Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Kuna Lilander oli eile väidetavalt haige ja Paidel teisi KTM-e võtta polnud, siis toodi asja päästma Varendi, kes on meistrisarjas osalemisest (vist?) juba sisuliselt loobunud. Ei tea, kas seda ka näeme, mil nad 10-kesi alustavad?
-
Algselt postitas gize Vaata postitustMis Jasperist saanud? Vaatan, et esinduses mänguaega saab napilt, kui üldse.
Leave a comment:
-
Mis Jasperist saanud? Vaatan, et esinduses mänguaega saab napilt, kui üldse.
Leave a comment:
-
kõik õige,ainult jalgpallimaailm reageerib sellisele tulemusele kiiresti.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustKui poolaeg 0-0 ja lõpp 27-0,siis see tundub nats kummaline
Leave a comment:
-
Õhtulehe jalgpallisaates "Kolmas poolaeg" käis ajakirjanikel Siim Keral ja Mart Treialil külas Paide Linnameeskonna peatreener Vjatšeslav Zahovaiko, kel käimas esimene hooaeg Premium liiga klubi juhendajana.
Pajatatud jutud olid suuremas osas Kesk-Eesti kesksed, Paide vutiteemad kammiti otsast otsani läbi. Räägitud sai treeneriameti igapäevatööst (2.13), klubi suurtest plaanidest (18.45), temperamendist (20.47), nahaalsusest ning Eestis valitsevast ründajatepõuast (31.38). Meeleolukat kuulamist!
Õhtuleht: http://www.ohtuleht.ee/808556/kolmas...st-ja-auahnust
Soundcloud: https://soundcloud.com/kolmas-poolae...st-ja-auahnust
Leave a comment:
-
Algselt postitas znaaga Vaata postitustIse näinud kõike kodumänge + võõrsilmäng Viimsiga ja ülejäänud videost. Suurem punktisaak jäänud realiseerimise taha. Eile ma ütleks, et koosseisule vaatamata pigem vääris võitu Kalju U21. Hooaja avamängus Kalev U21-ga oli avapoolajal pallivaldamine ehk mingi 80-20, aga löögi ainult 1. Vahetuste järel sai Kalev mängu sisse ja õnnestus viigistada. Tammeka U21 mäng ja 0:6, seal oli Tammeka selgelt üle. Kohtla-Järvega, jällegi suurem osa ajast KJ istus kaitses, aga tegi seda edukalt ja 0:0. Nõrga koosseisuga Sillamäe 5:0 kõrval ülejäänud võõrsilmängud on kaotatud, aga vähemalt Keila ja Raasiku mängudest võinuks paremal päeval ka skoor teistpidi olla. Duubli oma koosseisu sünniaastad on enamikel 2000 ja sellisel tasemel kogemust veel napib. Kokkuvõtvalt - kõigi vastu on võiduvõimalus, aga kõigile võime ka kaotada.
Urmarile oleks nii mõndagi öelda, aga nagu viimased päevad on näidanud, siis see tegevus oleks mõttetu. Üleüldse tundub targem teda ignoreerida. Üle kümne aasta olen siin foorumis tegutsenud niimoodi, et pole olnud vaja kellegi postitusi blokeerida, aga tundub vägisi, et närvide säästmiseks oleks antud isiku puhul see siiski vajalik.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKas Poliakovile on assist juba lisatud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustRomario on meil nii kõva mees juba, et mänge nägemata jagab siin oma targutusi. Vanasti nimetati seda peapöörituseks edusammudest.
Leave a comment:
-
Romario on meil nii kõva mees juba, et mänge nägemata jagab siin oma targutusi. Vanasti nimetati seda peapöörituseks edusammudest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustFroloviga koos on esindusmeeskond oma mänguvankri saanud käima, aga mind üllatavad duubli niivõrd kesised tulemused ELB-s (arvestades et päris mitmetes mängudes on suures ulatuses kasutatud ka esindusmeeskonna mängijaid). Tänagi koos Kanneli, Novopashini, Valge, Turi, Padari ja Koskoriga mängides täiesti mitte midagi ütleva Kalju vastu 1:1. Mänge pole oma silmaga näinud, aga 1-3-4 on sellised pehmeltöeldes ootamatult viletsad resultaadid. Mulle tundub, et koosseisu poolest peaks Paide ELB-s võitlema esikohtade eest. Võimalik on muidugi ka see, et mitmeid noormängijaid olen ma üle hinnanud ja on ikka väga selged põhjused, miks jäi läbilöök või on vähemalt seni jäänud läbilöök tegemata kõrgemal tasemel.
Leave a comment:
-
Froloviga koos on esindusmeeskond oma mänguvankri saanud käima, aga mind üllatavad duubli niivõrd kesised tulemused ELB-s (arvestades et päris mitmetes mängudes on suures ulatuses kasutatud ka esindusmeeskonna mängijaid). Tänagi koos Kanneli, Novopashini, Valge, Turi, Padari ja Koskoriga mängides täiesti mitte midagi ütleva Kalju vastu 1:1. Mänge pole oma silmaga näinud, aga 1-3-4 on sellised pehmeltöeldes ootamatult viletsad resultaadid. Mulle tundub, et koosseisu poolest peaks Paide ELB-s võitlema esikohtade eest. Võimalik on muidugi ka see, et mitmeid noormängijaid olen ma üle hinnanud ja on ikka väga selged põhjused, miks jäi läbilöök või on vähemalt seni jäänud läbilöök tegemata kõrgemal tasemel.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: