Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ilus mäng Kaljult,täiesti võitu väärt.Publik oli ka äge,paljas ülakeha on sellise ilmaga lihtsalt sportlikult kõditav ja silmale kena vaadata.Andke kuuma.
Oi ,oi kui palju võimalusi jäi Kaljul jälle lahendamata. Vähemalt 4-5 korda saadi arvulises ülekaalus kontraid aga kõik lahendused olid täiesti saamatud ja ebaproffesionaalsed. Siin on mõtteainet treenerile.
Mulle meeldisid täna Tshegodajev ,Kask ja üks uus vend nr.16 oli vist.
Erko Saviaugust on kahju ,et nii läks aga loodan ,et luud on ikka terved .Kiiret paranemist talle.Sobiks järgmisel aasatl kindlasti Kalju koosseisu.
Kalju fännid morsad!
Oi ,oi kui palju võimalusi jäi Kaljul jälle lahendamata. Vähemalt 4-5 korda saadi arvulises ülekaalus kontraid aga kõik lahendused olid täiesti saamatud ja ebaproffesionaalsed. Siin on mõtteainet treenerile.
Mulle meeldisid täna Tshegodajev ,Kask ja üks uus vend nr.16 oli vist.
Erko Saviaugust on kahju ,et nii läks aga loodan ,et luud on ikka terved .Kiiret paranemist talle.Sobiks järgmisel aasatl kindlasti Kalju koosseisu.
Kalju fännid morsad!
realiseerimis probleem vaevab kaljut juba pikemat aega ja nr 16 oli Luhaorg
aga teeme nii et sa lähed taga koos ja vaatad oma pööningu ka üle
Oled vist liiga palju palja ülakehaga jalgpalli vaadanud. Kas külm võttis ka sinul ajunatukese ära, et Kägo mängustiili heaks kiidad?
See pole talle mitte esimene kord kui ta nii lolli ja jõhkrat viga tegema läheb. Olen nõus, et vead ja vigade tegemine käib jalgpalli juurde, aga nii ikka ka ei saa nagu see poolearuline neid päris tihti teeb.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Luhaorg on alati hea olnud-mitte ainult eile. Kahju et "treener" varem seda ei märganud.
Kägo on vist seda kevadist ja suvist bodycombati trenni liiga tõsiselt võtnud. Ja palju kaitse olukordi jättis ka poolikuks-üsna mitmest tekkis ka kohe ohtlik olukord meie värava all.
Oled vist liiga palju palja ülakehaga jalgpalli vaadanud. Kas külm võttis ka sinul ajunatukese ära, et Kägo mängustiili heaks kiidad?
See pole talle mitte esimene kord kui ta nii lolli ja jõhkrat viga tegema läheb. Olen nõus, et vead ja vigade tegemine käib jalgpalli juurde, aga nii ikka ka ei saa nagu see poolearuline neid päris tihti teeb.
kägo läks kogu oma kehaga palli peale. tabas palli esimesena ja siis saviaugu jalga. midagi tahtlikku ta ju ei teinud
Kommentaar