Algselt postitas Angelo Nerazzurro
Vaata postitust
It has both professional and semi-professional status clubs and is at the top of the Welsh football league system.
The seats at Maes Tegid are second-hand from Chesterfield and Coventry City, and were installed when Bala won promotion to the Welsh Premier League.
Conclusions;
1: Tegu on proffi klubiga, kuna nad ise väidavad end seda olevat.
2: Staadionile ehitati suurte (eesti mõistes mega suurte) klubide kaasabiga. Meile kahjuks Chelsea oma tribüüni ülejääke ei anna, ikka ise peame ostma..

Nii, kuna sa palusid minult minu väidete kohta viiteid, ning said need kenasti, siis palun sinult sama! Väidad justkui oleks varem räägitud, et hakkame sportlandile katust panema, ning siis on see edasi lükatud. Palun, kus on viited?
Praegune Sportlandi olukord on igatahes lihtne, uus detailplaneering on vaja kehtestada, ning fakt on see, et asi tehakse ära! Mis sulle selle juures nalja pakub? Hetkel jääb mulje, justkui sa lihtsalt irvitaksid Eesti jalgpalli üle, kuna staadionid ja tribüünid tekivad aeglaselt. Aga tead mis, vähemalt asi areneb, eksole?
Algselt postitas Kebab
Vaata postitust
Ma ka varem aru ei saanud, miks angelot nii paljud ei salli, aga sain selles siis selgust, kui korra 'julgesin' oma eriarvamust temaga väljendada ja vastuseks sain isikliku rünnakut ning rünnakut oma lemmikklubi aadressil. Ainuke põhjus selleks oli see, et ma julgesin erimeelsust väljendada

Ma arvan, et pigem teeb Angelo itaallastele häbi, kuiet temaga väitlev eestlane teistele kodanikele.
Leave a comment: