Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• atleticomadrid
    replied

Olgu siis lingitud ka. Mulle ikka tundub, et asi pole liigas vaid asi on mehes. Kahtlemata on Rääbise puhul tegu ambitsioonika ja hakkaja noormehega aga pea igakord lihtsalt ei lõika. Igal inimesel esineb seda kurikavalat nähtust! Eks eratreenereid kasuta ju ka maailma tipud aga keha kannatab ikka täpselt niipalju tampi, kui taluvuspiir lubab.
    Muide kannakõõluse valuga olin kimpus see suvi isegi aga mina võtsin seepeale 2 nädalat puhkust jalgpallist mitte ei söönud tablette. Pole muidugi ka Kevini aastalõpu eesmärke...
    Kui oma keha ei kuula siis tuletab ta end ise meelde, olenemata rahvusest ja riigist

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Midagi pole suvalist. Täiesti tavaline ülekoormuse olukord. Ei maksa koheselt eesti vutti selles süüdistada.
    "tahtsin trenne topelt teha" ...

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    Kuidas saab olla võimalik, et ühe meistriliiga klubi põhiründaja rebib end mingi suvalise eratreeneriga nii ribadeks, et kand on vit*us ja ilma süstideta ei saa enam mängidagi Ainult Eesti jalgpallis.
    Midagi pole suvalist. Täiesti tavaline ülekoormuse olukord. Ei maksa koheselt eesti vutti selles süüdistada.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Kuidas saab olla võimalik, et ühe meistriliiga klubi põhiründaja rebib end mingi suvalise eratreeneriga nii ribadeks, et kand on vit*us ja ilma süstideta ei saa enam mängidagi Ainult Eesti jalgpallis.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Vb sa pole seda kuulnud, aga Kalevi mängudel toitlustab iga kord erinev "kodukokk". Neilt kaardimakseterminali nõuda on muidugi natuke palju. Pigem on üldse küsimus, miks selline keberniit on ette võetud - auru, mis üle mänguvooru uue toitlustaja otsimisele läheb, võiks mõistlikumalt kulutada.
    Ei olnud kuulnud seda, kuid tänan informeerimast. Sellisel juhul tekitab hoopis teise küsimuse. Kui Lindpere tegutseb endiselt Musta Puudli juhtkonnas, siis ma ei saa aru miks ei võiks kaasata crew´d sealt näiteks korra nädalas ja kaob mure ära iga nv kodukoka otsimisel ja kaardimaksedterminalid ka olemas. Võidavad kõik.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Ma lootsin, et sellised probleemid on kadunud meil PL 2019 aastal. Iga natukenegi lugupeetav PL klubi on nii empaatia võimeline, et ta muretseb endale kaardimakse terminali.
    Vb sa pole seda kuulnud, aga Kalevi mängudel toitlustab iga kord erinev "kodukokk". Neilt kaardimakseterminali nõuda on muidugi natuke palju. Pigem on üldse küsimus, miks selline keberniit on ette võetud - auru, mis üle mänguvooru uue toitlustaja otsimisele läheb, võiks mõistlikumalt kulutada.

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Oot, Lillekülas on nüüd või? Polegi ammu seal midagi ostnud. Vanasti aga jäi korduvalt sellel põhjusel ostmata.
    Mitu aastat olnud juba

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Katzuu Vaata postitust
    Ma arvan, et sulle tulid need paar ostmata jäänud õlle ainult kasuks ��
    Palun mine perse. Ma isegi ei viitsi.

Leave a comment:

• Katzuu
    replied
    Ma lootsin, et sellised probleemid on kadunud meil PL 2019 aastal. Iga natukenegi lugupeetav PL klubi on nii empaatia võimeline, et ta muretseb endale kaardimakse terminali. Seda udujuttu, et see ei tasu ära ennast, ärge isegi hakake rääkima. See ei peagi tasuma, see peab tekitama tunde, et mõeldakse inimestele heaolu peale. Päriselt ka, tehke see asi nagu korda( sest mingi aeg teil nagu oli). Väike Maardu saab ja teie ei saa. Veidi piinlik.
    Ma arvan, et sulle tulid need paar ostmata jäänud õlle ainult kasuks 😄

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Ma lootsin, et sellised probleemid on kadunud meil PL 2019 aastal. Iga natukenegi lugupeetav PL klubi on nii empaatia võimeline, et ta muretseb endale kaardimakse terminali. Seda udujuttu, et see ei tasu ära ennast, ärge isegi hakake rääkima. See ei peagi tasuma, see peab tekitama tunde, et mõeldakse inimestele heaolu peale. Päriselt ka, tehke see asi nagu korda( sest mingi aeg teil nagu oli). Väike Maardu saab ja teie ei saa. Veidi piinlik.
    Oot, Lillekülas on nüüd või? Polegi ammu seal midagi ostnud. Vanasti aga jäi korduvalt sellel põhjusel ostmata.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Sellest aastast Kalevis ja nüüd ka koondises. Aivar Anniste luubi all.

Leave a comment:

• Väravavaht
    replied
    Elan juba aastaid 5 staadioni lähedal (tegelikkuses Minu ja staadioni vahele jääbki ainult surnuaed) ning mõtlesin nädalavahetusel korduvalt, et mis krdima värk toimub, millest selline undamine? Ei kujuta ette jah, mis tunne staadionil olla võis

Leave a comment:

• Ott Järvela
    replied
    Pärast pühapäevast mängu rääkisin veidi pikemalt Andreas Raudsepaga.

Andreas Raudsepp kaptenirollist: minu jaoks uus olukord, arenen kogu aeg

Leave a comment:

• Kasepats-Pidur
    replied
    Algselt postitas krissucool Vaata postitust
    Mis asi on Rääbis??

Leave a comment:

Working...
X