Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kas brasside töötasu (mis iganes vormis ja suuruses see siis ka on) mitte Cawi Foodsilt ei tule või olen ma millestki valesti aru saanud?
    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
      Kas brasside töötasu (mis iganes vormis ja suuruses see siis ka on) mitte Cawi Foodsilt ei tule või olen ma millestki valesti aru saanud?

niimoodi on võimalik aru saada küll

PM:Aurelio ning võõrmängijate reisi- ja palgakulud katab Brasiiliast liha importiv firma Cawi Foods
      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees Vaata postitust
        niimoodi on võimalik aru saada küll

PM:Aurelio ning võõrmängijate reisi- ja palgakulud katab Brasiiliast liha importiv firma Cawi Foods
        Cawi Foods on Nõmme Kalju sponsor nagu Levadia ja Floral on sponsorid. Ega Reimile maksa Opel palka ja Zelinskile Honda ning ülejäänud mängijatele muud sponsorid. Sponsorid finantseerivad ikkagi klubi, mitte ükskuid mängijaid.

Kommentaar

Kas kuskilt on võimalik leida MLi ja ELi meeskondade koosseise? Neid kõige uuemaid, mis pärast üleminekuid tekkinud on. Vähemalt regamislehe alusel.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
            Kas kuskilt on võimalik leida MLi ja ELi meeskondade koosseise? Neid kõige uuemaid, mis pärast üleminekuid tekkinud on. Vähemalt regamislehe alusel.
            Kui üleminekuperiood läbi saab, küllap siis leiad kuskilt ka. Loogiline, et vahepealset varianti ma üles panema ei hakka.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
              Kui üleminekuperiood läbi saab, küllap siis leiad kuskilt ka. Loogiline, et vahepealset varianti ma üles panema ei hakka.
              Kas tabeleid, mis kajastaks seisu enne üleminekuid, oleks saada?
              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin Vaata postitust
                Kas tabeleid, mis kajastaks seisu enne üleminekuid, oleks saada?
                mis tabeleid?

Kommentaar

Soccerneti Meistriliiga statistikas on mõningad vead sees: Näiteks Martin Reimil ei ole 1 kaart enam.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                    Soccerneti Meistriliiga statistikas on mõningad vead sees: Näiteks Martin Reimil ei ole 1 kaart enam.
                    Viimaste voorude statistika põhineb esialgsetel protokollidel. Aja jooksul asendame kõik voorud ametlike protokollidega, aga viimaste voorude ebatäpsused on tõesti aegajalt sees.

Kommentaar

Häbematult vähe pealtvaatajaid ikka tänastel mängudel
                      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                        Mis sa lootsid..täna on/oli grillimise ilm,mitte jalgpalli jaoks

Kommentaar

Algselt postitas Ramm Vaata postitust
                          Mis sa lootsid..täna on/oli grillimise ilm,mitte jalgpalli jaoks
                          Alati on mingi jama...muidu oleks iga mäng sitaks rahvast kohal.
                          Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                            Ja Pärnus toimus ju kõrval veel üks teine üritus kah

Kommentaar

Pool hooaega on siis selja taga. Pakkuge ,kes sel aastal välja kukub. Ise arvan ,et see tuleb välja kolmikust-Vaprus ,Tulevik või T.kalev
                              FCF Forever

Kommentaar

Loodan, et Tallinna Kalev.

Kommentaar

Working...
                                X