Nii 2017 esimeses pooles jah paraku oli.
Maksuametiga on asjad ajatatud ja elu läheb edasi.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Vaatasin, et meeskonnal on 50 tuhhi riigile makse võlgu. Sponsor vist kukkus millalgi neil ära?
Leave a comment:
-
Algselt postitas sosku Vaata postitustTundub loogiline. Mäletan ühte mängujärgset intervjuud, kus küsija: (mälu järgi) "Nüüd, tagasi Kaljusse ja..."
Vlasiy: "Noh, jah, vaatame seda asja"
Praegu ei ole Vlasiga mingit juttu olnud Viljandisse naasmisest. Spekulatsioonide mahavõtmiseks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustVlasiy pidi jääma vist Viljandisse.
Vlasiy: "Noh, jah, vaatame seda asja"
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustOlgem nüüd ausad, neemelo lahkumine tekitab ruumi just vlasiy sinyavskiyle, kes on minumeelest nõmme avastamata pärl ja seda ta tõestas see hooaeg vägagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustErineva positsiooni mängijad ju.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustOlgem nüüd ausad, neemelo lahkumine tekitab ruumi just vlasiy sinyavskiyle, kes on minumeelest nõmme avastamata pärl ja seda ta tõestas see hooaeg vägagi.
Leave a comment:
-
Olgem nüüd ausad, neemelo lahkumine tekitab ruumi just vlasiy sinyavskiyle, kes on minumeelest nõmme avastamata pärl ja seda ta tõestas see hooaeg vägagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustSeda, kas Neemelo sai minuteid enda arvates piisavalt või mitte, ei tea meist siin mitte keegi. Seega sinu "MA ÜTLESIN, ET TA SAI JA SEDA NÄITAB STATISTIKA!" ei oma siin mitte mingit rolli. Tõenäoliselt objektiivselt võttes ta sai neid minuteid piisavalt jah, kuid kas seda ka Neemelo enda arust? Selles kogu kühvel ongi. Kaua sa jaurad?
Foorumi risustamise võib ära lõpetada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustNiikaua kuni tegemist ei ole faktiga võib spekulatsioone teha mitmesuguseid. Nahkpea ütles, et arvab, et ei saanud piisavalt mänguminuteid. Ma ütlesin, et sai piisavalt ja seda näitab statistika. Tegelikult oli Neemelo Paidesse minek juba ammu päevakorral ja mingit sügavat põhjust sellel (võib-olla) polegi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustPäriselt?
Näita teistele ka seda postitust kus sul keegi vait olla käsib?
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustAga kui sulle igasugune pisike spekulatsioon nii vastukarva käib ja ainult fakte taga ajad, siis no ma ei tea, kas foorum on üldse paslik koht sul hängida.
sina
Algselt postitas marcello Vaata postitustMis krdi fakte sa tahad?
Loe uuesti nahkpea jutt läbi kui muidu aru ei saanud
Kordan küsimust- kuidas on nahkpea spekulatsioon, et karu enda ambitsioonid mänguminutite suhtes on suuremad kui ta kaljus sai, seotud tema kasuteguriga sel hooajal?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustLoe teema uuesti läbi - minu arvamuse peale läks üks teine leili. Probleem tekib siis kui kästakse vait olla ja mitte arvamust avaldada.
Näita teistele ka seda postitust kus sul keegi vait olla käsib?
Kes leili läks?
Kordan küsimust- kuidas on nahkpea spekulatsioon, et karu enda ambitsioonid mänguminutite suhtes on suuremad kui ta kaljus sai, seotud tema kasuteguriga sel hooajal?
Leave a comment:
-
Algselt postitas elx Vaata postitustMees, kui sa igat sulle esitatud küsimust rünnakuna enda vastu võtad, siis on sul probleem.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustMingi täisajaga mängu järel ütles Neemelo, et mängu lõpus tekkis väsimus. Vaadates ka vanust ja kui "vilkalt" ta viimasel ajal väljakul liikus, siis on see lühem mänguaeg täiesti loogiline.
Oli sinu spekulatsioon ja minu spekulatsioon. Mille alusel sinu oma parem on kui minu ja automaatselt postulaadiks muutub? Vastukarva käis spekulatsioon hoopis kolmandale.
PS. Küsin üle kas nahkpea määrab kes võib foorumis olla ja mida öelda?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Suvaline Jope Vaata postitustOli sinu spekulatsioon ja minu spekulatsioon. Mille alusel sinu oma parem on kui minu ja automaatselt postulaadiks muutub? Vastukarva käis spekulatsioon hoopis kolmandale.
PS. Küsin üle kas nahkpea määrab kes võib foorumis olla ja mida öelda?
Sa nõudsid fakte Neemelo rahulolematuse kohta. Ma ei väitnud, et see üldse võis mingi tegur olla, aga see VÕIS olla. Tundub, et Neemelo mängunälg pole kuhugi kadunud ja ses mõttes ka loogiline minna sinna, kus seda aega rohkem võimaldatakse. Ja ei tasu selles vanuses ka nii kinni olla. Kalju standardite jaoks ehk tõesti jäi väheks ja mitte niivõrd vanuseliselt kui lihtsalt parem(ad) oli ees. 35-selt tehakse veel nii siin kui sealpool piiri tegusid.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: