Algselt postitas kesa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
-
Niipalju siis Eesti ja Islandi võrdlusest.
Tõstame pahede aktsiise, võitleme tuuleveskitega, sõnades hoolime rahva tervisest....aga pahedele asendustegevuseks pappi välja pritsida ei tihka....prioriteet on otsustajatel endale palganumbri tõstmine
Leave a comment:
-
Igas liinis on asjad kuidagi paremad hetkel.
Kuigi on vigastusi, puudujaid, asendamist, mängitakse oma kohad välja.
Selles mõttes ikka üllatav, et kuigi oli täielik kaos suve alguses, siis kuidagi on see tiimina toimimine käima saadud.
Leave a comment:
-
Profimeeskonnast on asi kaugel... Vähemalt praeguse seisuga.
Tooks juhtkond ja peatreener meeskonda järgmisel hooajal mõne vanema ja kogenuma mehe kaitsesse, siis võiks isegi 5. koha poole vaadata, aga ei midagi enamat.
Leave a comment:
-
Käesolev hooaeg on vaja nüüd korralikult lõpuni mängida. Uuest hooajast on veel vara rääkida.
Kui suudetakse stabiilselt mängida, pingutada lõpuni, on 6. koht püütav.
Lastakse jalg sirgeks on see 9. koht ka veel võimalik.
Leave a comment:
-
Pärast voitu Viljandi üle tundub, et Paide 9.kohale ei maanud. Huvitav, millised on Paide järgmise hooaja plaanid? Sel aastal osteti palju uusi mängijaid, vahetus peatreener. Hooaeg on olnud kindlasti pisut alla lootuste. Kuidas järgmisele hooajale vastu minnakse?
Leave a comment:
-
Vaatasi eile TTVst Paide 3 mängu. See oli väga sümpaatne! Jõudu ja jaksu Teile, Paide 3!
Leave a comment:
-
Olukord oli selline, et ründaja tegi esimesena vea ja siis Toom ka, kirja siiski hoolimatu viga. Üldiselt on üpris kõik loogiline.
Leave a comment:
-
Eks protokolli saabumisel selgub selle hoiatuse tõeline põhjus, lugupidamatuse panin esialgu.
Leave a comment:
-
Kordust mitmeid kordi vaadanud ja mina näen seda, kuis Toom pärast palli noppimist teeb tahtliku küünarnuki löögi, seega pääseti selgest punasest kaardist. Huvitav on muidugi see, kuidas Telling, kes oli parimas võimalikus positsioonis, oli alguses vana rahu ise, kuniks ikka lõpuks lippu lehvitama hakkas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas nurmalna Vaata postitustUmbes 70. minuti paiku, mille eest siis Toom kollase sai? Ma sain aru, et mängulises olukorras ründas Paide mängijat frustatsioonist. Keegi, kes reeglitega kursis, võiks seda olukorda tõlgendada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas nurmalna Vaata postitustUmbes 70. minuti paiku, mille eest siis Toom kollase sai? Ma sain aru, et mängulises olukorras ründas Paide mängijat frustatsioonist. Keegi, kes reeglitega kursis, võiks seda olukorda tõlgendada.
Leave a comment:
-
Umbes 70. minuti paiku, mille eest siis Toom kollase sai? Ma sain aru, et mängulises olukorras ründas Paide mängijat frustatsioonist. Keegi, kes reeglitega kursis, võiks seda olukorda tõlgendada.
Igatahes, olen ma vaadanud pea kõiki tänavuse Paide mänge ja on üksikud mehed, kes on alati tublid(Sinilaid, Lilander), on mehed, kes vahel ei vea välja ja on Karofeld, kes iga mäng on ikka jube lootusetu. Tema jalaga mäng ei kannata nagunii kriitikat, see on fenomenaalselt kehv, aga üldiselt ka joonel uskumatult ebastabiilne. Paraku ei ole ka alternatiivi, kuna Vahi on võimalusi saades samuti täiega põlenud.
Poleks uskunud, et võitleme hooaja lõpus püsimajäämise nimel.
Leave a comment:
-
Algselt postitas rallikas Vaata postitustKriska käes on endiselt maailmarekord?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: