Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Tallinna Kalev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• krissucool
    replied
    Mis asi on Rääbis??

Leave a comment:

• elx
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Kalevit peab tõesti kiitma selles osas, hinnad on tõesti kõige sõbralikumad PL klubide seas. See kaardimakse teema on küll natukene piinlik, ka mul sai janu eile mitukorda võitu ja pidin pidevalt küsima sõbrannalt cashi.
    Selle eest saab väravas 7 EURi välja käia.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas Mister Vaata postitust
    See pasunaorkester oli tõesti täiesti kohutav. Esimesel poolajal hakkasid mingid tattnokad veel provotseerivalt Kalju fännisektori kõrval tinistamas ka käima selle peale, kui soovitasime pasundamise ajal hoopis laulda. Ei tea, mis poolajal tehti, aga õnneks teisel poolajal enam seda pasundamist ei olnud nii hullusti. Igal juhul tuleks selline jura ära keelata Premium Liiga mängudelt!

natuke kesa stiilis kommentaari ka:

Õlu ja kabanoss (maitsev) statal odav (2 euri mõlemad), aga võiks ajaga kaasas käia ja tulevikus ka kaardimakse võimalust pakkuda. Janu sai seekord võitu ja pidi bussijaama raha järele kõmpima Tulevikus vähemalt targem.
    Kalevit peab tõesti kiitma selles osas, hinnad on tõesti kõige sõbralikumad PL klubide seas. See kaardimakse teema on küll natukene piinlik, ka mul sai janu eile mitukorda võitu ja pidin pidevalt küsima sõbrannalt cashi. Ma näen, et Kalevil tegelikult on hulga potentsiaali tuua veel rohkem rahvast statale. Eile oli palju lapsi ja nende vanemaid statal, neile tuleks tegelikult see promo veel rohkem koju viia.

Leave a comment:

• Mister
    replied
    See pasunaorkester oli tõesti täiesti kohutav. Esimesel poolajal hakkasid mingid tattnokad veel provotseerivalt Kalju fännisektori kõrval tinistamas ka käima selle peale, kui soovitasime pasundamise ajal hoopis laulda. Ei tea, mis poolajal tehti, aga õnneks teisel poolajal enam seda pasundamist ei olnud nii hullusti. Igal juhul tuleks selline jura ära keelata Premium Liiga mängudelt!

natuke kesa stiilis kommentaari ka:

Õlu ja kabanoss (maitsev) statal odav (2 euri mõlemad), aga võiks ajaga kaasas käia ja tulevikus ka kaardimakse võimalust pakkuda. Janu sai seekord võitu ja pidi bussijaama raha järele kõmpima Tulevikus vähemalt targem.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Esimese poolaja kokkuvõte

Otil hea idee

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Kevin Rääbis räägib, miks tegeleb oma brändiga ja mida jalgpallurina tänavu saavutada tahab.

Leave a comment:

• Myrgel
    replied
    Sambaz sa oled täitsa valesti mind mõistnud. Kindlasti pole tegemist mingi üleolekuga. Oled sa suur või väike, pasunad ja jalgpall lihtsalt ei käi kokku. Jalgpallis on laulud ja hõiked. See pasunate teema on käidud teema nii koondises kui klubides. Pole vaja samu ämbreid kolistada. Selle asemel julgusta oma noori ja vanu häälekalt meeskonnale kaasa elama, mõtle välja ägedaid chante jne. Ainus mõnitamine mis siin on, on siis kui keegi lauljale pasunaga kõrva pinistab. Sa ju ei too pasunat laulupeole, aga miks sa tood seda jalkamängule?

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Pigem las Isa annab padruneid. Ma olen kuulnud jutte, et sa oskad siin õudsalt äge vend olla, kui on vaja tõestust, siis näeme juba suvel, sitahäda.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    No näete ju ise siit. Pasunad ajavad inimesed tülli.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Ema anna padruneid. Mida uttivit sa sambaz ajad üldse?

Mitte keegi ei tule sellise suhtumisega siia. Nad ütlevad seda, millega on nõus suur enamus siinsetest fännidest.
    Pigem las Isa annab padruneid. Ma olen kuulnud jutte, et sa oskad siin õudsalt äge vend olla, kui on vaja tõestust, siis näeme juba suvel, sitahäda.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    "Tehtud tegemise pärast" asjad ei kipu ka just väga hästi välja tulema. Kui kõik on nõus, et pasunad on jama siis milleks kaitsta pasunate propageerimist?

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas ericbana Vaata postitust
    Tundub see lillelapse versioon hetkel olevat. Aga selle postituse peale saadetakse mind nüüd perse ilmselt.
    Mulle pigem tundub see versioon, et sa oled reisinud sitaks palju ringi ja endiselt reisid silmad kinni. Oleks aeg näha, et kõik pole nii must-valge.

Leave a comment:

• ericbana
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Tundub see lillelapse versioon hetkel olevat. Aga selle postituse peale saadetakse mind nüüd perse ilmselt.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied

Mitte keegi ei tule sellise suhtumisega siia. Nad ütlevad seda, millega on nõus suur enamus siinsetest fännidest.

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Anna andeks, aga siin sa kaitsed küll vale asja.

Mängudel jagatakse lastele pasunad, siis ahjuloom karjub mikrisse, et nüüd puhume kõik koos kuni õhtuni välja ning kõige kõvem puhuja saab kommi. Ma saan aru, et atmosfäär on sitt, aga sellepärast ei pea veel lastest kurjategijaid kasvatama.

Südamest loodan, et vähemalt teistel mängudel keelab korraldaja kalevlastel selle pasa kasutamise ära.
    Minu küsimus pole kunagi olnud kedagi kaitsta. Mulle ei meeldi ka pasunad. Mis mulle meeldib, on üritus, midagi teha. Antud hetkel nõmmekad tulevad ja üritavad öelda" me olemegi need õiged" suhtumisega. Vot see mind häirib.

Leave a comment:

Working...
X