Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Järgmistes mängudes näeb ära, kumb tõenäolisem on, aga Paide jättis oma väga kvaliteetse ja ühepuute söödumänguga võimsa mulje ja 8-st sisselastud väravast hoidis samapalju väravavaht Vallner oma hiilgava mänguga ära. Paide mänguilu konkureerib kindlasti Floraga, kui pole isegi mitte ilusam, aga Kalev on siiski liiga nõrk vastane mänguilu osas järelduste tegemisel.
Leave a comment:
-
Ma mängu ei näinud, aga kas 1-8 Paidelt on:
a) Kalevi sitt hetkeseis
b) Paide on võimsalt tugev
c) fluke?
Leave a comment:
-
Ma arvan, et Rääbise probleem on pigem, et tahab olla liiga palju jalgpallur.Algselt postitas United Vaata postitustHuvitav, jah. Tegelikult on ta väga andekas - oli seda noorena ja on kindlasti praegugi -, samas midagi jääb palliplatsil puudu. Puusa pealt pakuks, et puudu jääb õigest treenerist, kes ta õigesti ja targemini mängima paneks, ja tugevast tiimist, kus tal oleks selja taga vennad, kes palli ette söödaksid, ja ees ründajad, kes ta pallid võrku lööksid.
Ma isiklikult pean Eesti mõistes lugu ainult mängumeestest, kes sõna otseses mõttes jalutavad Premium liiga tiimidest üle. Mängumeestest, kelle kvaliteet lihtsalt ongi märgatavalt teistest üle. Sest tase on lihtsalt nii nõrk. Ma tunnen, et Rääbisel on potentsiaali veel selliseks mängijaks saada, kuid seda ainult siis, kui ta need Kalevid seljataha jätab ning õpib jalgpalli lihtsamalt ja efektiivsemalt mängima.
Vanus tuleb peale ja palju pole suure sammu tegemiseks enam aega.
Leave a comment:
-
Huvitav, jah. Tegelikult on ta väga andekas - oli seda noorena ja on kindlasti praegugi -, samas midagi jääb palliplatsil puudu. Puusa pealt pakuks, et puudu jääb õigest treenerist, kes ta õigesti ja targemini mängima paneks, ja tugevast tiimist, kus tal oleks selja taga vennad, kes palli ette söödaksid, ja ees ründajad, kes ta pallid võrku lööksid.Algselt postitas purgeenius Vaata postitustEga ei saa arugi, et miks ta seda jalka asja ajab.
Ma isiklikult pean Eesti mõistes lugu ainult mängumeestest, kes sõna otseses mõttes jalutavad Premium liiga tiimidest üle. Mängumeestest, kelle kvaliteet lihtsalt ongi märgatavalt teistest üle. Sest tase on lihtsalt nii nõrk. Ma tunnen, et Rääbisel on potentsiaali veel selliseks mängijaks saada, kuid seda ainult siis, kui ta need Kalevid seljataha jätab ning õpib jalgpalli lihtsamalt ja efektiivsemalt mängima.
Vanus tuleb peale ja palju pole suure sammu tegemiseks enam aega.
Leave a comment:
-
See vend on sarnane Kingiga. Mõlemad on kõvad jutumehed, aga Kink oli ka terav jalgpallur. Edu talle äris ja Insta influenzeriks olemisel. Ega ei saa arugi, et miks ta seda jalka asja ajab. Kindlasti mujal edukam
Leave a comment:
-
Augustis olid sellised plaanid õhus igastahes:Algselt postitas tomm Vaata postitustRääbisel kõrgliiga karjääriga kellad?
Tammekasse tagasi? Ei usu, et teda seal igatsetakse, aga eks näis. Mujale nagu ka väga ei usu.
"Hooaeg ei ole läbi, igasuguseid asju võib veel juhtuda. Ma ei anna alla. Mõtle, kui igas mängus löön ühe värava, olen aasta lõpus A-koondises ja lendan veel aasta lõpus Real Madridi testimisele!"
+ instagrami järgi möllab hetkel Indias.
Leave a comment:
-
Rääbisel kõrgliiga karjääriga kellad?
Tammekasse tagasi? Ei usu, et teda seal igatsetakse, aga eks näis. Mujale nagu ka väga ei usu.
Leave a comment:
-
Aga küsi parem sina.Algselt postitas Katzuu Vaata postitustMiks tema enda käest ei küsi ?
Leave a comment:
-
-
Eestis pole just palju mänginud mehi, kes on osalenud suurturniiril.
Kuidas jõudis Roger Lee kõigest mõnepäevase etteteatamisega Eestisse? Millist jalgpalli koges Inglismaal? Mis tunne on mängida suurturniiril? Miks ta on kodumaalt naastes alati hirmus unine? Kuidas ta tänu oma haridusele kodumaa jalgpallisõpru aitab? "Silm peale!" teab vastuseid!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: