Algselt postitas EldurKull
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Guest repliedAlgselt postitas Nahkpea Vaata postitustSamas, meeste peatreenerina on ta ju ainult Pärnu Vaprust juhendanud ja tol hooajal poleks vahet olnud, kas eesotsas on Zelinski või Klopp, tulemused oleks ikka tõenäoliselt samad olnud. Vaprusel polnud lihtsalt Premium liiga materjali.
Et raske teda üldse peatreenerina hinnata kui ta selleks kuskil anssigi saanud pole.
Palju on edukaid abitreenereid, kel ei tulnud midagi iseseivas töös välja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustSiis pidi käärimist juba ka näha olema?
Ahjaa tuli meelde, seda näeb ka, kuidas abitreener (sel juhul just täpselt Indrek Zelinski) selgitab, kuidas vastased mängivad.
Lisatud failid
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustKui kõik on hästi (ptui-ptui), siis homme ilmub film (jap, see on 57 minutit) sellest, kuidas käisime Paide Linnameeskonnaga Poolas. Üldiselt peaks ikka ilmuma, asi on subtiitrite taga. Episoodis on kolme keelt segamini, seega on vaja kolmes keeles supakaid teha ja sellega võib aega minna.
Aga üldiselt:
kogu tripp
väljalennueelne treening
mängueelne treening
COVID-ga seotud detailid
intervjuud (Frolov, Zahovaiko, Saliste, Anier, Tur, Veis, Veskimäe)
ühe mängijapaari hotelliruumi action
mängu-eelne jalutuskäik
match-day
mõned kaadrid riietusruumist enne mängu, poolajal ja Zahovaiko sõnad tiimile pärast mängu
Wroclawi staadioni tuur
see Poola entusiast, kes veab blogi Eesti jalgpallist Poola ja Eesti keeles - kuidas tema Paidet näeb
Vist on midagi veel. Eks paistab. Mulle endale meeldis.
Leave a comment:
-
Ise tahab ju ikka jalgpalliga seotuks jääda. Laotööle läks ta ikka siis kui jalgpallist puhata tahtis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas mjaasa Vaata postitustMis sellel laotööl siis viga on? Ei leia, et oleks asi, millega teda mõnitada
Mõte oli selles lihtsalt, et ta vist noori teha ei taha ja täiskasvanute satside treenerite brigaadid suht täis kah.
Leave a comment:
-
Algselt postitas EldurKull Vaata postitustTeine küsimus on mul see, et kuhu lattu Zelinski nüüd tööle läheb?
Leave a comment:
-
Kuna Zelinski läks siis siit saab järeldada, et Slava jääb vähemalt hooaja lõpuni.
Teine küsimus on mul see, et kuhu lattu Zelinski nüüd tööle läheb?
Leave a comment:
-
Kui kõik on hästi (ptui-ptui), siis homme ilmub film (jap, see on 57 minutit) sellest, kuidas käisime Paide Linnameeskonnaga Poolas. Üldiselt peaks ikka ilmuma, asi on subtiitrite taga. Episoodis on kolme keelt segamini, seega on vaja kolmes keeles supakaid teha ja sellega võib aega minna.
Aga üldiselt:
kogu tripp
väljalennueelne treening
mängueelne treening
COVID-ga seotud detailid
intervjuud (Frolov, Zahovaiko, Saliste, Anier, Tur, Veis, Veskimäe)
ühe mängijapaari hotelliruumi action
mängu-eelne jalutuskäik
match-day
mõned kaadrid riietusruumist enne mängu, poolajal ja Zahovaiko sõnad tiimile pärast mängu
Wroclawi staadioni tuur
see Poola entusiast, kes veab blogi Eesti jalgpallist Poola ja Eesti keeles - kuidas tema Paidet näeb
Vist on midagi veel. Eks paistab. Mulle endale meeldis.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustAinult sina lugesid küsimist välja teises lauses.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ratnikov Vaata postitustTeine asi, et eriti ta peatreeneri rolli ei sobi
Et raske teda üldse peatreenerina hinnata kui ta selleks kuskil anssigi saanud pole.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEnne ei pane laivi, kui sa vähemalt 10 korda ei küsi random teemades.
Leave a comment:
-
Guest repliedAlgselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMitte et ma tahaks Zahovaikot kaitsta, aga kas Zelinski pole igas klubis ebaõnnestunud treenerina? Või mäletan valesti?
Markoga tal oli võimas duo, eraldi jah midagi silmapaistvat ei ole.
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMitte et ma tahaks Zahovaikot kaitsta, aga kas Zelinski pole igas klubis ebaõnnestunud treenerina? Või mäletan valesti?
Leave a comment:
-
Mitte et ma tahaks Zahovaikot kaitsta, aga kas Zelinski pole igas klubis ebaõnnestunud treenerina? Või mäletan valesti?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: