Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Miks ei ole publikut Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Olympi Vaata postitust
    Kuid nüüd hakkab asi vaikselt paranema: MT staadionit juba renoveeritakse
    Nagu mina aru olen saanud siis tribüün jääb ikka samaks, lihtsalt väljak tehakse korda ja vist pannakse paremad jooksurajad ümber.
    Algselt postitas Cule
    Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Algselt postitas benny Vaata postitust
      irwww head wennad olete siin arwate t6esti et keegi tahab kaa waadata eesti liigat irww tra mingid sitad m2ngjad nagu sahovaiko ja sellised tra drogba teex yxi ka p2he florale!!!!! kes nii m6tetut amat66r jalkkat ikka tahax waadata
      Valus vend oled lase edasi 100-ga. Fänna drogbat ja edu sulle .

Kommentaar

Maag Tammeka esindusmeeskonna kodumängude keskmine pealtvaatajate arv on hetkel 166, mis on minu arvates Eesti Meistriliiga kohta täitsa korralik näitaja.

Arvatavasti on seda siin teemas juba mainitud, aga teen seda siis uuesti, et korralikud tribüünid ja katused nende kohale oleks väga teretulnud. Praegu on seis selline, et vihmase ilmaga liguneb platsi ääres umbes kümme inimest, kellest ka vähemalt pool on mängijate enda sõbrad-tuttavad, klubide tegelased vms.

Ja siis selline toredus nagu reklaam, reklaam, reklaam. Väike klipp teles mingil heal ajal, kui inimesed tööpäevast puhkavad ja diivanis lösutavad, võiks samuti mingi hea hulga vaatajaid platsi äärde tuua. Raha küll läheks korralik summa, aga samas...no, ega tulemust enne ei tea, kui asi järele proovitud saab. Seda isegi vist prooviti mingiaeg, aga hetkel ei tule absoluutselt meelde, kas oli tegemist kõigi ML mängude mainimisega või mingi kindlaga ja kas selllest ka abi oli. Aga näiteks kui iga klubi annaks mingi kindla summa ja kamba peale ostetaks nt 20 sekundit eetriaega vms, saaks võib-olla midagi korralikumat. Siin tuleb jälle see asi, et päris mitu klubi on amatöörkubid ja neil pole seda raha vist eriti kuskilt võtta...
        Infolevik on üldse praegu selline, et mängudest teavad põhimõttelised inimesed, kes on asjaga mingitpidi seotud või on nendest kuulnud oma sõpradelt-tuttavatelt. Need, kel Eesti jalgpalliga nö "otsest kontakti" pole, ei teagi võib-olla, et midagi sellist nagu Meistriliiga või Esiliiga aset leiab.

Ja siis see päev. Iseenesest on laupäev hea, aga kui vaadata näiteks Tartut, siis on see ülikoolilinn ja suhteliselt suur osa üliõpilastest käib kooli väljaspoolt Tartut, seega sõidavad nad nädalavahetuseks koju ja ma arvan, et pole eriti palju selliseid, kes kojusõidu ja ML mängu vahel valides viimase kasuks otsustaksid. Aga samas kohalike jaoks on laupäev väga hea päev, kasvõi perega staadionile tulemiseks. Ning aeg-ajalt on mängud ka teisipäeval, kui ka üliõpilased linnas on...nohjah..

Ärge näkku lööge, aga vot nii ma mõtlesin.

Kommentaar

Algselt postitas TeeleS Vaata postitust
          Maag Tammeka esindusmeeskonna kodumängude keskmine pealtvaatajate arv on hetkel 166, mis on minu arvates Eesti Meistriliiga kohta täitsa korralik näitaja.
          Minu arust see on masendavalt alla käinud. Kunagi oli Tamme st. kunstmuru kõrval derbit vaatamas koguni neljakohaline number pealtvaatajaid. Kui ma kahe aasta eest ise esimesi kordi Tartus mänge vaatasin, siis tribüün oli alati meeldivalt rahvast täis, kuigi vaikne. Praeguseks on asi vastupidi - tekkinud on kaasaelav fännigrupp, aga rahvast kokkuvõttes armetult vähe.

Eks need nimevahetused ja ühinemine on oma jälje ikkagi jätnud. No milleks toetada meeskonda, keda järgmine hooaeg lihtsalt enam ei ole.

Tartu publikunumbrid:

2005 - 326 (Merkuuri ja Tammeka keskmine)
          2006 - 246 (Maagi ja Tammeka keskmine)
          2007 - 166
          Last edited by mazz; 08.10.07, 22:50.

Kommentaar

see et eestis pole palju publikut näitab seda kui vähe eestlased tegelikult asjast huvitatud on ja kui palju jalgpalli armastavad

Kommentaar

Algselt postitas YuWo Vaata postitust
              see et eestis pole palju publikut näitab seda kui vähe eestlased tegelikult asjast huvitatud on ja kui palju jalgpalli armastavad
              Vot Sina tabasid küll nüüd naelapea pihta.

Kommentaar

Läti LFF on kuskil mingi asja teistmoodi käima pannud ja pblikunumbrid on ka kohe rõõmustavalt suured. Niiet EJL võiks natukene oma Läti ametivendade käest õppida seda asja.

Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

läti jalgpalliliidu leht on iseenesest juba natuke atraktiivsem kui eesti oma ..... kahjuks on see staadioni teema suht valus koht..... kui staadionid oleks korras ja seal oleks mugav ning mõnus olla, siis võiks rääkida ka korraliku marketingu tegemisest....... Kalju on selles suhtes positiivne näide, et selline tribüüni lahendus nagu neil seal on oleks väga sobiv enamustele meistriliiga klubidele(lisaks on neil seal all ju täiesti tip-top riietusruumid) ....äkki keegi oskaks öelda kui palju see jutt neil maksis ? ....... lisaks on neil ka juba vist eesti klubidest parim turundus .... nemad tegid selle asja ju nullist seal......paljudel klubidel on tegelikult juba mingi põhi olemas....idee järgi peaks renoveerimine ju odavam olema? ( ma küll ei ole kursis väga ehitusmaailmaga)...... näiteks Kalevil on olemas põhim väga hea põhi millest saaks teha igati korraliku jalgpalli keskuse, aga sinna oleks vaja ka väga suuri summasid....kuid nagu olen kuulnud, siis mõne aasta pärast hakkavad ka seal toimuma suuremad ehitused.... aga nagu ikka raha-raha ja veelkord raha oleks vaja
                  fc pohmell

Kommentaar

mina arvan pigem et asi on väheses jalgpalli staadionides ja heades treenerites , sest tallinnas on enam vähem staadioneid aga näiteks loksal , sakus see on ju jube see on lihtsalt kartulipõld koos väravateda ja ma arvan et seal pole vast kedagi head treenerit kah , ning sellest tulebki see et paljudes kohtades pole võimalik lihtsalt treenida nii palju et mängja suudaks areneda ja sest pole lihtsalt nii head staadionit ja ega ma olen kindel et üle eesti väikeklubides on palju häid mänjaid kellest saaks asja aga lihtsalt neil pole võimalust kuna keegi ei otsi neid ja siis mängidakse rohkem oma lõbuks ja kuna pole head meeskonda kes esidaks eesti meistriliiga tasemel enda meeskonda siis ei saa ka need vähesedki asjahuvilised mõnu tunda vaatamisest , sest kartulipõllul ei saa ju eesti meistriliiga mänge korraldada ja ega seal treenimine ole kah suht halb.

Kommentaar

Algselt postitas mazz Vaata postitust
                      Eks need nimevahetused ja ühinemine on oma jälje ikkagi jätnud. No milleks toetada meeskonda, keda järgmine hooaeg lihtsalt enam ei ole.
                      Tartu publikunumbrid:
                      2005 - 326 (Merkuuri ja Tammeka keskmine)
                      2006 - 246 (Maagi ja Tammeka keskmine)
                      2007 - 166
                      Ma ei tea, kas sellel on mingi mõju, kuid 2005. aasta oli vist aeg, mil ma TPMis töllerdasin, mis tähendas iganädalasi lugusid nii enne kui ka pärast mänge. Ehk oli abi. Ehk mitte. Kuid praegu igatahes midagi ei ilmu.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

ega ma olen kindel et üle eesti väikeklubides on palju häid mänjaid kellest saaks asja aga lihtsalt neil pole võimalust kuna keegi ei otsi neid ja siis mängidakse rohkem oma lõbuks.
                        kas sa Mait Nõmmet tead?

Kommentaar

ei , mis siis ?

Kommentaar

A kas sa Raimo Nõud tead?

Kommentaar

ei , mis siis ?
                              Mait Nõmme on just selline mees, kes II liiga Kuusalu väikeklubist jõudis meistriliigas mängiva Kalevi algkoosseisu. Nii et pole see asi nii lootusetu midagi, küll teisedki meistriliigaklubid märkavad madalamal tasemel andeid.

Kommentaar

Tegelikult on asi ikkagi nii, nagu Jyrka kaks aastat tagasi ütles:
                                Algselt postitas Jyrka Vaata postitust
                                Sest liiga tase on nõrk.
                                Sest staadionid on koledad ja katkised.
                                Sest õues on külm.
                                Sest jalgpall on jobude mäng.
                                Sest inimestel on targematki teha.
                                Sest kõik klubid on Pohlaku omad.
                                Sest kõik ülejäänud on venelaste omad.
                                Sest mängude tulemused on ette teada.
                                Sest liiga, kus parim mängija on Zahhovaiko, ei väärigi tähelepanu.
                                jne

Kommentaar

Working...
                                X