Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti jalgpalli arengust
Collapse
X
-
Asju hakati ka siis ajama ,kui ehitati suurt statkat.Ei ole see valmis siiani.Aga sina oled tõesti nagu Pavlik Marozov,kes kohe luugile,kui jumal lumepalliga võib pihta saada.
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustSiinkohal olen italiaanoga nõus, iga staadionihakatise juures on täpselt sama oluliseks komponendiks kui kvaliteetne murukate, korralik vett ja tuult pidav tribüünirajatis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustAga ausalt rääkides, ma ei saa uskuda et keegi lubas midagi juba ammu tagasi, ja igal aastal, üheks või teiseks põhjuseks, lukati alati edasi.
Pole esimest korda et rääkiti et on vaja paremad tingimused Sportlandis jne, aga igal aastal on lihtsalt pettumus.
Kui teile sobib, know what? Who the fuck cares...
Muidugi on räägitud, et oleks vaja, aga sellist värki pole küll olnud, et hakkatakse asju ajama ja siis lükkub edasi.
Muide, kelle peale sa praegu üldse pahane oled? Jälle see Pohlak vä?
Leave a comment:
-
Siinkohal olen italiaanoga nõus, iga staadionihakatise juures on täpselt sama oluliseks komponendiks kui kvaliteetne murukate, korralik vett ja tuult pidav tribüünirajatis.
Leave a comment:
-
Aga ausalt rääkides, ma ei saa uskuda et keegi lubas midagi juba ammu tagasi, ja igal aastal, üheks või teiseks põhjuseks, lukati alati edasi.
Pole esimest korda et rääkiti et on vaja paremad tingimused Sportlandis jne, aga igal aastal on lihtsalt pettumus.
Kui teile sobib, know what? Who the fuck cares...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustMulle teed ei meeldi, pigem tass espresso.
Leave a comment:
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustVäga hea. Pagulased koju, head teed!
Leave a comment:
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustMeil oli siga puudu, nüüd Noa paat on täis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustEi ei! Puhka õide ikka...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustPuhke jalga...
Leave a comment:
-
Tühja sest Islandist, Läti oli juba 2004 EMil ja meil pole ikka katust!
Huumoriklassika.
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustNojah, vahepeal Islandis ehitatakse 7 halli ja mängivad Euro2016 juunis...kuradi katus Sportlandis veel valmis pole isegi 2016.aastaks!
Isegi mingisugune katus Lasnamäel Infonet kuigi pustitas...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustJah lugesin, ja ikka on nali mulle.
Igaks juhuks, edu nendele kes peavad mängu Sportlandi tribüünidelt vaatama jälle sellise olukorraga!
Ma ei kujuta ette kuidas meie palmi all kasvanud Eesti mehepojad vastu peavad, kas üldse peavad? Lubab avamänguks paar-kolm miinus kraadi, 5 m/s tuult ja natuke lund ka... Ei teagi :S KOHE KATUS SPORTLANDILE, VÕI MINA SOLVUN!!! EI VIIVITUSELE! Krdi nali ikka rsk!
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: