Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Mällar Vaata postitust
    Tsitaat teisest teemast

Kogu see asi on pöördvõrdeline niiet hoopis vastupidi, super, et klubi(väga tahaks öelda mitmuses) on aru saanud, et justnimelt kodukal(+sotsiaalmeedia kanalites) tuleb rohkelt informatiivset ja operatiivselt infot edasi anda - kedagi ei huvita ju veebileht, kus sisuliselt midagi ei toimu - ja rahva huvi on klubis toimuva üle kohe ka suurem.

Samas, on äärmiselt kummaline ja kahetsusväärne, et Teie klubi suurim üleminek tänavusel off-seasoni perioodil Kert Kütt'i näol, jäeti nagu täiesti tähelepanuta ja kogu uudis sellest päädis kõigest soccernetist refereeritud lühiartiklile, millel ka ühtegi täiendavat fakti ei täheldanud.
    Miks sa -romario- rolli üle oled võtnud?
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
      Tegelt Mällar on -romario- varikonto!!!

Kommentaar

Algselt postitas football2u Vaata postitust
        Aitäh tagasiside eest! Eks me üritagi tagasisidest omad järeldused teha ja teinekord paremini teha. Jõudu ja jaksu!
        Respekt, ise veel nii noor, aga juba õppinud ära pressiesindaja kõige olulisema tööoskusse ehk vastata kriitilisele küsimusele sõnadega "parendame, arendame ja analüüsime".

Kommentaar

Algselt postitas dareth Vaata postitust
          Usu või ära usu, aga ehk mõnele segasele peale minu läheb veel korda, kuidas ja kas kajastatakse kohalikku vutti. Elementaarne oleks, et kajastataks, aga noh palju lihtsam on mitte midagi teha, sest kedagi nvn ei koti, eks?

Kalju on sesmõttes väikese sammu pressitöö arengus edasi teinud, mis on väga-väga tore, nüüd kui hooaeg lähenes, tuleks üks käik veel juurde panna!

Kommentaar

Minu eile lubatud suur uudis: Sergei Terehhov valmistub profikarjääri lõpetama

“Otsustasin pakkumise vastu võtta, kuna see on järgmine samm minu karjääris ning ega mul väga palju enam mängida pole – käesolev hooaeg on mulle profimängijana viimane,” avalikustas 36-aastane Sergei Terehhov klubi kodulehele.
            Minu silmis on tegu väga suure jalgpalluriga, kes on klubile oma kogemuste ja oskustega palju juurde andnud. Samuti on väga hea näha mehe ambitsioonikust jalgpallimaailmas, mille jaoks ta juba väikestviisi põhja alla laob. Kalju kaotab kindlasti ühe liidri ja suure kapteni. Olgu talle viimane hooaeg kuldselt mälestusväärne!
            "Ajakirjaniku eelis on see, et tema saab oma arvamuse avaldamise eest raha, tavainimene aga peksa."

Kommentaar

Kusjuures kui leidub vabatahtlike kes soovivad Kalju tegemisi kajastada, siis andke aga märku ja saame asja veel paremaks teha.

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
              Usu või ära usu, aga ehk mõnele segasele peale minu läheb veel korda, kuidas ja kas kajastatakse kohalikku vutti. Elementaarne oleks, et kajastataks, aga noh palju lihtsam on mitte midagi teha, sest kedagi nvn ei koti, eks?

Kalju on sesmõttes väikese sammu pressitöö arengus edasi teinud, mis on väga-väga tore, nüüd kui hooaeg lähenes, tuleks üks käik veel juurde panna!
              www.jkkalju.ee
              www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

12 kuud testimist sai läbi! Eesti koondislane Tihhon Šišov sõlmis Kaljuga lepingu

ei kurda

Kommentaar

Ei ole nii!!!!! Wowowowowow!!!!!!!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas emergencyexit Vaata postitust
                    12 kuud testimist sai läbi! Eesti koondislane Tihhon Šišov sõlmis Kaljuga lepingu

ei kurda
                    400 päeva on siis 12 kuud, ma mõtlesin, et ikka natuke rohkem, aga mida ka mina tean.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Oli ka juba aeg, härra. Kaua sa ikka ainult "koduklubi" Eesti koondise särgis vutti taod !

Olee ole ole ole Tartu Tammeka! Olee ole ole ole Me sinised-valged!

Kommentaar

Hakkab looma, väga hästi hakkab.

Üks-kaks mängijat veel keskväljale ja tiim on pmst ideaalilähedaselt kompelkteeritud, tubli töö!

Kommentaar

Kas Garcia lahkub või jääb Kaljusse?

Kommentaar

Kelle koha Šisov ära võtab? Koogase?

Kommentaar

Huvitav küll ,kust need rahad võetakse ? Ega Tihhon pole vast mingi odav mees ja ega seal teisedki (Alo , Tarmo, Kristen ) just peotäie riisi eest ei tõmble .
                              Palju on Kalju eelarve , kes sponsoreerivad jne. Mitte ,et norida tahaks aga ikkagi huvitav teada ,kes tänapäeval eestis panustab jalpalli niivõrd suuri summasid .
                              FCF Forever

Kommentaar

Kalju on uus vana Levadia ja jumal tänatud, et on!
                                kaks firmatorti, kast pepsit!

Kommentaar

Working...
                                X