Algselt postitas mjaasa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Publiku juurdekasv Eestikatel
Collapse
X
-
-
Vabandage aga ma ei saa aru see isiklik kallale Roosna vastu minna.
Esialgu jah, ta võttis valed numbrid (aga allikas oli isegi Soccernet) ja kirjutas oma artikkel.
Kui liidu ametlik number tuli, ta kirjutas nüüd uut artiklit (ja oli ka palju humooriga minu arvates) ja osaliselt vabandas oma kritiika vale numbriga alustanud.
Aga mis on probleem? Minu jaoks 200 või 438 pole palju vahet kui räägime karika poolfinaali suurt derbyt rahvusstadioonil.
Olen temaga üldiselt nõus et tegelt kallis eesti jalkafänn (?), liigu oma persse staadioni ja loobu Viasati jalgpalli.
Liitule sõnum on et pigem kui oma propaganda masinaga vastata, hakkage konkretselt mingi ühissüüstem kasutada et see publiku arveldamine tuleks mugav, kiir ja objektiivne kõikidele (e-Stonia).
Numbride sõdad (ja need pildid...) on lihtsalt naeruväärsed, vabandan oma väljaütlemise pärast.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kannel Vaata postitustSealt leiab
http://www.fcfauna.ee/klubi/topised
Leave a comment:
-
Sealt leiab
This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this: Hi there! I’m a bike messenger […]
Leave a comment:
-
Jalgpall.ee abil al. 2005 a.
Märt Roosna (08.12.1982) statistika
2005 - III. S, Tartu Ülikool Fauna 18/2
2006 - II.W/S, Tartu Ülikool Fauna 12/0
2007 - II.W/S, Tartu Ülikool Fauna 1/0
2013 - IV.W, FC Toompea 7/1
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ikka jah.
Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
Kas sa shparkz käid ka esiliigas mänge vaatamas? Lihtsalt huvi pärast küsin.
Leave a comment:
-
Algselt postitas DiftongKas ma olen siis retard, et käin enne vaatamas kasvõi kohalikku meeste 4nda liiga põhja tsooni või naiste esiliigat, kui sinu eelmainituid?
Kuna küsimus oli, et miks teatud kontigent eales ei jõua Eesti jalgpalli romantika juurde üldse. Siis ma avasin siis natukene enda poolset teemat, et kuidas näiteks minu individuaalse elukorralduse koha pealt mina vöördusin varakult kohalikust jalgpallist. Mitte, et ma seda kuidagi alavääristaks. Kindlasti on omi huvitavaid tahke siin ka.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustMa vaatan väga palju jalgpalli, Premier League, Serie A, Ligue1, Liga BBVA ja muidugi kõik need Eurosarjad ja muud eks. Lihtsalt kui mul on aega, et nüüd valin endale ühe mängu mingiks kellajaks - siis mu valik jääb sinna valdkonda, mitte eestikate valikusse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustA sa oled mänut nigu kohapeal ka vaatamas käinud, et siin suureks fänniks end pead ?
Läheb tiba offtopicuks vist, kellel küsimusi siis Pm.
Leave a comment:
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustEesti jalgpalli suhtes, ma kardan küll.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustEt..vaatad mänut ja kõike muud ja tead kindlalt kodus istudes, et Eesti liigades ei ole mitte midagi huvitavat.
Sul on õigus..sa oled lootusetu juhtum..
Leave a comment:
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustSul on õigus..sa oled lootusetu juhtum..
Kas sa shparkz käid ka esiliigas mänge vaatamas? Lihtsalt huvi pärast küsin.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: