Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Publiku juurdekasv Eestikatel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• JuriM
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Täpselt sama retard kui eelmine sõnavõtt

Et kui ManU fänn oled siis florakaljuinfonetsillamäejne võib perse saata?

Lihtsalt tule kohapeale, vaata ära ja ütle siis, et on sitt - timmis
    Ma vaatan väga palju jalgpalli, Premier League, Serie A, Ligue1, Liga BBVA ja muidugi kõik need Eurosarjad ja muud eks. Lihtsalt kui mul on aega, et nüüd valin endale ühe mängu mingiks kellajaks - siis mu valik jääb sinna valdkonda, mitte eestikate valikusse.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Et..vaatad mänut ja kõike muud ja tead kindlalt kodus istudes, et Eesti liigades ei ole mitte midagi huvitavat.
    Sul on õigus..sa oled lootusetu juhtum..

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Ma vist väljendasin end väsinud peast tiba kehvalt. Anteeksi.

Mida ma mõtlesin oma väljaütlemisega on see : Hetkel on tegemist ni globaliseerunud maailmaga, mina seal hulgas olen ilmselt üks neid indiviide kes sattus sinna maailma jalgpalli pekslevatele vetele enne seda kui see mainstreamiks sai. Seega, olen ma niiöelda kaotatud poeg, kes ei harjunud lapsepõlves oma kodukoha/lähima tõsiselt võetava jalgpalli klubiga ja ei saanud kellegi eeskujul niiöelda selle organisatsiooni jälgijat/toetajat.

Nüüd juba aastaid täiskasvanuna ja seda niiöelda probleemi siin jälginuna tahtsin öelda, et minu sarnaseid ehk on kasvanud rohkemgi aastatega. Et väiksest peale satutakse mõne teise riigi klubi fänniks ja ei leitagi hiljem midagi meeletult paeluvat oma koduriigi jalgpalli liigast, et saada selliseks keskmiseks fänniks/pooldajaks.
    Täpselt sama retard kui eelmine sõnavõtt

Et kui ManU fänn oled siis florakaljuinfonetsillamäejne võib perse saata?

Lihtsalt tule kohapeale, vaata ära ja ütle siis, et on sitt - timmis

Leave a comment:

• JuriM
    replied
    Algselt postitas JuriM Vaata postitust
    Ma ei tea, pole kunagi veel ühtegi Eesti klubi mängu vaatamas käinud.. Lihtsalt ei leia sealt midagi, mis see paar tundi mulle pakuks. Jalgpalli elamus see küll ei oleks. Selleks ma vaatan suuri liigasid.
    Ma vist väljendasin end väsinud peast tiba kehvalt. Anteeksi.

Mida ma mõtlesin oma väljaütlemisega on see : Hetkel on tegemist ni globaliseerunud maailmaga, mina seal hulgas olen ilmselt üks neid indiviide kes sattus sinna maailma jalgpalli pekslevatele vetele enne seda kui see mainstreamiks sai. Seega, olen ma niiöelda kaotatud poeg, kes ei harjunud lapsepõlves oma kodukoha/lähima tõsiselt võetava jalgpalli klubiga ja ei saanud kellegi eeskujul niiöelda selle organisatsiooni jälgijat/toetajat.

Nüüd juba aastaid täiskasvanuna ja seda niiöelda probleemi siin jälginuna tahtsin öelda, et minu sarnaseid ehk on kasvanud rohkemgi aastatega. Et väiksest peale satutakse mõne teise riigi klubi fänniks ja ei leitagi hiljem midagi meeletult paeluvat oma koduriigi jalgpalli liigast, et saada selliseks keskmiseks fänniks/pooldajaks.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas lorenzo Vaata postitust
    no aga neid kõiki on ka ju tahtmise korral võimalik lugeda-registreerida
    Kõik on võimalik, aga kui kontrolli ei ole, läheb vahel lihtsalt hulga suurem number kirja. Ei tea vaid, mis põhjusel.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Tõenäoliselt liigub osa publikust mängule muul ajal või muust kohast kui värav. Näiteks vabatahtlikud, kes aitavad mängu ette valmistada, siis pallipoisiga kaasa tulev trennikaaslane, kes läheb tribüünile, tähtsad ninad, kes tulevad tagaukse kaudu koos meeskonnaga jms. Pluss säästusektor ja muidugi inimesed, kes on peldikus.
    no aga neid kõiki on ka ju tahtmise korral võimalik lugeda-registreerida

Leave a comment:

• Jeti88
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Kuniks meil loetakse publikuks ka aia taga passijad ning möödajalutajad, pole sellisest vigurist muidugi tolku.

Algaval hooajal tuleb Põlvas asuvasse Lootosparki mänge vaatama minevatel jalgpallihuvilistel staadionile pääsemiseks läbida turvaväravad.

Mujal maailmas ammu kasutusel nn. "pöördväravavad"...
    Kuidas on nii, et kuskilt Põlvast, Otepäält, Vändrast jne tuleb pidevalt uudiseid kuidas ehitati katusega tribüünihoone, Eesti staadionitel ainulaadsed turvaväravad ja muud ägedat? Samal ajal kui Sportland arenal, Lasnamäel, Pärnus!, Hiiul on pealtvaatajate tingimused alla igasugust arvestust?

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Mis seal peldikus nii kaua tehakse? Arenal nii head pellarid, kus mängu ajal seksida või?

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Andke andeks aga tõesti ei saa aru kuidas on nii keeruline loendada täpselt max kuni 1500 pealist publikut. kuidas ei saa väravas neid loetud? ei usaldata piletimüüjate-turvakontrolli andmeid?
    Tõenäoliselt liigub osa publikust mängule muul ajal või muust kohast kui värav. Näiteks vabatahtlikud, kes aitavad mängu ette valmistada, siis pallipoisiga kaasa tulev trennikaaslane, kes läheb tribüünile, tähtsad ninad, kes tulevad tagaukse kaudu koos meeskonnaga jms. Pluss säästusektor ja muidugi inimesed, kes on peldikus.

Leave a comment:

• mjaasa
    replied
    Andke andeks aga tõesti ei saa aru kuidas on nii keeruline loendada täpselt max kuni 1500 pealist publikut. kuidas ei saa väravas neid loetud? ei usaldata piletimüüjate-turvakontrolli andmeid?
    Aga ei ole ju keeruline. Nagu näha, saavad inimesed sellega hakkama. Lihtsalt alati on keegi, kelle arvates on number vale.

Leave a comment:

• lorenzo
    replied

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    No siin on see asi, et klubid organiseerivad ise oma piletimüüki. Kalju ju näiteks tegelikult kasutab Piletilevi.
    Jah seda ma tean, tuleks mingi ühissüsteem teha. Loodame.
    See publiku arveldamine on tõesti tänamatu töö.

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Kuniks meil loetakse publikuks ka aia taga passijad ning möödajalutajad, pole sellisest vigurist muidugi tolku.

Algaval hooajal tuleb Põlvas asuvasse Lootosparki mänge vaatama minevatel jalgpallihuvilistel staadionile pääsemiseks läbida turvaväravad.

Mujal maailmas ammu kasutusel nn. "pöördväravavad" olevad ja inglise keeles tuntud kui turnstile või turnikee on mõeldud pealtvaatajatele turvalise läbipääsu tagamiseks ning pealtvaatajate arvu täpsemaks ülelugemiseks. Samuti asuvad turvaväravates tavaliselt piletikontrolliseadmed ja loendurid, kirjutab Lootose koduleht.

Esimese etapina paigaldati ja monteeriti turnikee metallkonstruktsioonid. Lähiajal paigaldatakse katted, valgustus, viidad ja erinevad tehnilised lisaseadmed.

Leave a comment:

• Kasper
    replied
    Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
    Aga Piletilevi sebra süsteem on juba EJL'i partner koondise mängude eest, liidu võiks selle laieneda liigale ka ('vastab Pohlak' tõenaline küsimus).
    No siin on see asi, et klubid organiseerivad ise oma piletimüüki. Kalju ju näiteks tegelikult kasutab Piletilevi.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas Kasper Vaata postitust
    Selles suhtes on sul õigus, et probleeme ei oleks, kui sissepääsudes loetaks üle staadionile sisenevad inimesed. Vahet pole siis, kas nad tulevad piletiga või kutsega. Kui seda elektrooniliselt teha, on tulemused väga kiirelt käes. Aga noh - et selleni jõuda, on vaja infrastruktuuris järgi jõuda.

Tänasel päeval, kui me ei saa rääkida mitte ühestki kaasaegsest mugavast jalgpallistaadionist, ongi vast täpseim viis teha pilte ja lugeda nägu haaval inimesed üle.
    Aga Piletilevi sebra süsteem on juba EJL'i partner koondise mängude eest, liidu võiks selle laieneda liigale ka ('vastab Pohlak' tõenaline küsimus).

Leave a comment:

Working...
X