Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JK Tallinna Kalev
Collapse
X
-
No minuarust ikka üsna selge penalti, niipalju kui selle ülekande põhjal otsustada sai.
Leave a comment:
-
Postimehe video: kas kohtunik jättis Kalevi ilma õigustatud penaltist?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustHomme lööb esindus värava ära. Sobtšenko. Kõhutunne ütles.
Leave a comment:
-
Homme lööb esindus värava ära. Sobtšenko. Kõhutunne ütles.
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMillal Kalev väravaid kavatseb lüüa? Põhi ja duubli peale 0 väravat 4-st mängust.
Leave a comment:
-
Millal Kalev väravaid kavatseb lüüa? Põhi ja duubli peale 0 väravat 4-st mängust.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitust21 kaotust järjest
#siitonheaedasiminna
Leave a comment:
-
Algselt postitas Vahkito Vaata postitustNo mis sa kostad, Shparkz? Kas ma ei öelnud, et kaitsesse ka täiendused tulevad? 😁
Leave a comment:
-
Algselt postitas Vahkito Vaata postitustNo mis sa kostad, Shparkz? Kas ma ei öelnud, et kaitsesse ka täiendused tulevad?
Leave a comment:
-
No mis sa kostad, Shparkz? Kas ma ei öelnud, et kaitsesse ka täiendused tulevad? 😁
Leave a comment:
-
See kaitsjast välismaalane toodi ka ikka ära..
Edit: ups, tema avalikustamine pidi vist homsel meeskonna esitlusel olema. ¯\_(ツ)_/¯
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustMulle meenus antud juhtumiga kunagine mazzi artikkel - http://soccernet.ee/artikkel/miks-kl...lgavad-meediat
Miks pakub fännile huvi tema poolt toetatavas klubis toimuv? Pigem on küsimus, et miks suurt kedagi sellised asjad ei huvita ja siis saame ka vastuse paljudele probleemidele Eesti jalgpallis. Praegusel juhul oli võimalik väga lihtsalt kommunikeerida, millist rolli kannab uus töötaja klubi arendamisel. Selle asemel suhtuti fänni huvisse ülbelt ja ükskõikselt ehk ideaalne näide, kuidas mitte fännide/meediaga suhelda. Praegu naeruvääristati ainult iseend, kui eesmärk on muidugi viimasedki inimesed eemale peletada, siis seda tööd teeb spordikoordinaator kahtlemata hästi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: