320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • vendetta
    replied
    Kahju, see Dudelange on täna päris vilets. Kui Kaljul oleks normaalne ründaja ees usuks isegi vähemuses 2-0 skoori veel, aga on ainult Puri, kes saab raami ühe löögi 200st.
    Bettimise variant on ka selline 50/60, kahtlen kas sellise mudamängu puhul ükski kontor mingeid arvestatavaid panuseid vastu võtaks? Eriti kui nad väga kahtlaselt ühte auku tulema hakkavad.

    Leave a comment:


  • Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    See näib kahtlane.
    Kui nii idiootselt need kaks kollast teenida, siis viib paratamatult jah mõtted kuhugi uitradadele...

    Loodetavasti see nii siiski pole ja mees on lihtsalt loll ning parem Kaljule kui ta kohe koju saadetaks.

    Leave a comment:


  • Nasfal
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    See näib kahtlane.
    Kusjuures twitteris liikus kogemata betting kasutaja all 2-3h enne mängu liikvel panus, Home team Red Card over 0,5 ja over 0,5 Kalju mängu kohta. See kustutati suhteliselt kiiresti ära ja nüüd kui ma koju jõudsin ja flashscore vaatasin, siis lõi korraliku Deja Vu tunde sisse.

    Leave a comment:


  • Mõnuagent 007
    replied
    See näib kahtlane.

    Leave a comment:


  • ericbana
    replied
    Selle vana IQ küll kõige kõrgem pole.

    Leave a comment:


  • LaRaBla
    replied
    Kas Khomutov on mingi vaimse puudega või?

    Leave a comment:


  • marcello
    replied
    Hea töö!
    Impotendid!
    Hoholl on loll!

    Leave a comment:


  • HABE
    replied
    Kalju kasvandikud mängisid Flora eest Euroopa Liigat ja ei jäänud häbisse. Miks nad Kalju enda ridades ei mängi on ise küsimus, mida on arutatud ja erinevaid versioone tuletatud.

    Leave a comment:


  • -RoMaRiO-
    replied
    Ma veidi kommenteeriksin ka seda väidet, et "Eestis pole piisavalt jalgpallureid". Mul endal ei õnnestunud tänavu sellel kirgi kütnud fännide kohtumisel liiduga küll osaleda, aga ma olen ka üpris kindel, et jutt ei käinud nii väga sellest, et mitu inimest Eestis aktiivsemalt jalgpalliga tegeleb ja kes siin pool oma lõbuks palli taga ajab, vaid et palju on meil neid mängijaid, kellega rahvusvahelisel tasemel täitsa häbisse ei jääks.

    Nüüd kui siin üle poole hooajast on juba mängitud, siis võib vaikselt ka pilgu uue hooaja komplekteerimise suunas pöörata ja see pilt on kurb. Kui oleks minu võimuses, siis ma asendaks üle poole praegusest Kalju satsist, aga kellega sa nii väga siis asendad? Kui praegune esinelik + mõni üksik Narva mängija välja jätta, siis ülejäänud satside peale on Eestis minu hinnangul KAKS ETM väljakumängijat, kes oleksid võimelised hakkama saama sellel tasemel, mis käiks Kalju eesmärkidega kooskõlas. Kaimar Saag ja Reio Laabus + lisaks veel Markus Soomets, aga ta sihib juba hetkel kõrgemat lendu. Lisaks võid ju veel igast hindrekojamaade ja maksimgussevite allkirja eest ka võidelda, aga ega see mingit lisakvaliteeti juurde too.

    Siis kerkib ikka ja jälle esile, et miks Kalju enda noortesüsteemist siis esindusmeeskonda mängijaid nii väga ei jõua. Muidugi peaks see number suurem olema, aga siinkohal kiputakse jälle ära unustama eelmine punkt, et millisel tasemel see esindusmeeskond mängib või siis vähemalt soovib mängida. Kuidagimoodi ei saa võrrelda numbreid, et mitu oma kasvandikku jõuab näiteks Rakvere või Tallinna Kalevi esindusmeeskonda võrdluses siis Kaljuga või kasvõi Floraga. Need lähtepunktid, eesmärgid ja sportlik tase on lihtsalt nii erinevad. Kui Kalju või Flora on sportlikult suure sammu eelmainitud klubidest ees, siis peaks olema sama suur vahe ka noortetöös, et neil oma mängijatel oleks võimalik regulaarselt end oma klubis pildile mängida, aga see pole enam nii lihtne. Nagu pole tegelikult ka võrreldav see, et Freiburgist jõuab esindusmeeskonda rohkem mängijad kui Bayernist. Lõppkokkuvõttes peavad kõik Eestimaa jalgpalliklubid suutma kasvatada kvaliteetse(ma)id mängijaid ja kui ühel hetkel nende kasvatajaklubi jääb nende jaoks väikeseks, siis kui mitte otse välismaale liikuma, siis liikuma edasi vähemalt Eesti tippklubidesse. Ja kui see hetkel toimiks, siis ei peaks mõnitama igast mašitševe ja subbotineid, et miks sellise tasemega mängijad valitseva Eesti meistri ridades mängivad.

    ja et ei oleks kõik ainult Kalju keskne, siis tegelikult tunnevad ka teised suuremate eesmärkidega Eesti klubid - Levadia, Paide, Narva -puudust eelkõige just vajalikust ETM kvaliteedist. Flora seis on jah sellest oluliselt erinev, aga selle põhjustel ma ei hakka hetkel peatuma.

    Leave a comment:


  • Silver
    replied
    Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitust
    Klubide võimalused on erinevad kuid arvutame natuke:
    30.06.19 seisuga maksis Kalju 2. kvartalis tööjõumakse ~65000 €. Jopesid palgal 44. See teeb ~500 € tööjõumakse per jope mis teeb omakorda brutopalgaks ~1100 €.
    Variant muidugi on, et Kuno, vana ahnepäits, maksab enamuse palga omale ja mängijad on miinimumi peal.

    Paidel samal perioodil 27 jopet palgal ja tööjõumakse 27000 €.
    Floral samal perioodil 56 jopet palgal ja tööjõumakse 78000 €.
    Minu teada pole Kaljus põhipalkade maksmisega kunagi probleeme olnud. Kui keegi teab, võib parandada. Boonused on teine teema ja see on juba individuaalne. Vaadates nö. tööjõumaksu, siis pakun välja skeemi, kus Kaljus on palgatase jaotatud kolmeks - noormängijad, keskmikud ja võtmemängijad. Põhipalk erineb märgatavalt sellest, mis tasemel vend oled. Lisaks mängivad suurt rolli ka boonused - meistritiitli võitmine, Skendija alistamine. Aga suures pildis keegi mingit ulmelist raha ei teeni. Siit ka küsimus, miks Liliu liigub hea meelega Rootsi esiliigasse edasi? Sest suure tõenäosusega (elatustase on kordades küll kallim) on ka sissetulek kordades suurem ning kui klubi poolt lubatakse ka elamist, autot ning muid hüvesid, siis on iga lisa teenitud € ju seda väärt. Jalgpalluri karjäär on lühike ning kell tiksub..

    Mängija müügist teenitav tulu on klubidele väga vajalik. Isegi kui see on paarkend k€. Klubi eelarve tuleb kokku suuresti UEFA ja EJLi poolsest toetusest, riigi poolsest noormängija pearahast ning näpuotsaga ka sponsoritelt. Sponsorid on enamasti sõbrad-tuttavad, sest niisama keegi oma raha Eesti jalgpalli ei loobi. Saadav nö. vastuturundus või kasu on suures pildis olematu. Seega kogu meie sport ning sponsorid on seoses sellega kes keda tunneb ja kellele mis korda läheb. Paide omanik ja Verston - hea näide. Kalev/Cramo ja Cramo seos. Mingi osa eelarvest tuleb kindlasti ka mängude korraldusest, piletitulust jms. aga see on pigem väike. Aina enam on EJL loonud erinevaid lahendusi toetamaks klubisid - stipendiumid noormängijatele, kogukonnajuhid, jne. Näites kogukonnajuhi tasu, mida maksab EJL UEFAlt saadud rahadest (parandage kui eksin) peaks olema sinna 1200€ kanti neto/kuus, mille eest on siis igal klubil olemas täiskohaga inimene, kes kogukonda juhib ja rahvast staadionile utsitab.

    Paide puhul olen nii palju kuulnud, et tingimused pidavat olema võrdväärsed sellega, mis mujal pakutakse. Eks kõik oleneb muidugi mängija tasemest. Floras peaks olema enimteeniv mängija Vassiljev, aga summad ei pidavat olema üldse ulmelised võrreldes Poolas teenitule. Pakun ise ca. 3-4k € kuus on Vassiljevi põhiteenistus, mis on üles ehitatud nii, et peale mängijakarjääri saab ta jätakta klubi juures ning miks mitte tulevikus ka koondises ja ühel päeval peatreenerina. Vassiljev on ülimalt intelligentne mängumees, kes teab ja tunneb jalgpalli peensusteni + kõva portfellipagasiga. Eks ta on ka 3 sammu ette mõelnud tuleviku osas. Seega suuremat pilti vaadates on täiesti arusaadav, et Floras pakutavaid hüvesid ei suuda mitte ükski teine klubi pakkuda. Mõni peab mind nüüd jälle roosade prillidega jobuks, aga seos Flora = EJL on siiski aegade algusest saati olemas. Fakt on see, et Floras on lihtsam ennast pildile mängida. Pakutavad tingimused on paremad kui üheski teises meistriliiga klubis ning otsustajad on samuti sama dünastia inimesed.

    Rääkides palkadest veel, siis meistriliigas enim teeniv mängija peaks olema Levadia Morelli ning palk peaks küündima sinna 5k€ juurde kuus. Kui küsite, et miks paljud koondislased ja muidu Eesti tasemel head mängijad mängivad hea meelega kuskil Soome meistriliigas või Poola esiliigas, siis tingimused välismaal vs. Premium liigas on võõrsil märgatavalt paremad.

    Teine äärmus. Näiteks Klavan peaks saama kuus ca. 128k€ kanti palka. Pole paha ütleks!



    Ütlen veel kord, et eelnev jutt on spekulatiivne ja ma ei pretendeeri 100% tõele.
    Last edited by Silver; 12.08.19, 10:50.

    Leave a comment:


  • Suvaline Jope
    replied
    Algselt postitas Sambaz Vaata postitust
    Usna kummalisel kombel ei maini paljud arvmusliidrid raha uldse. Silver, kui sa nii detailselt juba kirjutasid, siis kuidas nende palkade maksmisega oli teil? Miiniumpalk(kui sedagi) vs 1200 naiteks. Mis valiku teeksid sina?
    Klubide võimalused on erinevad kuid arvutame natuke:
    30.06.19 seisuga maksis Kalju 2. kvartalis tööjõumakse ~65000 €. Jopesid palgal 44. See teeb ~500 € tööjõumakse per jope mis teeb omakorda brutopalgaks ~1100 €.
    Variant muidugi on, et Kuno, vana ahnepäits, maksab enamuse palga omale ja mängijad on miinimumi peal.

    Paidel samal perioodil 27 jopet palgal ja tööjõumakse 27000 €.
    Floral samal perioodil 56 jopet palgal ja tööjõumakse 78000 €.
    Last edited by Suvaline Jope; 11.08.19, 12:01. Põhjus: Lisatud võrdlusmaterjal

    Leave a comment:


  • Ott Järvela
    replied
    Kalju praeguse meeskonna puuduseid oleme sel hooajal näinud korduvalt. Aga samas oleme näinud ka seda, et oma parematel päevadel on tegu südi ja sitke tervikuga. Seetõttu pole edasipääs kaugeltki võimatu. Sõltub, milline Kalju teisipäeval platsile tuleb. Kas samasugune, nagu neljapäeval, või näiteks selline, mis võttis juunis Flora üle stiilipuhta 1:0 võidu?

    Artikkel, mis valmis teel Narva, kuhu kohe-kohe pärale jõuan (Trans - Levadia mäng):

    Kui sakslane Dominik Stolz neljapäevases Euroopa liiga kolmanda eelringi avamängu 75. minutil Dudelange’i kauni kauglöögiga 3:1 juhtima viis, oli võimatu mitte tunnetada kergendust, mille tabamus Josy Bartheli staadionile kogunenud Luksemburgi jalgpallisõprades vallandas.

    Leave a comment:


  • LaRaBla
    replied
    Kuna ma olen laisk, siis ma võtan lihtsalt nii Kalju kui Levadia viimases euromängus platsil käinud eestlased ette. Trans ei ole niikuinii Eurosarja tase ja pingil olnuid ei hakka läbi otsima.

    Londak - FC Lantana(18-aastaselt, varasem info puudub)
    Klein - Nõmme United
    Kulinits - Levadia
    Avilov - Infonet
    Paur - Tammeka
    Puri - Tartu SK 10 Premium
    Subbotin - Levadia
    Tjapkin - Sk Alko Jõhvi
    Kirss - Vaprus

    ---

    Andrejev - Trans/Ajax vastavalt 15- ja 17-aastaselt, 2004 info puudub
    Dudarev - Kiviõli Tamme Auto
    Kaljumäe - SC Real
    Kruglov - TJK Legion
    Lepmets - TJK
    Peetson - Pärnu Linnameeskond
    Podholjuzin - Levadia
    Jürgenson - Tammeka
    Komlov - Legion
    Marin - FC Puuma

    Mitte ühtegi(!!!!) Flora kasvandikku endiselt, kuid samas, ega ka meie teised tipptiimid siin nimekirjas ei hiilga....

    Leave a comment:


  • dareth
    replied
    Algselt postitas eika Vaata postitust
    Võtame Flora algkoosseis vs Frankfurt ja "kus olid mängijad 16 aastaselt": Infonet, Koeru, Nõmme Kalju, Nõmme Kalju, Nõmme United, Legion, Nõmme Kalju, Almere City, TJK, Legion, Legion.
    Palun sama infot teiste kohalike eurosarjas mänginud klubide kohta.

    Leave a comment:


  • Sambaz
    replied
    Usna kummalisel kombel ei maini paljud arvmusliidrid raha uldse. Silver, kui sa nii detailselt juba kirjutasid, siis kuidas nende palkade maksmisega oli teil? Miiniumpalk(kui sedagi) vs 1200 naiteks. Mis valiku teeksid sina?

    Leave a comment:

Working...
X