Algselt postitas Ratnikov
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Paide Linnameeskond
Collapse
X
-
Guest repliedAlgselt postitas MNa Vaata postitustSama küsimus. Isegi Ktm pole siin süüdlaseks.
Motja oli ka omal ajal ilge kalapüüdja ning teenekad veteranid a la Nahk, kes sai ka boonuse viikide-punktide-võitude eest, olid ülimalt pahased ning olid üht-teist Igoneni aadressil väljendanud.
Võimalik, et eksin, aga loogika võib selline olla, et olevat perspektiivne noorsant, anname praktikat selliste satside vastu, siis vaatame mis saab - äkki müüme vms. Igaks juhuks kogenud back-up ka olemas.
Siin veel üks paralleel Infonetiga - kuidas kahanes või pigem sai olematuks Mihhail Laverntjevi mänguaeg siis kui juhtkond otsustas, et Ignonen on müügiartikkel number üks...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustEsimest ei julgeks küll öelda, et oleks kindlalt ära võtnud, sest see oli ikka nii lähedalt. Teine oli muidugi kala tõesti.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plain Vaata postitustKeegi võiks mulle seletada miks Sapp Paide väravas seisab, kuna mina sellest aru ei saa. Kui Aksalu ja Toom mõlemad tõesti vigastatud on, siis ma saaks aru aga Aksalu oli Saaremaal kaasas ju. Pärnus olid jämedad eksimused ja nüüd lasi kaks väravat sisse, mille Aksalu oleks suht kindlalt ära võtnud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas plain Vaata postitustKeegi võiks mulle seletada miks Sapp Paide väravas seisab, kuna mina sellest aru ei saa. Kui Aksalu ja Toom mõlemad tõesti vigastatud on, siis ma saaks aru aga Aksalu oli Saaremaal kaasas ju. Pärnus olid jämedad eksimused ja nüüd lasi kaks väravat sisse, mille Aksalu oleks suht kindlalt ära võtnud.
Leave a comment:
-
Keegi võiks mulle seletada miks Sapp Paide väravas seisab, kuna mina sellest aru ei saa. Kui Aksalu ja Toom mõlemad tõesti vigastatud on, siis ma saaks aru aga Aksalu oli Saaremaal kaasas ju. Pärnus olid jämedad eksimused ja nüüd lasi kaks väravat sisse, mille Aksalu oleks suht kindlalt ära võtnud.
Leave a comment:
-
See kuidas Paide nii räsitud ja õhukese koosseisuga punktid ära võtab on supper! Eks näis, kas mai alguse tihedalt pakitud mängudes püssirohtu järkub. 9 mai Leva ja otsa kohe 16 mai Kalju :S
Leave a comment:
-
Algselt postitas Solskjær Vaata postitustSapp ei saa sel hooajal enam kordagi peale. Kuulsite seda siit esimesena.
Edit: võttis penalti ära, aga ikka ei saa enam kordagi peale.
Leave a comment:
-
Paide linnameeskond (tulud 873 586, kulud 1 031 676, aruandeaasta tulem -167 235)
2020. aasta eurosarjas debüüdi teinud (Euroopa liiga 1. eelringis kaotati 0:2 Vilniuse Žalgirisele) Järvamaa esindusvõistkond lõpetas aruandeaasta tulemiga -167 235 eurot (2019. aastal -211 736). UEFA solidaarustoetusi saadi 317 281 eurot (2019. aastal 21 764).
Leave a comment:
-
Toomi ja Aksaluga koha peale konkureerides, meeskonnas mis jahib tiitlit... Et jah, pean nõustuma teiega, partii oli fataalne.
Muidugi ka Vapruse VV näpud olid taignast tehtud.
Leave a comment:
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustMillega ta hakkama sai siis?
Kusjuures need kaks väljatulekut ei olnud ainsad väga halvad väljatulekud. Korra-kaks oli veel sedasi, et jooksis 5-10m väravast välja, aga sai õnneks aru, et eksis, ja jooksis tagasi väravasse.
Leave a comment:
-
Kahju, et karjäär läbi tänasest. Noor kutt oli ja kes teab kuidas oleks arenenud - ehk ka inimesena. Isegi jõuksis oli tahtmine endale liha luudele kasvatada - seda võiks ka teised noored rohkem.
Leave a comment:
-
Tundub, et Ivar Lepik teadis ka seda, võttis talt viimase inteka see hooaeg
Leave a comment:
-
Algselt postitas Solskjær Vaata postitustSapp ei saa sel hooajal enam kordagi peale. Kuulsite seda siit esimesena.
Edit: võttis penalti ära, aga ikka ei saa enam kordagi peale.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: