Kas brasside töötasu (mis iganes vormis ja suuruses see siis ka on) mitte Cawi Foodsilt ei tule või olen ma millestki valesti aru saanud?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Meistri- ja esiliiga hooajal 2008
Collapse
X
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustKas brasside töötasu (mis iganes vormis ja suuruses see siis ka on) mitte Cawi Foodsilt ei tule või olen ma millestki valesti aru saanud?
niimoodi on võimalik aru saada küll
PM:Aurelio ning võõrmängijate reisi- ja palgakulud katab Brasiiliast liha importiv firma Cawi FoodsGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Cawi Foods on Nõmme Kalju sponsor nagu Levadia ja Floral on sponsorid. Ega Reimile maksa Opel palka ja Zelinskile Honda ning ülejäänud mängijatele muud sponsorid. Sponsorid finantseerivad ikkagi klubi, mitte ükskuid mängijaid.Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitustniimoodi on võimalik aru saada küll
PM:Aurelio ning võõrmängijate reisi- ja palgakulud katab Brasiiliast liha importiv firma Cawi Foods
Kommentaar
-
Kui üleminekuperiood läbi saab, küllap siis leiad kuskilt ka. Loogiline, et vahepealset varianti ma üles panema ei hakka.Algselt postitas Martin Vaata postitustKas kuskilt on võimalik leida MLi ja ELi meeskondade koosseise? Neid kõige uuemaid, mis pärast üleminekuid tekkinud on. Vähemalt regamislehe alusel.
Kommentaar
-
Kas tabeleid, mis kajastaks seisu enne üleminekuid, oleks saada?Algselt postitas urmar Vaata postitustKui üleminekuperiood läbi saab, küllap siis leiad kuskilt ka. Loogiline, et vahepealset varianti ma üles panema ei hakka.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
mis tabeleid?Algselt postitas Martin Vaata postitustKas tabeleid, mis kajastaks seisu enne üleminekuid, oleks saada?
Kommentaar
-
Viimaste voorude statistika põhineb esialgsetel protokollidel. Aja jooksul asendame kõik voorud ametlike protokollidega, aga viimaste voorude ebatäpsused on tõesti aegajalt sees.Algselt postitas HABE Vaata postitustSoccerneti Meistriliiga statistikas on mõningad vead sees: Näiteks Martin Reimil ei ole 1 kaart enam.
Kommentaar
-
Mis sa lootsid..täna on/oli grillimise ilm,mitte jalgpalli jaoksAlgselt postitas daywalker Vaata postitustHäbematult vähe pealtvaatajaid ikka tänastel mängudel
Kommentaar
-
Alati on mingi jama...muidu oleks iga mäng sitaks rahvast kohal.Algselt postitas Ramm Vaata postitustMis sa lootsid..täna on/oli grillimise ilm,mitte jalgpalli jaoks
Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Ja Pärnus toimus ju kõrval veel üks teine üritus kahAlgselt postitas daywalker Vaata postitustHäbematult vähe pealtvaatajaid ikka tänastel mängudel
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar