Algselt postitas sosku
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
-
Kas Arbeiteril lastakse hooaja lõpuni omal toolil istuda või on lähiajal uudiseid oodata?
Sellise koosseisuga, teenida amatöörvõistkonna vastu mängides võimalikust 12-st punktist vaid 1... Natukene vähe või kuidas?
Leave a comment:
-
Aga Mööli palle on küll ilus vaadata. Eks talveks leiab skandinaavias uue klubi sellise minekuga.
Leave a comment:
-
No ma ei tea..klubi mängul võiks klubi riietuses olla vist ikka. Või vähemalt siis mingi neutraalne riietus. Normaalsetes (profi)klubides saaks selle eest trahvi.
Leave a comment:
-
Ühtegi uudist ei suutnud Kalevi kodulehelt leida, aga jalgpall.ee andmetel on Hannes Anier klubisse regatud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas sp3ts Vaata postitustJa mis saab edasi?
Conte oli tõesti suur jõud keskväljal.
Leave a comment:
-
Kalevist äraminejad on seni kõik väga loogilised olnud.
Conte oli liiga hea ja Austria on talle suur samm edasi.
Artjunin hoidis ennast pool hooaega vormis.
Ja see kolmas tüüp... oli lihtsalt kohutavalt kehv. Sellise peale pole mõtet raha kulutada.
Leave a comment:
-
Kas Klavani & Lindpere entusiasm hakkab otsa saama? Mehed lahkuvad ja hooaja lõpuks tagasi esiliigas
Leave a comment:
-
Ma olen sel hooajal staadionil ühte Kalevi mängu ehk viimast kodumängu Levadiaga vaadanud ja see kõhetu sell oli tehnilisuselt teistest ikka peajagu üle. Keskväljale jääb päris karm auk sisse.
Leave a comment:
-
Conte siirdus siis Austria esiliigasse FC Wacker Innsbrucki duublisse, esindus tõusis uueks hooajaks meistriliigasse. Ojamaa on eelnevalt samas klubis mänginud kes oli toona ka esiliigas.
https://www.fc-wacker-innsbruck.at/n...uzugaenge.html
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: