Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti jalgpalli arengust

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• gd77
    replied
    Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust
    Mis vaevad sinu südant? Hetkel oled ainult öeldnud, et peaks kritiseerima ja kritiseerima, aga mingi põhjus ka selleks on? Palun too üks näide, mis teema on meedia poolt läbi käimata?
    Läbi käidud või mitte, aga Eesti jalgpalli läbiv probleem on see, et see ei ole mitte ainult ebademokraatlik, vaid ebaõiglaselt ühe meeskonna poolde kallutatult ebademokraatlik. Ma ei tea, kuidas sellest üle ega ümber saab.

Isiklikult usun, et edu tagab konkurents ja ideede mitmekesisus. See kehtib nii palliplatsil kui ka väljaspool seda. Praegu on EJL nagu meeskond, kes omaette treenib, aga mitte kellegagi ei mängi ja siis saadab pidevalt välja pressiteateid selle kohta kui head mängu nad näitavad.

Ilmselt on jalgpalliringkond sellega juba ammu ära harjunud ja teile ei tundu see kummaline kui see autsaideritele võib tunduda?

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Algselt postitas gd77 Vaata postitust
    ???

Pean jälle vabandama. Ma vist ei oska end üldse eesti keeles väljandada, et pidevalt asjasse mitte puutuvaid vastuseid saan.

Millest ma puudust tundsin oli päris ajakirjanike ja meeskondadejuhtide poolne avalik arutelu ja kriitika Eesti jalgpalli kohta.

Soccernet sobib väga hästi mulle kirjutamiseks. Kahju on ainult, et see ring, kes siin kirjutab, nii väike on. Võrreldes näiteks Soome ff2ga, on vahe umbes sajakordne. Aga mis teha, kui avalikkuse huvi nii väike on.
    Mis vaevad sinu südant? Hetkel oled ainult öeldnud, et peaks kritiseerima ja kritiseerima, aga mingi põhjus ka selleks on? Palun too üks näide, mis teema on meedia poolt läbi käimata?

Leave a comment:

• gd77
    replied
    Algselt postitas chac Vaata postitust
    soccernet ei sobi mingil põhjusel selle jaoks? võibolla tood mõne teema välja mis muret teeb, küllap siis ka kaasarääkijaid leidub.
    ???

Pean jälle vabandama. Ma vist ei oska end üldse eesti keeles väljandada, et pidevalt asjasse mitte puutuvaid vastuseid saan.

Millest ma puudust tundsin oli päris ajakirjanike ja meeskondadejuhtide poolne avalik arutelu ja kriitika Eesti jalgpalli kohta.

Soccernet sobib väga hästi mulle kirjutamiseks. Kahju on ainult, et see ring, kes siin kirjutab, nii väike on. Võrreldes näiteks Soome ff2ga, on vahe umbes sajakordne. Aga mis teha, kui avalikkuse huvi nii väike on.

Leave a comment:

• chac
    replied
    Ma ei väljendanud vist end piisavalt selgelt. Mul ei ole mingit huvi Pohlakuga eravestluse vastu. Millest ma olen huvitatud, on avalik arutelu Eesti jalgpallist.
    soccernet ei sobi mingil põhjusel selle jaoks? võibolla tood mõne teema välja mis muret teeb, küllap siis ka kaasarääkijaid leidub.

kuigi mulle tundub et sellel jutul pole narva transiga küll tükimat aega enam mingit pistmist

Leave a comment:

• gd77
    replied
    Ma ei väljendanud vist end piisavalt selgelt. Mul ei ole mingit huvi Pohlakuga eravestluse vastu. Millest ma olen huvitatud, on avalik arutelu Eesti jalgpallist.

Leave a comment:

• Jaan95
    replied
    Üldiselt on EJL ja Aivar Pohlaku tegevuses palju, mida kritiseerida või vähemalt kriitilise pilguga arutada. Aga kahjuks mingil põhjusel ei ole hetkel avalikult räägitav jutt mingitki pidi konstruktiivne. Ei tea miks intelligentsemad inimesed vaikivad - kas on otsutatud, et head kaaluvad halva üle või lihtsalt ei ole mõtet end asjasse segada?

Minu jaoks on väga imelik, et avalikult ei ole ühtegi natukenegi Pohlaku-kriitilist häält. Meedia prindib Liidu pressiteated üks-ühele ära ja jutul lõpp. Võibolla Liidu siseselt toimib kõik normaalselt. Ei tea.

Pole ka teistelt klubidelt mitte midagi kriitilist kuulnud. Kas tõesti EJL ei tee mitte midagi, millega ei olda rahul? Ja ma ei mõtle, et keegi võiks pareikolikult räuskama hakata, vaid argumenteeritud lahkarvamust ükskõik mille suhtes. Vaikus.
    Milleks ööö moodi siin viriseda? Alati saab ju probleemide korral Pohlakult endalt küsida. Pohlak võtab muuseas jutule küll.

Leave a comment:

• peters
    replied
    Üldiselt on EJL ja Aivar Pohlaku tegevuses palju, mida kritiseerida või vähemalt kriitilise pilguga arutada. Aga kahjuks mingil põhjusel ei ole hetkel avalikult räägitav jutt mingitki pidi konstruktiivne. Ei tea miks intelligentsemad inimesed vaikivad - kas on otsutatud, et head kaaluvad halva üle või lihtsalt ei ole mõtet end asjasse segada?

Minu jaoks on väga imelik, et avalikult ei ole ühtegi natukenegi Pohlaku-kriitilist häält. Meedia prindib Liidu pressiteated üks-ühele ära ja jutul lõpp. Võibolla Liidu siseselt toimib kõik normaalselt. Ei tea.

Pole ka teistelt klubidelt mitte midagi kriitilist kuulnud. Kas tõesti EJL ei tee mitte midagi, millega ei olda rahul? Ja ma ei mõtle, et keegi võiks pareikolikult räuskama hakata, vaid argumenteeritud lahkarvamust ükskõik mille suhtes. Vaikus.
    Teadaolevalt on üks veel, keegi igiliikuri meestest, kasutajanimi ei meenu hetkel, aga ajab ööö-ga sarnast juttu, ainult hobuste kohta pole teada.

Leave a comment:

• gd77
    replied

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Jaaa, kaine mõistus = jünger. Kas see debiilne loogika vananema ei hakka juba?

Ma saan aru, et sinu ainsaks missioniks ja põhjuseks miks sa omad soccerneti kontot on pidev laimukampaania korraldamine. Aga comoon, see pidev kaasfoorumlaste trollimine ja "jüngriteks" tembeldamine viib ainult sellini, et teinekord tuleb mõni nn. "jünger" sul tänavapeal vastu ja annab lihtsalt kerepeale... Nagu sa ise oled korduvalt toonitanud, et Eesti on nii pisike, siis seda enam peaksid olema ettevaatlik, mis jura väärib trükimusta ja mis mitte!
    Sind lugedes tekkib küsimus,ke siis kividega neid ukseklaase lõhugb,?Kas tõesti Angelo?

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Jaaa, kaine mõistus = jünger. Kas see debiilne loogika vananema ei hakka juba?

Ma saan aru, et sinu ainsaks missioniks ja põhjuseks miks sa omad soccerneti kontot on pidev laimukampaania korraldamine. Aga comoon, see pidev kaasfoorumlaste trollimine ja "jüngriteks" tembeldamine viib ainult sellini, et teinekord tuleb mõni nn. "jünger" sul tänavapeal vastu ja annab lihtsalt kerepeale... Nagu sa ise oled korduvalt toonitanud, et Eesti on nii pisike, siis seda enam peaksid olema ettevaatlik, mis jura väärib trükimusta ja mis mitte!

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
    Mitu resultatiivset söötu Eints see hooaeg andis siis ikkagi?
    Mulle meeldib,et selliseid Pohlaku jüngreid asub kohe kribima ,kui õõõ viitsib siin nats lebotada,Jõudu ja jaksu ja ilusat jõulu kõigile.Ja neid tulemuslikuid söööte loetaksegi üle maailma erinevalt,nii et head arvutamist.

Leave a comment:

• Tofoa
    replied
    Algselt postitas ööö Vaata postitust
    Kus see nali on,kui järgida sind.?
    Mitu resultatiivset söötu Eints see hooaeg andis siis ikkagi?

Leave a comment:

• ööö
    replied
    Algselt postitas Shparkz Vaata postitust
    ööö on vähemalt hobustega midagi saavutanud, mida on Pohlakul vastu panna?!
    Kus see nali on,kui järgida sind.?

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    ööö on vähemalt hobustega midagi saavutanud, mida on Pohlakul vastu panna?!

Leave a comment:

• ööö
    replied
    See ööö ja angelo võidu jooks Pohlaku, Flora ja EJLi mustamises kisub juba halenaljakaks. Pea iga teine postitus teie poolt "Aaa see flora, hmm, mingi jama.." või "Pohlak susser-musser" jne. Nüüd näha kuidas härra ööö tulihingeliselt angelot kaitseb, oehh..

Mis teil viga on?
    Aga sina ju kaitsed ka ühte tüüpi pimesi koguaeg.Ilusat jõuluaega!

Leave a comment:

Working...
X