudatus:

XXVIII voor
                            Pühapäeval, 17.septembril
                            kell 14.15 FC Flora Tallinn - FC Levadia Tallinn, A.Le Coq Arenal (oli kell 17.00) ja
                            kell 17.00 FC TVMK Tallinn – FC Ajax Lasnamäe (oli kell 14.00).

www.fclevadia.ee

ETV näitab Flora - Levadia mängu

17. August 18:33 Jalgpall

Tallinna FC Levadia kodulehekülje teatel teeb Eesti Televisioon 17. septembril otseülekande A. Le Coq Arenal toimuvast Eesti meistrivõistluste 28. vooru kohtumisest Tallinna FC Flora ja Tallinna FC Levadia vahel. Seoses ülekandega on mängu algusaega muudetud ja planeeritud kella 17 asemel algab see kell 14.15. Samal päeval toimuva kohtumise Tallinna FC TVMK - Lasnamäe FC Ajax algus tõsteti kella 14-lt 17-le.

SPORTNET
                            Supper töö etv-lt. Väga kena...no ausalt kohe!!! Võiks siis ka jätkata seda traditsiooni. Kui kunagi asi kaugemale areneb võiks näidata iga vooru keskseimat mängu. Vot!

Kommentaar

Veel parem oleks kui etv suudaks igast voorust ca 20-30 minutilise saate teha, milles oleksid kõigi mängude highlightsid ja nii terve hooaeg. Euroopas on valdav trend, et kohalikku liiga vooru highlihgtse kajastavad nii tasulised erakanalid kui ka avalik-õiguslikud kanalid (Ing, Ger, Ita, Esp, Fra, Hol, Por). Meie lähiregioonist on rootsi svt-l iganädalane allsvenskani kokkuvõte, norras samuti riiklikul nrk-l pooletunnine vooru kokkuvõte ning taanis on highlihtsid viasati kontserni kuuluval tv3+-l.
                              Wij komen terug met de cup in de hands

Kommentaar

Tahaks tellida endale Sateliittelevisiooni, aga kas keegi oskab soovitada jalgpalli kohapealt, mis eestlastele kättesaadavates kanalites näidatakse Hollandi, Taani, Norra, Rootsi ja Venemaa liigat ?

Kommentaar

Working...
                                X