Kuna Zelinski läks siis siit saab järeldada, et Slava jääb vähemalt hooaja lõpuni.
Teine küsimus on mul see, et kuhu lattu Zelinski nüüd tööle läheb?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Kui kõik on hästi (ptui-ptui), siis homme ilmub film (jap, see on 57 minutit) sellest, kuidas käisime Paide Linnameeskonnaga Poolas. Üldiselt peaks ikka ilmuma, asi on subtiitrite taga. Episoodis on kolme keelt segamini, seega on vaja kolmes keeles supakaid teha ja sellega võib aega minna.
Aga üldiselt:
kogu tripp
väljalennueelne treening
mängueelne treening
COVID-ga seotud detailid
intervjuud (Frolov, Zahovaiko, Saliste, Anier, Tur, Veis, Veskimäe)
ühe mängijapaari hotelliruumi action
mängu-eelne jalutuskäik
match-day
mõned kaadrid riietusruumist enne mängu, poolajal ja Zahovaiko sõnad tiimile pärast mängu
Wroclawi staadioni tuur
see Poola entusiast, kes veab blogi Eesti jalgpallist Poola ja Eesti keeles - kuidas tema Paidet näeb
Vist on midagi veel. Eks paistab. Mulle endale meeldis.
Leave a comment:
-
Sa eksid. Ma ei lugenud.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustAinult sina lugesid küsimist välja teises lauses.
Leave a comment:
-
Samas, meeste peatreenerina on ta ju ainult Pärnu Vaprust juhendanud ja tol hooajal poleks vahet olnud, kas eesotsas on Zelinski või Klopp, tulemused oleks ikka tõenäoliselt samad olnud. Vaprusel polnud lihtsalt Premium liiga materjali.Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustTeine asi, et eriti ta peatreeneri rolli ei sobi
Et raske teda üldse peatreenerina hinnata kui ta selleks kuskil anssigi saanud pole.
Leave a comment:
-
Ainult sina lugesid küsimist välja teises lauses.Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEnne ei pane laivi, kui sa vähemalt 10 korda ei küsi random teemades.
Leave a comment:
-
Guest repliedAbitreenerina Levadias ta oli väga korralik karjäär. Ilma temata poleks Levadial tollal edusid juhtunud. Teine asi, et eriti ta peatreeneri rolli ei sobi nagu Kristal ei sobi abitreeneriks.Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMitte et ma tahaks Zahovaikot kaitsta, aga kas Zelinski pole igas klubis ebaõnnestunud treenerina? Või mäletan valesti?
Markoga tal oli võimas duo, eraldi jah midagi silmapaistvat ei ole.
Leave a comment:
-
mhm, see on imelik jah, et umbes Zelinski piinatud geenius keda ei kuulata?Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMitte et ma tahaks Zahovaikot kaitsta, aga kas Zelinski pole igas klubis ebaõnnestunud treenerina? Või mäletan valesti?
Leave a comment:
-
Mitte et ma tahaks Zahovaikot kaitsta, aga kas Zelinski pole igas klubis ebaõnnestunud treenerina? Või mäletan valesti?
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustPraegu oleks paras üks Betsafe'i vutilaiv teha.Enne ei pane laivi, kui sa vähemalt 10 korda ei küsi random teemades.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustEi jõua Betsafe'i podcasti ära oodatagi.
Leave a comment:
-
Guest repliedAnalüüs ja taktika + üldine abistamine. Aga Napoleonist targem ei tohtinud olla. Mängiti nii nagu Slava Kpss ütleb.Algselt postitas risto Vaata postitustMis sa arvad tõesti, et Kams räägib seal midagi? Keerutab nagu ikka.
Kas Zelinski ülesanneteks oli mängueelne vastase analüüs? Kusagilt jäi see nagu kõrvu. Ka Mööl oma erimeelsustes mainis, et analüüsi poolt ootas rohkem vms kuid tema ja peatreeneri nägemused ei klappinud.
IZ: Härra Suur Treener, te eksite!!!
SK: Mida???? (raevus)
IZ: Te eksite, aga te geniaalselt eksite
(Cain XVIII)
Leave a comment:
-
Mis sa arvad tõesti, et Kams räägib seal midagi? Keerutab nagu ikka.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustZelinski minek ametlik siis. Tundub, et slaavale ei meeldi, et inimestel omad arvamused on. Kala on vaikselt peast mädanema hakanud. Ei jõua Betsafe'i podcasti ära oodatagi.
Kas Zelinski ülesanneteks oli mängueelne vastase analüüs? Kusagilt jäi see nagu kõrvu. Ka Mööl oma erimeelsustes mainis, et analüüsi poolt ootas rohkem vms kuid tema ja peatreeneri nägemused ei klappinud.
Leave a comment:
-
Zelinski minek ametlik siis. Tundub, et slaavale ei meeldi, et inimestel omad arvamused on. Kala on vaikselt peast mädanema hakanud. Ei jõua Betsafe'i podcasti ära oodatagi.
Leave a comment:
-
Minu meelest on tegu väga toreda kontoga.Algselt postitas JuriM Vaata postitustMis värk selle Paide Twitteri konto vastase vihaga siin? Kade, et keegi suudab reaalselt sotsiaalmeedias läbi lüüa ja toob Paidele natukene krediiti?
Leave a comment:
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustMu meelest jutt käib sellest nn fake kontost, mida ei halda Paide LM.
Jep ja kes iganes seda haldab, teeb imelist tööd. Võrreldes teiste Eesti klubide Twitteri kontodega, toimub seal elu ja on rahvusvaheliselt aktiivne.
Leave a comment:
-
Mu meelest jutt käib sellest nn fake kontost, mida ei halda Paide LM.Algselt postitas JuriM Vaata postitustMis värk selle Paide Twitteri konto vastase vihaga siin? Kade, et keegi suudab reaalselt sotsiaalmeedias läbi lüüa ja toob Paidele natukene krediiti?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: