Milline komöödia. Pohlak ootab Märjamaal - kõige tähtsam, et härra president isiklikult karika üle annaks.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Premium liiga 2025
Collapse
X
-
Mõnes liigas arvestatakse sellist näitajat nagu "puhas mänguaeg". Näiteks Inglise Premier League’is on keskmine puhas mänguaeg 58 minutit. Arvestus käib liiga kohta tervikuna, mitte üksikute meeskondade või mängude lõikes. Palun öelge, kas meie PL-s on seda näitajat vähemalt üksikute mängude või meeskondade kohta arvestatud ?
Kommentaar
-
Aeg taas oma ennustustele otsa vaadata. Ei midagi säravat, aga ei midagi ka liialt piinlikku. Ka mullu õnnestus vaid kolm kohta täppi panna, ent eksimused on tänavu natukene väiksemad. Kõige rohkem ülehindasin Tammekat, keda ma mullu jällegi liialt alahindasin (kui neid 9. pakkusin, see oli ka mu suurim eksimus siis).
Tagantjärgi tark kommentaar: Mulle tundub, et antipaatia Flora suhtes (ka mulle pole Flora ega Vassiljev sümpaatsed) paneb inimesi neid teinekord alahindama ning konkurentide ebastabiilsusele läbi sõrmede vaatama. Flora pink lõpuks ei tundunudki nii õhuke, ent samas see ka suht lihtne raudreegel, et Flora nopib talentide koorekihi ning mingi hetk kipub see talent ka avalduma, eriti kui sul on seal kogemust kõrval. Florat oli ka vähemalt kaks hooaega saatnud tõsine vigastuste laine, mis pidi mingi hetk lõppema.Algselt postitas Andres. Vaata postitust1. Levadia (+1) - Ma pole kindel, et kas Levadia on märkimisväärselt tugevam kui mullu, ent konkurentide tugevuses kahtlen veel rohkem. Liidrikoha vääramiseks peab midagi ikka väga hapuks minema ja keegi teine peab korraldama samal ajal midagi väga imelist.
2. Flora (-1) - Ma ei arva, et Vassiljev oleks geenius, aga ma ei usu, et kogenematuse taha hakkaks meeletult punkte minema. Panen oma usu sellesse, et vigastusi ei saa Floral tänavu nii palju olema kui eelnevatel hooaegadel ning lühike pink ei saa olema suureks probleemiks.
3. Kalju - Tundub huvitav punt, aga arvan, et eelmisel hooajal oli natukene õnne rohkem kui saab tänavu olema + Tamme ja Davidi asendamise bla-bla.
4. Paide - Loodan, et alahindan. Usun, et 2-3-4 tuleb üsna mündivise. Ma ei oska uutest leegionäridest hetkel midagi arvata, kardan, et neil läheb aega. Kõik küll kiidavad Paide vaoshoitust, aga see võib olla mingitel hetkedel ka kahe teraga mõõk (mulle tundub ka, et Paidel tuleb oma vigade tunnistamine natukene raskemalt kui teistel) + samas arvan ka, et kui asjad ei peaks minema hästi ja vibra sisse tuleb, siis ma pole kindel, et kas peatreener suudab pea piisavalt külmana hoida.
5. Trans - Usun, et pragmaatiline lähenemine, heades tingimustes hooajaks ettevalmistamine ja koosseis on selleks piisav, kuigi ma lähen siin natukene pimesi pakkumise peale välja.
6. Tammeka (+2) - Pakun, et tuleb suht tavaline Tartu hooaeg. Üle oma varju ei hüpata, aga ei ennusta ka suurt põrumist neile. Kui Transil lappama läheb, siis ei imestaks, kui tuldaks ka viiendaks. Koosseis on hoitud üsna sama, aga ma pole kindel, et neid kes on tänavu paremad kui mullu on rohkem kui neid kelle pealt võib tulla ärakukkumisi.
7. Vaprus (-1) - Mulle tundub, et see ongi hetkel Pärnu tase. Kõrgemaks kohaks tuleks raha juurde leida ja leegionäride kaasamise peale mõelda. Suurest publikutoetusest üksi võib lisasärtsu leidmiseks väheks jääda.
8. Laagri (-1) - Arvan, et naiivsust on Harjul vähem kui debüüthooajal ning lähikonkurentidest eristab neid parem meeskonnavaim, tahtmist on rohkem.
9. Kalev (+1) - vt järgmine
10. Kuressaare (-1) - Pakun suht mündiviset Kaleviga, aga Kalevi eeliseks pean võimekust tuua mängijaid sisse ning Floral ei paista hetkel olevat väga palju Kurele pakkuda.
Ma arvan, et Vassiljevi eeskujuliku soorituse taga on eelkõige see, et ta suutis rahu hoida ja oma ära teha, vähemalt mul ei meenu väga midagi, mida saaks iseloomustada kui meeletu rapsimine või ämber (vbl euro välja arvata). Huvitav oleks aga nüüd näha, et mis saama hakkab, kui ootused ja pinge on teine. Tänavu poleks midagi hullu juhtunud, kui tiitlit poleks tulnud. Tiitel oli Levadia kaotada, kelle puhul juba enne euromänge oli kerget vibra tajuda ning tundub, et euromängudega käis põnts ära.
Mis mind Levadia ja Paide puhul ehk kõige rohkem üllatas, et ründajate leidmisega nõnda kaua aega läks ning et Reinkortist ja Tambedoust oodati vist rohkem kui kõrvaltvaatajana oleks osanud arvata. Levadial läks hooaja jooksul päris hirmsaks roteerimiseks ning lisaks ründajale tunti ilmselt puudust ka Fombast, kes oli üks meie liiga parimaid mängijaid. Paide vabanes oma peatreenerist kiiremini kui varasema ajaloo pealt oskasin arvata.
Kure suvine tõmme Ilja Antonovi näol oli seda masti käik, mida poleks osanud ette näha. Florast siiski ka tuli mingit abi, Pihela oli kindlasti hea täiendus.
Tunnustan Harjut, Esiliigast tõusta ja seitsmendaks tulla on tubli saavutus. Tundub, et varasem Premium liiga kogemus pandi kenasti tallele.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar