Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
Algselt postitas Katzuu Vaata postitustTallinna Kalevi lõpetas lepingu kahe mängijaga :
Sandro Sene Anibal Embalo
Artjom Artjunin
Meeskonnaga treenib Karl Mööl
Leave a comment:
-
Tallinna Kalevi lõpetas lepingu kahe mängijaga :
Sandro Sene Anibal Embalo
Artjom Artjunin
Meeskonnaga treenib Karl Mööl
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustArmas sõber. Aeg on tuttu minna.
Mina ei taha veel magama jääda,
tänav ei maga ka veel.
Kiisu käib õues, tuul tuhiseb mööda,
taevas ei maga ka veel.
Ema on köögis ja askeldab alles,
ei taha uinuda veel.
Autod ei maga ja hüüavad mulle
tuut-tuut-tuut, tuut-tuut-tuut
akna all teel.
Väikesed lapsed kõik magavad juba,
minagi magama jään.
Head ööd autod, tuul, kiisu ja tuba;
unes teid, unes teid kindlasti näen.
Auto hüûab.. aga see pole see.
Tųut tuut, midagi on mäda.
Mis.. jäägu härrade otsustada.
Leave a comment:
-
Armas sõber. Aitab trammi ootamisest. Aeg on tuttu minna.
Mina ei taha veel magama jääda,
tänav ei maga ka veel.
Kiisu käib õues, tuul tuhiseb mööda,
taevas ei maga ka veel.
Ema on köögis ja askeldab alles,
ei taha uinuda veel.
Autod ei maga ja hüüavad mulle
tuut-tuut-tuut, tuut-tuut-tuut
akna all teel.
Väikesed lapsed kõik magavad juba,
minagi magama jään.
Head ööd autod, tuul, kiisu ja tuba;
unes teid, unes teid kindlasti näen.
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTabasin end mõttelt kogu korruptsioonipseudo taustalt et Kalevi fännklubi, Kalevite Kants on tasaseks jäänud.
Inimesed, kes toetasid Kalevit läbi kogu nende aastate on justkui kadunud. Miks?
Kotkad teevad tublit tööd aga kurb et ei hinnata inimesi kes algusest peale kaasas olnud.
Üks Kantsi liikmetest valiti ka Jalgpalligeeniuseks. Aga ju on inimeste ego nii suur, et nähakse sõna otseses mõttes enda ette.
Olen pettunud, Joel. Pettunud.
Leave a comment:
-
Tabasin end mõttelt kogu korruptsioonipseudo taustalt et Kalevi fännklubi, Kalevite Kants on tasaseks jäänud.
Inimesed, kes toetasid Kalevit läbi kogu nende aastate on justkui kadunud. Miks?
Kotkad teevad tublit tööd aga kurb et ei hinnata inimesi kes algusest peale kaasas olnud.
Üks Kantsi liikmetest valiti ka Jalgpalligeeniuseks. Aga ju on inimeste ego nii suur, et nähakse sõna otseses mõttes enda ette.
Olen pettunud, Joel. Pettunud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustKalev on Levadiale kaotanud viimased 10 mängu väravatevahega 2:50. Millest sa räägid?
Kuidagi eredamalt need ajad meelde jäänud lihtsalt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustÄkki see reede siis...Levadial täna tähtis mäng, liigamäng kohe reedel....Kalev nagu peaks selline sats olema küll, kes peaks suutma korralike tulemusi ka tegema ja noh reedel hea võimalus väsinud levadiat äkki natuke nõelata...
Leave a comment:
-
Äkki see reede siis...Levadial täna tähtis mäng, liigamäng kohe reedel....Kalev nagu peaks selline sats olema küll, kes peaks suutma korralike tulemusi ka tegema ja noh reedel hea võimalus väsinud levadiat äkki natuke nõelata...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustNagu Kure on traditsiooniliselt Florat näpistanud, siis Kalevil on järgmises voorus ansid Levadialt punkte saada, kes on tippudest Kalevile sageli punkte kaotanud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustNagu Kure on traditsiooniliselt Florat näpistanud, siis Kalevil on järgmises voorus šansid Levadialt punkte saada, kes on tippudest Kalevile sageli punkte kaotanud.
Leave a comment:
-
Nagu Kure on traditsiooniliselt Florat näpistanud, siis Kalevil on järgmises voorus šansid Levadialt punkte saada, kes on tippudest Kalevile sageli punkte kaotanud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas saaaaar Vaata postitustParaku enne lagunevad need meeskonnad ära kui piisavalt aega on läinud, et võitma asuda. Säravamad tähed lähevad kõvematesse meeskonda ja nii see Eesti jalgpalli ring käib. Ilus jalgpall ei maksa siin paraku mitte midagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Hyrax Vaata postitustpeaaegu 11 ilusa mängupildiga mängu. vastutasuks 2 võitu 1 viik ja 8 kaotust.
Palju noori entusiastlikke mängijaid on (paar vanemat ka), atraktiivne ründav jalgpall ja lühike pink. Kontratega nõelatakse ära või eksimuste pealt ja ei suuda oma võimalusi realiseerida. Läheb aega, muud midagi.
Paraku enne lagunevad need meeskonnad ära kui piisavalt aega on läinud, et võitma asuda. Säravamad tähed lähevad kõvematesse meeskonda ja nii see Eesti jalgpalli ring käib. Ilus jalgpall ei maksa siin paraku mitte midagi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: