320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Nõmme Kalju

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Hiiust võiks kunagi saada ehk nende treeningbaas aga peastaadionina pole sellel projektil mõtet .
    Tuleks ikkagi mõelda ,sellele kuidas omale tõeline staadion ehitada . Nõmmel ruumi ei ole ja TTÜ on minu meelest üldse kõige normaalsem koht .Edasi tuleb juba kas Pääsküla raba või krt teab mis. Ja ega seal Laagri poolgi enam väga midagi ei leia kõik kohad on mingeid logistikakeskusi täis ehitatud.
    Üks koht on veel Mustamäe nõlva all aga teisepool teed ,TTÜ vastas , seal kus on garaazid kuigi ma ei tea palju seal täpselt ruumi on aga kunagi oli seal üks saviliiva väljak.
    FCF Forever

    Kommentaar


      Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
      Hiiust võiks kunagi saada ehk nende treeningbaas aga peastaadionina pole sellel projektil mõtet .
      Tuleks ikkagi mõelda ,sellele kuidas omale tõeline staadion ehitada . Nõmmel ruumi ei ole ja TTÜ on minu meelest üldse kõige normaalsem koht .Edasi tuleb juba kas Pääsküla raba või krt teab mis. Ja ega seal Laagri poolgi enam väga midagi ei leia kõik kohad on mingeid logistikakeskusi täis ehitatud.
      Üks koht on veel Mustamäe nõlva all aga teisepool teed ,TTÜ vastas , seal kus on garaazid kuigi ma ei tea palju seal täpselt ruumi on aga kunagi oli seal üks saviliiva väljak.
      see saviiliivane väljak on endiselt omal kohal. kuid ttü väljaku edasiarendus tundub parem mõte. parkimisplatsid on pm olemas, logistika on olemas. proovige järgmise toetuslainega raha krahmata.
      How does Freddy Kruger wipe his butt?

      Kommentaar


        TTÜ väljakuga säiliks ka selline mõnus õhkkond. Läheduses on Trummi rajoon, kust pealt vaatajaid ikka tuleks ning ei oleks ka eelmisest staadionist väga kaugel.
        Kindlasti saaks sellele projektile ka rahasi külge. TTÜ saaks mingeid spordi arendamise fondidega koostööd teha, Tallinna erinevad toetusfondid võiks õla alla panna ja klubi ise ka muidugi.
        Samas TTÜ jaoks on see ka n-ö. kergejõustiku väljak. Ise sealt möödudes olen näinud pidevalt ketta ja vasaramehi. Jalgpalli väljakul seda teha väga ei kannataks.
        Eelistan Eesti vutti võõrale. Olgu see siis koondisemängud või ka meie oma ML. Kui hakkaksin ManU fänniks, siis ei muutuks sellest põhimõtteliselt mitte midagi. Oleksin üks kübe ookeanitäiest poolehoidjatest. Rooneyl on rohkem kui ükskõik, kas sa istud oma kulunud ManU särgiga pubis või mitte. Siin on iga fänn kullahinnaga ja kohalike klubisid toetades saad reaalselt midagist korda saata. Ja kui välismaalastel kõlbab siin mängida, siis mis perse pärast mul ei kõlba mänge vaatamas käia? - Myrgel

        Kommentaar


          Algselt postitas ZanniN Vaata postitust
          Samas TTÜ jaoks on see ka n-ö. kergejõustiku väljak. Ise sealt möödudes olen näinud pidevalt ketta ja vasaramehi. Jalgpalli väljakul seda teha väga ei kannataks.
          See plats ongi neile Tallinnas jäänud vist ainsaks kohaks, kus välistingimustes oma atribuutikat loopida. Arvan, et kui Kalju projekt kunagi mingitki reaalsemat kuju võtma saab, hakkab teatud ringkondadest kõva seakisa kostma. Nagu oli see Kalevi kunstväljaku rajamise aegu.

          Kommentaar


            vasarat ja ketast võib loopida ka kadrioru treeningväljakul, kuid seal peab maksa. ttü metsas saab seda tasuta teha.

            Kommentaar


              professionaalne jalgpalliklubi Eestis, jalgpalli trennid ja laste jalgpall
              www.jkkalju.ee
              www.facebook.com/jkkalju

              Kommentaar


                Kes Levadia värava lõi?
                Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                Algselt postitas taku*
                Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Kasper Vaata postitust
                  Kes Levadia värava lõi?
                  Rimo Hunt

                  Kommentaar


                    Ma olen ikka 5+ aastat regulaarselt neid hooajaeelseid mänge näinud ning nii head võistkonda ma jaanuarikuus Eestimaa pinnal veel näinud pole, kui Kalju täna oli. Täiesti mega, nii hea ei olnud Kalju eelmine aasta üheski ML mängus, isegi siis kui suured alistasime.

                    Ma ei tea, mis Konsaga Tais toimus, ise kah ei usuks, aga pean praegu täietõsidusega ütlema, et see vend on vaja selle hooaja satsi saada, isegi siis kui ta annab 50% sellest, mis ta täna andis. Kõik mängijad olid pmst perfektsed, lihtne tõsiasi on ilmselgelt näha, meeskonna tuumik on vaja koos hoida.

                    Niimoodi kottisime, pliis ärge mu ootusi seekord petke, aga tõesti väga-väga kõva töö. Ei taha enda aga teiste ootusi väga pilvedesse tõsta, aga ütlen välja, et kui sellist pilti suudame regulaarselt ka hooajal näidata, siis tiitel ja Euroopas teine ring sobiva vastase korral peaks olema vaid vormistamise küsimus.

                    Aitäh, väga tore oli, loodetavasti saab Sillamäe vastu kinnitust, et see ei olnud vaid ühe korra edu ning tõesti suudame nii edasi panna.

                    Kahtlane oli vaid sakslase mängitamine poolaja, mulle ja teistele fännidele meeldis ta väga, selgelt on näha, et annaks Kaljule lisakäigu juurde!

                    Kommentaar


                      100% nõus Marioga. Suurepärane mäng ja tase.
                      Konsa on digimuutunud ja sellisel kujul ootaks teda kindlasti eeloleva hooaja koosseisu. Ja samuti nõustun sellega, et sakslane jättis endast väga hea mulje, väga kasulik lisakäik oleks.

                      Kommentaar


                        FC Levadia: Priit Pikker, Aleksandr Kulinitš, Igor Morozov, Ola Lennart Hagberg (46. Markus Holst), Kevin Ingermann, Vitali Leitan (46. Trevor Elhi), Ilja Antonov (60. Nikita Martõnov), Martin Ustaal, Andreas Raudsepp (46. Igor Subbotin), Rimo Hunt, Janar Toomet (60. Artur Rättel).

                        Levadial puudusid U-21 koondislased ja nad lubavad 1,5 kuu pärast teistsugust mängu oma koduka andmeil.

                        Kommentaar


                          Suurepärane meeleolu, peale suurepärast mängu. Lihtsalt vapustav, kuidas Kalju täna mängis. Romariol on õigus, sellist Kaljut ei näinud me eelmine hooaeg kordagi. Levadial lihtsalt polnud täna mingit võimalust.
                          Kahju oli sellest, et sakslane rohkem mänguaega ei saanud, sest teda oleks tahtnud veel näha. Mehes paistis päris kõvasti potentsiaali olevat. Esimest hooaega saab Kalju kohe algusest peale korralikult mängima hakata, mitte ei pea esimestes voorudes kokkumängu õppima. Tuumiku säilitamine on peaaegu täielikult õnnestunud, nüüd tuleb veel pikendada lepingut Konsaga ja Toshiga. Lisaks tuleb veel leping sõlmida Telešiga, ning kui hästi läheb, siis mõned täiendused veel tuua meeskonda. Ja miks just Telešiga, sest paistab et Kütt on läinud. Muidugi väga suur probleem on hetkel varuväravavaht, sest Danka vist varumehe rolliga enam ei lepi. Praegused varuväravavahi variandid on väga halvad.
                          Mängust endast ka:
                          Teleš – Kindel mäng, hea positsioonivalik, juhendas meeskonda korralikult. Väravaolukorras polnud tal kahjuks midagi teha.
                          Koogas – Kindel tegutsemine, suutis hästi omalt äärelt rünnakule avaneda.
                          Alo – Väravaolukorras ebaõnnestunud tagasisööt. Üheks ebaõnnestumise põhjuseks oli Levadiku sooritatud viga, mida murumuna ei näinud. Muidu väga kindel esitlus.
                          Alain – Suhteliselt ilus mäng, natukene hispaanialikku näitemängu käib ikka asja juurde. Karistuslööke peab lihvima, et saaks panna samasuguseid purakaid nagu eelmine hooaeg.
                          Ken – Kallaste oma parimas võtmes.
                          Quintieri - Äärel oli hea, aga ründes oli lausa super. Kui poiss nüüd samas hoos jätkab nii mängimist kui Inglise keele õppimist jätkab, siis on saab temast selle hooaja Meistriliiga staar. Tehnika ja kiirus on vapustavad sellel mehel.
                          Toshi – Oli näha, et mees on hiljem trenniga liitunud, aga suutis siiski neli levadikut üksi ette võta ja ilusa söödu, Quinterile löögile anda. Ehk järgmine mäng näeme juba vana head Toshit.
                          Puri – Hea mäng, tehnika on mehel paigas. Kui nüüd suudaks ulmesöödutude andmise ära lõpetada ja ratsionaalselt sööte jagada, oleks kõik väga hea.
                          Konsa – Tõi kaasa Taist lõvikonservi ja mängis nagu noor Jeesus, lihtsalt vapustav. Loodan, et temaga pikendatakse lepingut ja ta jätkab sama hästi.
                          Sakslane – Oleks tahtnud rohkem näha teda, aga poolaja põhjal jättis hea mulje.
                          Viki – Ainuke, kes esimesel poolajal natuke pettumust valmistas. Luhtas mängu jooksul 3 üks-ühele olukorda. Oleks tegu olnud mõni duublipoisiga, oleks aru saanud, aga mehel ikkagi üle saja mängu koondises, selliseid lahendusi temalt ei ootaks. Üldises plaanis tuleb ikkagi rahule jääda.
                          Neemelo – Tundus, et jalad olid kuidagi väga pehmed. Ei tea, kas see tulenes eelnenud rasketest trennidest või millestki muust. Kuid loodatavasti järgmine kord mängib oma tasemele vastavalt.
                          Melts – Võitles korralikult, platsinägemist ja tehnikat jagus, ning andis paar korraliku üleplatsi söötu. Nüüd veel kaks kuud korralikult jõusaali, ning SIS abil toitumine korda, siis on superlux.
                          Goldberg – Andis ühe korraliku nurgalöögi, muidu täielik null.
                          Terja – Vanus hakkab vaikselt ikka tunda andma, aga kogemused veel mängivad.
                          Lõpuks tundub, et Prinsi meetodi hakkavad ka vilja kandma. Mehed tahavad ja suudavad mängida, ning see hooaeg on ka pink veidikene pikem ja asjalikum. Loodetavasti saab väravavahi mure lahendatud, ning tuuakse paar-kolm meest veel lisaks. Meeskonnatöö oli muidugi vapustav. Uueks hooajaks on ootused igatahes väga kõrged. Ehk loputab Kalju ka Sillamäed samamoodi ning saab helge pilguga hooajale vastu minna.

                          Lisaks veel, kui Levadia jätkab samade mängijatega, samasugust mängu, siis on Eesti Meistriliigas ka olemas "uus Ajax." Kaitseliin ei suutnud omavahel üldse suhelda. Kui osad mehed seal oma närvidega tööd ei tee, siis järgmine hooaeg ei lõpeta nad ühtegi mängu üheteistkümnekesi.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas StenV Vaata postitust
                            Suurepärane meeleolu, peale suurepärast mängu. Lihtsalt vapustav, kuidas Kalju täna mängis. Romariol on õigus, sellist Kaljut ei näinud me eelmine hooaeg kordagi. Levadial lihtsalt polnud täna mingit võimalust.
                            Kahju oli sellest, et sakslane rohkem mänguaega ei saanud, sest teda oleks tahtnud veel näha. Mehes paistis päris kõvasti potentsiaali olevat. Esimest hooaega saab Kalju kohe algusest peale korralikult mängima hakata, mitte ei pea esimestes voorudes kokkumängu õppima. Tuumiku säilitamine on peaaegu täielikult õnnestunud, nüüd tuleb veel pikendada lepingut Konsaga ja Toshiga. Lisaks tuleb veel leping sõlmida Telešiga, ning kui hästi läheb, siis mõned täiendused veel tuua meeskonda. Ja miks just Telešiga, sest paistab et Kütt on läinud. Muidugi väga suur probleem on hetkel varuväravavaht, sest Danka vist varumehe rolliga enam ei lepi. Praegused varuväravavahi variandid on väga halvad.
                            Mängust endast ka:
                            Teleš – Kindel mäng, hea positsioonivalik, juhendas meeskonda korralikult. Väravaolukorras polnud tal kahjuks midagi teha.
                            Koogas – Kindel tegutsemine, suutis hästi omalt äärelt rünnakule avaneda.
                            Alo – Väravaolukorras ebaõnnestunud tagasisööt. Üheks ebaõnnestumise põhjuseks oli Levadiku sooritatud viga, mida murumuna ei näinud. Muidu väga kindel esitlus.
                            Alain – Suhteliselt ilus mäng, natukene hispaanialikku näitemängu käib ikka asja juurde. Karistuslööke peab lihvima, et saaks panna samasuguseid purakaid nagu eelmine hooaeg.
                            Ken – Kallaste oma parimas võtmes.
                            Quintieri - Äärel oli hea, aga ründes oli lausa super. Kui poiss nüüd samas hoos jätkab nii mängimist kui Inglise keele õppimist jätkab, siis on saab temast selle hooaja Meistriliiga staar. Tehnika ja kiirus on vapustavad sellel mehel.
                            Toshi – Oli näha, et mees on hiljem trenniga liitunud, aga suutis siiski neli levadikut üksi ette võta ja ilusa söödu, Quinterile löögile anda. Ehk järgmine mäng näeme juba vana head Toshit.
                            Puri – Hea mäng, tehnika on mehel paigas. Kui nüüd suudaks ulmesöödutude andmise ära lõpetada ja ratsionaalselt sööte jagada, oleks kõik väga hea.
                            Konsa – Tõi kaasa Taist lõvikonservi ja mängis nagu noor Jeesus, lihtsalt vapustav. Loodan, et temaga pikendatakse lepingut ja ta jätkab sama hästi.
                            Sakslane – Oleks tahtnud rohkem näha teda, aga poolaja põhjal jättis hea mulje.
                            Viki – Ainuke, kes esimesel poolajal natuke pettumust valmistas. Luhtas mängu jooksul 3 üks-ühele olukorda. Oleks tegu olnud mõni duublipoisiga, oleks aru saanud, aga mehel ikkagi üle saja mängu koondises, selliseid lahendusi temalt ei ootaks. Üldises plaanis tuleb ikkagi rahule jääda.
                            Neemelo – Tundus, et jalad olid kuidagi väga pehmed. Ei tea, kas see tulenes eelnenud rasketest trennidest või millestki muust. Kuid loodatavasti järgmine kord mängib oma tasemele vastavalt.
                            Melts – Võitles korralikult, platsinägemist ja tehnikat jagus, ning andis paar korraliku üleplatsi söötu. Nüüd veel kaks kuud korralikult jõusaali, ning SIS abil toitumine korda, siis on superlux.
                            Goldberg – Andis ühe korraliku nurgalöögi, muidu täielik null.
                            Terja – Vanus hakkab vaikselt ikka tunda andma, aga kogemused veel mängivad.
                            Lõpuks tundub, et Prinsi meetodi hakkavad ka vilja kandma. Mehed tahavad ja suudavad mängida, ning see hooaeg on ka pink veidikene pikem ja asjalikum. Loodetavasti saab väravavahi mure lahendatud, ning tuuakse paar-kolm meest veel lisaks. Meeskonnatöö oli muidugi vapustav. Uueks hooajaks on ootused igatahes väga kõrged. Ehk loputab Kalju ka Sillamäed samamoodi ning saab helge pilguga hooajale vastu minna.

                            Lisaks veel, kui Levadia jätkab samade mängijatega, samasugust mängu, siis on Eesti Meistriliigas ka olemas "uus Ajax." Kaitseliin ei suutnud omavahel üldse suhelda. Kui osad mehed seal oma närvidega tööd ei tee, siis järgmine hooaeg ei lõpeta nad ühtegi mängu üheteistkümnekesi.
                            Kui kursis oleksid siis näed päris selgelt,et neil oli suhtkoht EL koosseis.

                            Kommentaar


                              Ja kui sa nüüd loeksid mu lause sõnastust, siis saaksid sa võib-olla asja mõttest ka aru. Ega ma ei eeldagi, et Levadia järgmisel hooajal täpselt sellise koosseisuga jätkab. Kuid arvestades, et neil on noorenduskuur pooleli, siis tõenäoliselt nii mõnigi neist poistest mängib järgmine hooaeg esinudes eest. Ning järgmine kord võid sa ainult ühte lõiku ka tsiteerida, mitte tervet teksti.

                              Kommentaar


                                Kui Savitski pole nõus, siis järgmine on nooruke Saluste

                                Kommentaar

                                Working...
                                X