Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistri- ja esiliiga hooajal 2008

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas #20 Vaata postitust
    Loodan, et Tallinna Kalev.
    duubeldan.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

pärnu vaprus
      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu Vaata postitust
        pärnu vaprus
        duubeldan

Kommentaar

Vaprus ei tohi kindlasti kukkuda ning kui uued ukraina poisid on tasemel, siis ei kukkugi. Kõige sobivam oleks Tulevik või Kalev. Aga ei usu ma ka Kalevi langemisse, seega on nõrgim Tulevik.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
            Vaprus ei tohi kindlasti kukkuda ning kui uued ukraina poisid on tasemel, siis ei kukkugi. Kõige sobivam oleks Tulevik või Kalev. Aga ei usu ma ka Kalevi langemisse, seega on nõrgim Tulevik.
            Tulevik on küll kõige nõmedam, sats meistriliigas hetkel IMO, aga arvestades, seda kuidas pärnakad see aasta mänginud on siis siiski arvan, et nad langevad. Ehk langeb Tulevik ka ja Paide saab meistrikasse..

Kommentaar

pärnu vaprus. On aeg Esiliigas jalga puhata.

Kommentaar

Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitust
                Kõige sobivam oleks Tulevik või Kalev. Aga ei usu ma ka Kalevi langemisse, seega on nõrgim Tulevik.
                Kõige sobivam oleks vast fännideta TVMK Aga seda ei juhtu
                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas espen Vaata postitust
                  pärnu vaprus. On aeg Esiliigas jalga puhata.
                  mis sul sellest?
                  Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Y2KViinaordu
                    Miks mitte?
                    Lihtsalt huvitav, et pärnakas soovib Vapruse esiliigasse kukkumist. Küllap mingi eestlastele omane kiiks
                    Rise and rise again until lambs become lions!

Vaprus - Athletic Club - Rosenborg

Kommentaar

Algselt postitas Mayhem Vaata postitust
                      Lihtsalt huvitav, et pärnakas soovib Vapruse esiliigasse kukkumist. Küllap mingi eestlastele omane kiiks
                      Äkki on Pärnusse eksinud Sillamäe tuline poolehoidja või uue Maxima töötaja

Kommentaar

Algselt postitas #20 Vaata postitust
                        Loodan, et Tallinna Kalev.
                        Toetan, Tallinna Kalev on hetkel kõige suurem patuoinas ML-s. Karistuseks võiks küll langeda esiliigasse järgmiseks hooajaks.

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                          Toetan, Tallinna Kalev on hetkel kõige suurem patuoinas ML-s. Karistuseks võiks küll langeda esiliigasse järgmiseks hooajaks.
                          Patuoinas? On sul tõestus selle kohta, et keegi üldse kihlvedudes süüdi on?

Kommentaar

Algselt postitas IndrekL Vaata postitust
                            Patuoinas? On sul tõestus selle kohta, et keegi üldse kihlvedudes süüdi on?
                            Ma avaldasin oma arvamust. See, kes tegi panused ja kas need mõjutasid mängu tulemust ei ole minu uurida. Mina soovin, et esiliigasse kukuks klubi, kes on vähem positiivselt silma paistnud kui teised 9 klubi. ML-s peaks kõik 10 klubi üritama publikut staadionitele tuua ning selleks ka vaeva nägema. Toogu siis uusi mängijaid, tehku Hollywoody või tõesti käigu juuksuris koos meediaga. Mida iganes, aga rahvas tuleb tuua staadionitele ning selle käigus mitte kahjustada Eesti niigi habrast jalgpalli kultuuri.

Kommentaar

Kalevit selles viimases asjas küll eriti süüdistada ei saa.
                              Algselt postitas budulojus
                              kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Algselt postitas HABE Vaata postitust
                                Ma avaldasin oma arvamust. See, kes tegi panused ja kas need mõjutasid mängu tulemust ei ole minu uurida. Mina soovin, et esiliigasse kukuks klubi, kes on vähem positiivselt silma paistnud kui teised 9 klubi. ML-s peaks kõik 10 klubi üritama publikut staadionitele tuua ning selleks ka vaeva nägema. Toogu siis uusi mängijaid, tehku Hollywoody või tõesti käigu juuksuris koos meediaga. Mida iganes, aga rahvas tuleb tuua staadionitele ning selle käigus mitte kahjustada Eesti niigi habrast jalgpalli kultuuri.
                                lol, ja sa tõid näiteks asju, mida kalev just teebki ju.

Tuuakse uusi mängijaid, 2 lätlast ja Mati Lember, hooaja algul leiti Stüf jne. + Kalev oli see meeskond, kes käis ju juuksuris ;D ja on tehtud muudki, selle tulemusena on kalevil tekkinud ka omad trummidega fännid staadionil.

Ütle, mida sarnast on teinud näiteks Tulevik, et meelitada publikut staadionile?

Kommentaar

Working...
                                X