Arusaamatu kui sinisilmsed need Kalju toetajad on. Kahe jalaga taklamine on punane. Kägo taklamine oli veel hullemgi kui see M'Brough räige viga Manu nooruki Possebioni vastu. Mina kuulen tihti käsi viibutama sja halamas nii Teeverit kui ka Leetma-d. Smirre pahandab ka, kuid seda ainult omadega. Eile halas aga Haavistu ka kenasti.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Nõmme Kalju
Collapse
X
-
Kle... aitab, oli tõesti valus viga ja kohtunik karistas ka. Kuigi karistus tõesti vaieldav. Pras, kus su pildid on, ütle parem ???Arusaamatu kui sinisilmsed need Kalju toetajad on. Kahe jalaga taklamine on punane. Kägo taklamine oli veel hullemgi kui see M'Brough räige viga Manu nooruki Possebioni vastu. Mina kuulen tihti käsi viibutama sja halamas nii Teeverit kui ka Leetma-d. Smirre pahandab ka, kuid seda ainult omadega. Eile halas aga Haavistu ka kenasti."Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkaljuKommentaar
-
kägo tegi oma tööd ja mängis palli.see et saviauk ise talle otsa jooksis oli tema mure ! ja aitäh et mind niinooreks pead !(koolipoisiks)
Kommentaar
-
On rõõm näha, et reeglite mittetundmine vohab fännide seas endiselt.
Seega pane need eagelvision tooted ette ja loe reegleid ning lisajuhiseid. Peaks EJLi lehelt vist isegi leidma. Mõlemad.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!Kommentaar
-
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkaljuKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
komöödiakuldoled sa kordagi näinud kedagi neist 3-st halamas või simuleerimas,need mehed ei raiska aega vaid võtavad mängimist väga tõsiselt,kukuvad-on kohe jalgadel tagasi ja võitlevad edasi-ei mingit molutamist ja kummi venitamist...niiet selle väite lükkan tagasi !Kommentaar
-
ma hakkasin kartma kui sa näpuga mu poole näitasid ja kurja ilmega mu poole vaatasid. seepärast jäävad need ka sahtli. ehk kunagi on vaja neid vaheaja erootilisi kaadreid rahva ette tuua.Kommentaar
-
Eriti hea näide oli Teever,kes peale pallikaotust vastaste karistusala juures jäi maha istuma ja suvatses juured maast alles siis lahti tõmmata kui pall enda karistusalasse lähenesoled sa kordagi näinud kedagi neist 3-st halamas või simuleerimas,need mehed ei raiska aega vaid võtavad mängimist väga tõsiselt,kukuvad-on kohe jalgadel tagasi ja võitlevad edasi-ei mingit molutamist ja kummi venitamist...niiet selle väite lükkan tagasi !
Kommentaar
-
Olen sama asja inglismaal ja rootsis näinud. Eriti ultrate esituses. Nii et slaaviga ei ole siin midagi pistmist. Eks ta lihtsalt show värk on, külm paneb kiiremini liigutamaPoisid, kas saite kodus ema käest riielda ka, et (peaaegu) külmakraadidega pluusita olite? Ema nägi ju telekast.
Aga tösiselt - mis komme see on selline? Meediast nähtu põhjal tundub selline veider slaaviverd vutisöprade komme olevat. Nagu mismöttes? Päriselt.
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!Kommentaar
-
Haavistu on igas mängus (kui platsile saab) päris tihti pikalt pikali ...oled sa kordagi näinud kedagi neist 3-st halamas või simuleerimas,need mehed ei raiska aega vaid võtavad mängimist väga tõsiselt,kukuvad-on kohe jalgadel tagasi ja võitlevad edasi-ei mingit molutamist ja kummi venitamist...niiet selle väite lükkan tagasi !Kommentaar
-
-
päris andekas
Joga Bonito!!!Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar