Algselt postitas Olympi
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Miks ei ole publikut Eestikatel
Collapse
X
-
Algselt postitas benny Vaata postitustirwww head wennad olete siin arwate t6esti et keegi tahab kaa waadata eesti liigat irww tra mingid sitad m2ngjad nagu sahovaiko ja sellised tra drogba teex yxi ka p2he florale!!!!! kes nii m6tetut amat66r jalkkat ikka tahax waadata
Kommentaar
-
Maag Tammeka esindusmeeskonna kodumängude keskmine pealtvaatajate arv on hetkel 166, mis on minu arvates Eesti Meistriliiga kohta täitsa korralik näitaja.
Arvatavasti on seda siin teemas juba mainitud, aga teen seda siis uuesti, et korralikud tribüünid ja katused nende kohale oleks väga teretulnud. Praegu on seis selline, et vihmase ilmaga liguneb platsi ääres umbes kümme inimest, kellest ka vähemalt pool on mängijate enda sõbrad-tuttavad, klubide tegelased vms.
Ja siis selline toredus nagu reklaam, reklaam, reklaam. Väike klipp teles mingil heal ajal, kui inimesed tööpäevast puhkavad ja diivanis lösutavad, võiks samuti mingi hea hulga vaatajaid platsi äärde tuua. Raha küll läheks korralik summa, aga samas...no, ega tulemust enne ei tea, kui asi järele proovitud saab. Seda isegi vist prooviti mingiaeg, aga hetkel ei tule absoluutselt meelde, kas oli tegemist kõigi ML mängude mainimisega või mingi kindlaga ja kas selllest ka abi oli. Aga näiteks kui iga klubi annaks mingi kindla summa ja kamba peale ostetaks nt 20 sekundit eetriaega vms, saaks võib-olla midagi korralikumat. Siin tuleb jälle see asi, et päris mitu klubi on amatöörkubid ja neil pole seda raha vist eriti kuskilt võtta...
Infolevik on üldse praegu selline, et mängudest teavad põhimõttelised inimesed, kes on asjaga mingitpidi seotud või on nendest kuulnud oma sõpradelt-tuttavatelt. Need, kel Eesti jalgpalliga nö "otsest kontakti" pole, ei teagi võib-olla, et midagi sellist nagu Meistriliiga või Esiliiga aset leiab.
Ja siis see päev. Iseenesest on laupäev hea, aga kui vaadata näiteks Tartut, siis on see ülikoolilinn ja suhteliselt suur osa üliõpilastest käib kooli väljaspoolt Tartut, seega sõidavad nad nädalavahetuseks koju ja ma arvan, et pole eriti palju selliseid, kes kojusõidu ja ML mängu vahel valides viimase kasuks otsustaksid. Aga samas kohalike jaoks on laupäev väga hea päev, kasvõi perega staadionile tulemiseks. Ning aeg-ajalt on mängud ka teisipäeval, kui ka üliõpilased linnas on...nohjah..
Ärge näkku lööge, aga vot nii ma mõtlesin.
Kommentaar
-
Algselt postitas TeeleS Vaata postitustMaag Tammeka esindusmeeskonna kodumängude keskmine pealtvaatajate arv on hetkel 166, mis on minu arvates Eesti Meistriliiga kohta täitsa korralik näitaja.
Eks need nimevahetused ja ühinemine on oma jälje ikkagi jätnud. No milleks toetada meeskonda, keda järgmine hooaeg lihtsalt enam ei ole.
Tartu publikunumbrid:
2005 - 326 (Merkuuri ja Tammeka keskmine)
2006 - 246 (Maagi ja Tammeka keskmine)
2007 - 166Last edited by mazz; 08.10.07, 22:50.
Kommentaar
-
Algselt postitas YuWo Vaata postitustsee et eestis pole palju publikut näitab seda kui vähe eestlased tegelikult asjast huvitatud on ja kui palju jalgpalli armastavad
Kommentaar
-
läti jalgpalliliidu leht on iseenesest juba natuke atraktiivsem kui eesti oma ..... kahjuks on see staadioni teema suht valus koht..... kui staadionid oleks korras ja seal oleks mugav ning mõnus olla, siis võiks rääkida ka korraliku marketingu tegemisest....... Kalju on selles suhtes positiivne näide, et selline tribüüni lahendus nagu neil seal on oleks väga sobiv enamustele meistriliiga klubidele(lisaks on neil seal all ju täiesti tip-top riietusruumid) ....äkki keegi oskaks öelda kui palju see jutt neil maksis ? ....... lisaks on neil ka juba vist eesti klubidest parim turundus .... nemad tegid selle asja ju nullist seal......paljudel klubidel on tegelikult juba mingi põhi olemas....idee järgi peaks renoveerimine ju odavam olema? ( ma küll ei ole kursis väga ehitusmaailmaga)...... näiteks Kalevil on olemas põhim väga hea põhi millest saaks teha igati korraliku jalgpalli keskuse, aga sinna oleks vaja ka väga suuri summasid....kuid nagu olen kuulnud, siis mõne aasta pärast hakkavad ka seal toimuma suuremad ehitused.... aga nagu ikka raha-raha ja veelkord raha oleks vajafc pohmell
Kommentaar
-
mina arvan pigem et asi on väheses jalgpalli staadionides ja heades treenerites , sest tallinnas on enam vähem staadioneid aga näiteks loksal , sakus see on ju jube see on lihtsalt kartulipõld koos väravateda ja ma arvan et seal pole vast kedagi head treenerit kah , ning sellest tulebki see et paljudes kohtades pole võimalik lihtsalt treenida nii palju et mängja suudaks areneda ja sest pole lihtsalt nii head staadionit ja ega ma olen kindel et üle eesti väikeklubides on palju häid mänjaid kellest saaks asja aga lihtsalt neil pole võimalust kuna keegi ei otsi neid ja siis mängidakse rohkem oma lõbuks ja kuna pole head meeskonda kes esidaks eesti meistriliiga tasemel enda meeskonda siis ei saa ka need vähesedki asjahuvilised mõnu tunda vaatamisest , sest kartulipõllul ei saa ju eesti meistriliiga mänge korraldada ja ega seal treenimine ole kah suht halb.
Kommentaar
-
Algselt postitas mazz Vaata postitustEks need nimevahetused ja ühinemine on oma jälje ikkagi jätnud. No milleks toetada meeskonda, keda järgmine hooaeg lihtsalt enam ei ole.
Tartu publikunumbrid:
2005 - 326 (Merkuuri ja Tammeka keskmine)
2006 - 246 (Maagi ja Tammeka keskmine)
2007 - 166When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas YuWo Vaata postitustega ma olen kindel et üle eesti väikeklubides on palju häid mänjaid kellest saaks asja aga lihtsalt neil pole võimalust kuna keegi ei otsi neid ja siis mängidakse rohkem oma lõbuks.
Kommentaar
-
Algselt postitas YuWo Vaata postitustei , mis siis ?
Kommentaar
-
Tegelikult on asi ikkagi nii, nagu Jyrka kaks aastat tagasi ütles:
Algselt postitas Jyrka Vaata postitustSest liiga tase on nõrk.
Sest staadionid on koledad ja katkised.
Sest õues on külm.
Sest jalgpall on jobude mäng.
Sest inimestel on targematki teha.
Sest kõik klubid on Pohlaku omad.
Sest kõik ülejäänud on venelaste omad.
Sest mängude tulemused on ette teada.
Sest liiga, kus parim mängija on Zahhovaiko, ei väärigi tähelepanu.
jne
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar