Miks liit oma lehel ei kajasta kolmanda liiga ja neljanda lääne protokolle ja miks noorte tulemusi nii kaootiliselt kajastatakse?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistri- ja esiliiga hooajal 2008
Collapse
X
-
paku kolm korda miks nii?Algselt postitas HABE Vaata postitustJuunikuus on toredad mängude ajad. Kell 14.00 ja isegi kell 11.00. Oh seda rõõmu.olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
ma ei viitsi kontrollida, aga äkki on tegemist sellega, et samal päeval on EMi mängud?Algselt postitas HABE Vaata postitustJuunikuus on toredad mängude ajad. Kell 14.00 ja isegi kell 11.00. Oh seda rõõmu.
Kommentaar
-
kurat meil Eestis peaks ikka meie asi olulisem olema ja las siis fännid otsustavad kas vaatavad EMi või MMi või tulevad meie liigamängule...Algselt postitas urmar Vaata postitustma ei viitsi kontrollida, aga äkki on tegemist sellega, et samal päeval on EMi mängud?
Ma ei poolda seda. Kell 11 on sama hea kui seda vooru publiku jaoks polegi...
Kommentaar
-
Kuno, sul peaks nii palju sõnaõigust ikka olema antud teemal ka EJL-s. Usun kui tahad, siis saad ka oma tahtmise läbi lükataAlgselt postitas Kuno Vaata postitustkurat meil Eestis peaks ikka meie asi olulisem olema ja las siis fännid otsustavad kas vaatavad EMi või MMi või tulevad meie liigamängule...
Ma ei poolda seda. Kell 11 on sama hea kui seda vooru publiku jaoks polegi...
kell 14:00 laupäeval on mu meelest ok aeg, aga kella 11nene aeg on Meistriliiga jaoks jah suht koht mõtetu (kui ma ikka sain aru, et Meistriliigat siin silmas peeti...)
Kommentaar
-
jutt käib siis sellest voorust:
XIV voor Laupäev, 14. juuni
11.00 Nõmme JK Kalju - Tartu JK Maag Tammeka
14.00 JK Tallinna Kalev - JK Sillamäe Kalev
14.00 Viljandi JK Tulevik - Tallinna FC TVMK
14.00 Narva JK Trans - Pärnu JK Vaprus
14.00 TV Tallinna FC Levadia - Tallinna FC Flora
Miks mitte kell 14? miks mitte näiteks kell 6 - publikul hea otse peolt tulla
EM-i mängud:
swe-esp 19:00
gre-rus 21:45Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
me ei saa võrrelda ennast maltaga... kultuur, traditsioonid ja publikuhuvi on erinev!Algselt postitas 17 Vaata postitustMalta liigas lükatakse mänge edasi ka sellepärast, kui telekas on samal ajal Chelsea-Liverpool või mõni taoline tippmäng, niiet kena kena.
Kommentaar
-
Kus on meie suur sõber urmar, järsku ta oskab põhjendada.Algselt postitas Mayhem Vaata postitustjutt käib siis sellest voorust:
XIV voor Laupäev, 14. juuni
11.00 Nõmme JK Kalju - Tartu JK Maag Tammeka
14.00 JK Tallinna Kalev - JK Sillamäe Kalev
14.00 Viljandi JK Tulevik - Tallinna FC TVMK
14.00 Narva JK Trans - Pärnu JK Vaprus
14.00 TV Tallinna FC Levadia - Tallinna FC Flora
Miks mitte kell 14? miks mitte näiteks kell 6 - publikul hea otse peolt tulla
EM-i mängud:
swe-esp 19:00
gre-rus 21:45
Kommentaar
-
Kahju, siinsel jalgpallimaastikul ei saa olukord kuidagi paraneda kui asja juhivad täielikud koomikud. Kui kuskil Hispaanias kuuldaks, et kõrgliiga mäng algab kell 11 hommikul, mõeldaks et tegemist on naljaga.
Viimasedki fännide vahelised duellid tahetakse ära kustutada, sest kuidas saab mingit fiilingut tekkida, kui mäng algab kl 11, ja eriti kahju on tartlastest. Ja mängul, kus oleks reaalne saada üle 1000nde inimese, tuleb nüüd heal juhul 100 pealtvaatajat.
Suvel peaksid kõik mängud algama vähemalt kl 19, et saaks tekkida ka väljaku ääres mingit fiilingut.
Mul lihtsalt tekib küsimus, kuidas saab ühes riigis jalgpallimaastikul kõik nii valesti olla?
Ja urmar, palun ära isegi vaevu vastama, sest sa ei suuda ammendavat vastust anda ning oled silma kinni truu oma bossile
E: Ja mina ootan juba aega, millal koondisemängud pandaks kella üheksaks hommikul, sest samal päeval võib toimuda ju mingi muu spordisündmus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
hakata. Fännidest saan veel aru, aga et klubi president alles nüüd ärkab, see on kummaline.
Kommentaar