Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Sellessuhtes hetkel ei ole ka mingit eetilist küsimust seal, sest puudub huvide konflikt, kuna klubid mängivad erinevatel liigatasanditel.
Kui Kalev peaks tõusma Premium Liigasse, siis tuleb olukorda analüüsida ja vaadata varasemaid situatsioone. Nagu Eesti Riigis toetutakse tihti riigikohtu lahenditele, siis meil on selliseks intitutsioon EJL musternäidis Fc Flora ning varasemad situatsioonid näitavad, et see on täielikult aksepteeritav olukord ning seal ei ole midagi ebaeetilist ega vastukäivat.
Seega reaalsuses on see hetkel täielik pseudoprobleem või tegelikult see ei olegi probleem.
Leave a comment:
-
Et Kalevi noored on elus pettunud, et Klavan ei mängi esiliigas vaid tahab mängida tiitlile?
Minu jaoks oleks imelik, kui nad mängiks samas liigas ja eriti imelik, kui Klavan mängiks Kalevi vastu.
Eetiliselt ma ei näe probleemi mängida mõne teise klubi vastu, sest eesmärk on nagunii kõiki võita (kuigi imelik oleks ikka natuke)
Leave a comment:
-
Algselt postitas Vask Vaata postitustEesti väiksust arvestades on see kõik paratamatus. Ega see nn korruptsioonihõng pole ainult jalgpallis. Omavalitsused jpm on seda täis, aga mis teha, miljoni elanikuga riik väiksel territooriumil seda soosib.
Leave a comment:
-
Eesti väiksust arvestades on see kõik paratamatus. Ega see nn korruptsioonihõng pole ainult jalgpallis. Omavalitsused jpm on seda täis, aga mis teha, miljoni elanikuga riik väiksel territooriumil seda soosib.
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokKalev ja Paide toimetavad erinevates liigades ju.
Leave a comment:
-
Aga mul on veel küsimusi. Ilmselt seetõttu, et mu koduklubi on selliste teemade juures põhjamutta tambitud sest " korruptsioon".
Aga kui Eesti parim jalgpallur tuleb tagasi, on president ühes klubis, rahastab ja mängib teises klubis.. mida ütleb Klavan neile Kalevi noormängijatele, kes teda iidoliks pidanud?
Leave a comment:
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustTegelikult on päris aus küsimus. Kas Kamsi aur läks sõbramehega jooksuringile või miks Camara riigist välja saadetakse? Kelle tegemata töö?
Leave a comment:
-
Tegelikult on päris aus küsimus. Kas Kamsi aur läks sõbramehega jooksuringile või miks Camara riigist välja saadetakse? Kelle tegemata töö?
Leave a comment:
-
Guest repliedAlgselt postitas Iceman Vaata postitustSina raudselt oledki selle taga..
https://sport.delfi.ee/artikkel/9390...angijale-jahtiLihtsameelesena läksin samamoodi õnge nagu paljud teisedki. Esmalt nägin Eineri nime üles kerkivat Liverpooli redditis Klavani uudise all. Selleks ajaks oli mujal see info keerelnud juba ööpäeva jagu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas futbolidipaul Vaata postitustMa ootaks Klavani liitumisest sama effekti, mis oli Kostja omaga. Et ta kogemus teeb la mehed ümberringi paremaks. Lihtsalt kohal oluga. Isegi, kui ta vigastusega väljas on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Rig Vaata postitustKuulujutud viivad Matrix Einerit Liverpooli ja Bayernisse. Kahju, et selle kohta ei küsitud pressikal täna
https://www.reddit.com/r/soccer/comm...bayern_munich/
Leave a comment:
-
Alternatiivajalugu 2022:
Klavan liitus Kaleviga.
"Loodame võidelda selle nimel, et saavutaksime Preemiumliigas minu abiga 9. koha"
Leave a comment:
-
Ma ootaks Klavani liitumisest sama effekti, mis oli Kostja omaga. Et ta kogemus teeb la mehed ümberringi paremaks. Lihtsalt kohal oluga. Isegi, kui ta vigastusega väljas on.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: