320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

  • Tofoa
    replied
    Ilmselt oleks vaja üks kogenud väravavaht alles jätta, aga põhisse võiks võtta nüüd mõne noorema ja perspektiivikama (Aland). Keskkaitsesse oleks Ugge kõrvale kindlasti vaja ühte mängumeest (Pürg või Kuusk). Poolkaitses oleks hea üks korralik box-to-box Reginaldi kõrvale (Ainsalu). Mõni loovam vend võiks ka äärel Puride ja Subbotinite asemel olla (Sinjavski). Siis võiks täitsa rallit sõita ju?

    Leave a comment:


  • Silver
    replied
    Algselt postitas godzilla Vaata postitust
    Seda oli tõsiselt piinlik vaadata, mis Puri tegi. Okei lõi värava, aga need pallikaotused, uskumatu lihtsalt. Ma ei tea kas sitt päev või hindas oma võimeid üle, aga konkreetselt tema pealt lagunedes tulid väga ohtlikud rünnakud. Kui siin suurpuhastust ei teha siis võibki max 3-4 kohale mängida liigas.
    Koondises mängitud numbrid ja klubikarjäär peaks midagi näitama, aga näed, ei näita. See on päris mitmete mängijate fenomen meil, kus mingi hetk toimub lihtsalt räige kustumine. Puri puhul eeldasin vanust vaadates, et see kvaliteet on olemas, aga reaalsus on, et kahjuks ei ole. Ükskõik kui palju ma ka tahaks ja pöidlaid ei hoiaks, siis kurb on vaadata, et ta see hooaeg on olnud selline flop. Jess, mingid vigastused on seganud jne, aga ikkagi. Päris vähe ei tahaks, et ta võtaks äärel mehi ette ja lööks kordumatult ilusaid väravaid ja tekitaks emotsioone!? Loomulikult.. aga ei.

    Selliseid vendi on Eestis mitmeid - võta Saag. See vend vääriks TOP3 klubis veel võimalust. Mingi aeg tagasi oli ta koondises põhivend, vanust pole teab mis palju, aga siis toimus kukkumine. See hooaeg on ta olnud selline must hobune, kes võiks siiski saada veel ühe võimaluse. Neid näiteid on palju, kes kas on olnud või on omanud kõvat potentsiaali läbilöögiks, tiksunud koondises, saanud kirja suht arvestatava koguse mänge, aga pole suutnud täielikult avaneda. Võta kasvõi Meerits Transi väravas.

    Lisaks eelnevatele on ka selliseid semihäid vendi, kes vahel säravad Eesti liigas. Koskor, Laht, Marin, jne. Kes võiks, aga ei. Ka Subbotin oli mingi aeg tagasi Eesti liigas selline täkk, kes väravaid lõi kasvõi tuharalihasega, aga lõi. Nüüd vaadates teda tekib lihtsalt nutt peale..
    Last edited by Silver; 09.08.19, 14:48.

    Leave a comment:


  • eika
    replied
    Mitu Kalju mängijat alustaks nt Floras praegu? Reginald kindlasti. Ugge hästi võibolla. Ülejäänud pole vist sellelgi tasemel, et Floras pingilt mängu saada?

    Leave a comment:


  • godzilla
    replied
    Seda oli tõsiselt piinlik vaadata, mis Puri tegi. Okei lõi värava, aga need pallikaotused, uskumatu lihtsalt. Ma ei tea kas sitt päev või hindas oma võimeid üle, aga konkreetselt tema pealt lagunedes tulid väga ohtlikud rünnakud. Kui siin suurpuhastust ei teha siis võibki max 3-4 kohale mängida liigas.

    Leave a comment:


  • Silver
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Kui see saladus pole, siis kellest jutt käib?
    Eks see on ikka nii, et kui toetad mingit klubi, siis proovid osasid mängijaid vaadata läbi roosade prillide, et äkki nüüd, panemata tähele mängija puuduseid neid lihtsalt eitades. Fakt on see, et inimestena võivad need vennad toredad isiksused olla, aga jalgpallurina täielikud puujalad. Minu viis senti.

    Londak. Sümpaatne vend ja mitte ühtegi etteheidet. On mänginud arvestatavates klubides, väga suure kogemusega ja Eesti mõistes ikkagi tippväravavaht. Minul poleks selle vastu midagi, kui Londak olenemata vanusest paar aastat jätkaks. Telešit hindan ka kõrgelt, eks tal on olnud paremaid ja halvemaid päevi, aga seda kriitikat, mis tema suunas on tulistatud ma õigeks ei pea.

    Kaitse. Kulinitš, kaigas. Tuli välismaalt, pidavat olema mängumees aga selgus, et on lihtsalt stabiilne keskpärane mees. Ugge, tasemelt okei, võitleja. Pikalt Kaljus, kindla stabiilsusega vend aga kuna pole suutnud edasi liikuda, siis järelikult midagi jääb ikkagi suurest jalgpallist puudu. Avilov, okei - temas sisu on, aga kas avaneb näitab aeg. Markovich, kaigas. Reintman (inimesena ülitšill vend), aga jalgpallurina täiskaigas kahjuks. Kunagi Õhtuleht kirjutas, et järgmine Eesti Piiroja, aga kaugel sellest.

    Poolik. Puri, koondise vend, suured ootused, reaalsus - TÄIS KAIGAS, kahjuks. Regi, superhea vend. Tjapkin, minu lemmikmängija. Eelmisel aastal väga timm vana, ilusti töötles, võtles ja II korrusel asendamatu vend. See hooaeg on läinud vigastuste nahka ja loodetud mängukvaliteeti pole suutnud pakkuda. Pigem isegi sammu tagasi teinud, väga kahju. Paur, normaalne vend, aga kuna ta on paras päkapikk, siis mingit suurt edu siin ei oota. Tehnikat nagu on, väravaid lööb, teeb ilusaid liigutusi, aga no ma ei tea. Subbotin, fakk no TÄIS KAIGAS. Kleinist loodan palju, aga hetkel mingeid imelisi taevamärke ei tähelda. Aga see avanemine võib tulla üleöö. Võidelda talle meeldib ja vastase ees kummargile ei lase. See on juba midagi.

    Vahetusmehed ja vigased. Robert Kirss, lihtsalt kaigas. Punnib mis ta punnib, no ei ole seda kvaliteeti. Mängija, keda olen ka huviga oodanud, et äkki nüüd, aga neid ÄKKIsid on olnud juba mingi sadu. Enam ei jõua kannatada, lihtsalt kaigas. Mashichev, on ka kahjuks alla käinud kuigi vanust ei ole teab mis palju. Mõne aja eest Premium liiga parimast mängijast, kes Florat nagu s*tta pilpa peal tassis on saanud ise enda hale vari. Aeg lõpetada või Narva Transi minna? Inimesena on täitsa okei tüüp. Ivanjusin, lamp.

    Volkov, see vend on mulle algusest peale meeldinud. Need viimase minuti väravad eelmisel hooajal, see väravavaist - 5+ vend, aga kogu aeg vigane. Tal on sisu, aga oma potentsiaali vist never ära ei realiseeri kahjuks.

    Uued tulijad. Mata ja Khomutov. Ma ei tea, viimase aja kriitika on olnud nii terav, et mingeid suuri eesmärke ma neile ei sea ega oota. Suht negatiivne hinnang või mis? Aga nii on.. üks, kaks Kalju, kannatame edasi..

    PS! Kui mängida Eestis TOP3 - kord kõrgemal, kord madalamal ja vahest ka 4ndal positsioonil, siis on satsis sisu küll, et võita ükskõik keda siin liigas, ükskõik millal. Aga kui vaadata suuremat pilti ja tuleviku, siis värsket verd on vaja. Samas tule ja näita keda võtta või keda jätta. Valikuid tehes on kindlad piirid ees. Kalju puhul lihtsalt oodatakse alati esikohale mängimist ja Euroopas hästi esinemist, sest klubi enda visioon on samuti suur ning Tehva pole suu peale kukkunud vend, kes oskab ja tahab lisaks vutile ka selles sektoris raha teha, mida ta ka teeb. Paljudele on see vastukarva, aga süsteem toimib. Eestis on tekkinud arvestatav kogukond lõukoeri (kutsuge ennast kuidas tahate), kes iga väikese asja peale kas parastavad, sülgavad mürki või kritiseerivad. Juba voodist tõustes on selline tunne, et täna tahaks ära panna. Need inimesed ei ela, need lihtsalt on ja see on osa meie negatiivse suhtumisega Eesti ühiskonnast.

    Ning iga kord, kui tuleb kerge pihta saamine, siis käib räme ving ja lauselõpust kinni haaramine. Samas kui Paide sugune sats, kellel pole pooldki neid eesmärke, mis top3 klubidel, teeb kergelt öeldes hea hooaja, näitavad kõik pöialt, sest see on uus ja äge. Kokkuvõttes lihtsalt osade suhtes on ootused kõrgemad kui teiste. Ja eesmärgid peavadki olema kõrged. All do respect, aga Kurede, Maardute vastu mängides ei teki ammu enam erekat olenemata sellest, et kogukonnajuhid teevad head tööd. Need mängud ei paku ei mulle ega usun ka Kaljule suures pildis mitte midagi, rääkimata lisandväärtusest. Ütlesin välja, mis ma mõtlesin. Tampige nüüd!
    Last edited by Silver; 09.08.19, 14:27.

    Leave a comment:


  • Kasper
    replied

    Leave a comment:


  • Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Silver Vaata postitust
    Kahjuks ka paar poissi, kellele sügavalt olen pöialt hoidnud pole suutnud suurt midagi korda saata.
    Kui see saladus pole, siis kellest jutt käib?

    Leave a comment:


  • Silver
    replied
    Myrgel ütles kõik ära. Eurohooaja spin hakkab läbi saama. Süües kasvab küll isu, aga see nälg on ikka päris rets ning toitu ei paista kuskilt. Preagune mängupilt pole kiita ja nagu näha, siis püssirohtu Euroopa jaoks ei jagu. Positiivse külje pealt sai meestest pildi ette ning ca. pool koosseisust võib julgelt hooaja lõpus laiali saata. Väike restart ei teeks paha, aga kõik oleneb muidugi klubi eesmärkidest. Hooaja esimene pool on olnud vägagi hariv ning huvitav.

    Suure imega edeneti CL'i teise ringi, mis andis meile kokkuvõttes (kui ime nr. 2 ei tule) 6 tugevat mängu Euroopas, et aru saada kus me oleme ja kuhu tahame jõuda. Selge on see, et mitmed mängijad, kes Premiumi jaoks on piisavad, Euroopas välja ei vea. Kahjuks ka paar poissi, kellele sügavalt olen pöialt hoidnud pole suutnud suurt midagi korda saata. Kannatame edasi..
    Last edited by Silver; 09.08.19, 09:08.

    Leave a comment:


  • ericbana
    replied
    No andke andeks, aga see praegune Kalju ründeliin on küll vist üks impotentsemaid asju, mis mõnel Eesti tipul euromängudes kasutada on olnud. Klein on väga vaese mehe Neemelo.

    Leave a comment:


  • Myrgel
    replied
    Täitsa tavaline selle hooaja Kalju - kohutav kaitses ja veel kohutavam ründes. Kalju fännid ootasid peale õudsat hooaja esimest poolt, ülemineku akent nagu õhku. Saime oodatu asemel 0 täiendust kaitseliini ja mulluse parima väravaküti lahkumise Rootsi esiliiga põhja. Saabunud Mata võib küll Kure suguste vastu midagi luua, aga vähemalt hetkel pole tegemist mehega, kes keerulisetamates matšides kastanid tulest tooks. Võõrsil 3:1 pole jalgpallimaailmas midagi ületamatut, aga Kalju hetkeseis nõuaks edasipääsuks midagi mida me aastaid otsisime, lõpuks leidsime ja üle-eile loobusime - vormistajat.

    Leave a comment:


  • Temp0
    replied
    Ei me lähme võitma ja olene favoriidid.. ehk paar kuud tagasi tõesti oli kalju.. ehk saab kodus läbi ussimuna kasvoi 2:0 võit ja rahulikult edasi aga seda ainult ajaloo tegemiseks sest antud meeskond ei saavutaks alagrupiturniiril peale raha ja kogemuse sittagi

    Leave a comment:


  • Vask
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Väga hea tulemus? Selline nõrk rahuldav pigem. Kindlasti pole midagi lootusetut selles seisus iseenesest, aga kogu see Kalju mängumasin liigub sel aastal nii vaevaliselt, et väga raske on uskuda siit edasipääsu. Ma arvan, et see eurorong on jaamast lahkunud, teist korda me midagi sellist nagu Škendija vastu ei näe.

    Liiga palju oleks vaja muuta ja parandada, aga nii lühikese ajaga pole see lihtsalt võimalik. Dudelange polnud ka mingi ekstraklassi meeskond, aga lihtsalt Kalju oli paraku kehv. Takkajärgi imestan, kuidas Kalju üldse Škendijagi alistada suutis. Seegi läheb imede valdkonda. Võib olla sünnib ka teine ime, aga mina seda ei usu.
    Väga hea tulemus mängupilti arvestades*. Suudeti üks värav oma poolvõimalusest ära lüüa ja oli õnne, et enne seda ei oldud veel 3-0 ega 4-0 kaotusseisu jäädud. Mingi 5-1 kaotus oleks isegi õiglasem tulemus olnud.

    Leave a comment:


  • Kribenski
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Tulemus oli Kalju poolt vaadates ikka väga hea. 3-1 asemel oleks midagi hullemat, kui letseburglased oleksid paremini võimalusi realiseerinud+ 1 väravajoonelt kaitsja klaaritud olukord. Füüsis on üks asi, aga veel häirivam Kalju juures on puudulik tehnika, kuigi mängutempo polnud nii hull, et sellist praaki tolereerida.
    Positiivse poole pealt tuleb meelde, et eelmisel aastal mängiti sama sitalt võõrsil Stjarnani vastu ja kodus oli mängupilt hoopis teine. Väike lootus on, et Kalju suudab kodus 2-0 võidu võtta. Selle jaoks tuleks kindlasti oma väljakupoolel paremat pressi teha ning ehk Lillekülas hea muru peal suudetakse kvaliteetsemat mängu näidata.
    Mul isiklikult tuli meelde 2015 euromäng Vaduzi vastu, kaotati sama väärse vastase vastu, mängupilt võõrsil sama, võõrsilmängu seis sama, kodus küll üritati, aga Vaduz lõi 2 lõpus ära ja lükkas Eesti klubi (ainukese kes sai 2.eelringi) välja.

    Leave a comment:


  • Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Vask Vaata postitust
    Tulemus oli Kalju poolt vaadates ikka väga hea.
    Väga hea tulemus? Selline nõrk rahuldav pigem. Kindlasti pole midagi lootusetut selles seisus iseenesest, aga kogu see Kalju mängumasin liigub sel aastal nii vaevaliselt, et väga raske on uskuda siit edasipääsu. Ma arvan, et see eurorong on jaamast lahkunud, teist korda me midagi sellist nagu Škendija vastu ei näe.

    Liiga palju oleks vaja muuta ja parandada, aga nii lühikese ajaga pole see lihtsalt võimalik. Dudelange polnud ka mingi ekstraklassi meeskond, aga lihtsalt Kalju oli paraku kehv. Takkajärgi imestan, kuidas Kalju üldse Škendijagi alistada suutis. Seegi läheb imede valdkonda. Võib olla sünnib ka teine ime, aga mina seda ei usu.

    Leave a comment:


  • Vask
    replied
    Tulemus oli Kalju poolt vaadates ikka väga hea. 3-1 asemel oleks midagi hullemat, kui letseburglased oleksid paremini võimalusi realiseerinud+ 1 väravajoonelt kaitsja klaaritud olukord. Füüsis on üks asi, aga veel häirivam Kalju juures on puudulik tehnika, kuigi mängutempo polnud nii hull, et sellist praaki tolereerida.
    Positiivse poole pealt tuleb meelde, et eelmisel aastal mängiti sama sitalt võõrsil Stjarnani vastu ja kodus oli mängupilt hoopis teine. Väike lootus on, et Kalju suudab kodus 2-0 võidu võtta. Selle jaoks tuleks kindlasti oma väljakupoolel paremat pressi teha ning ehk Lillekülas hea muru peal suudetakse kvaliteetsemat mängu näidata.

    Leave a comment:

Working...
X