Algselt postitas LeeMarx
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Võtke tuba!
Collapse
X
-
Algselt postitas ööö Vaata postitustTüra see Pohlaku mafioosooooo ajab iiveldama jõüdu teile 30.aastaks .elagu põhja -korea eesti moodi
Lisatud failid
Leave a comment:
-
Oma mõtted on ainult nendel, kes suvalt ja lampi kõik maailma hädad pohlaku kaela ajavad?Algselt postitas ööö Vaata postitustKüsin sinult lihtsalt. on sinul ka vahel oma mõtteid või oled ainult Pohlaku ettur nagu mina olen siiani sinust aru saanud
Leave a comment:
-
Türa see Pohlaku mafioosooooo ajab iiveldama jõüdu teile 30.aastaks .elagu põhja -korea eesti moodiAlgselt postitas marcello Vaata postitustMul on heameel, et sul kool algas. Äkki õpid paari aastaga emakeele grammatika ka ära. Ja tra, edit nupp on ka olemas!
Mängust- tra, see oli malta...
Mismoodi see ettevalmistus oli bosnia mänguks? Sellise satsiga peale minnes oleks võinud enne mängu bosniaga mõne teistsuguse vastase sebida. Mitte sellise kus me nagu domineerivamad peaksime olema
Leave a comment:
-
huvitav,et soccernet kusutab siin sõnumeid .Just küsisin kas LeeMarxsil onka oma arvamust või lähtub kõiges Pohlakust.
Leave a comment:
-
Küsin sinult lihtsalt. on sinul ka vahel oma mõtteid või oled ainult Pohlaku ettur nagu mina olen siiani sinust aru saanudAlgselt postitas LeeMarx Vaata postitustOo wow
Leave a comment:
-
-
musike sa oled tõesti nii nunnuAlgselt postitas LeeMarx Vaata postitustMis sul seal kupli all katki on? Mis arstitädi prognoosiks pani? Seniilsus?
Leave a comment:
-
Mis sul seal kupli all katki on? Mis arstitädi prognoosiks pani? Seniilsus?Algselt postitas ööö Vaata postitustNii armas sinust LeeMarx.Ilusat kooli algust
Leave a comment:
-
Ausalt. Mine persse.Algselt postitas ööö Vaata postitustja LeeMarx ootan huviga juba sinu kiunu
Leave a comment:
-
Angelo sul pole oluline ju, et kes kus mängib moosid ju teistest liigadest/meeskondadest ka mängijaid. Loodetavasti pole te nii kehvad kui eelmisel hooajal kõige kehvem sats.
Leave a comment:
-
Ahh, dont go! Mul sai just popkorn valmis..Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitustSul on õigus. Ma veel ei õppi et siin pole mõtte kirjutada. Teil on kõik õigus ja suured professorid.
Eelroonitsenud härrasmees roonitseb tagareale ja laseb lava kogukonnajuhidele, PL tase eksperdid ja kõik teised.
Head lõbutsemist.
Pretentsiooni rahuldan privaatsõnumiga sest varsti administraator klopseb uksele ja peab kõik pühastama.
Leave a comment:
-
Sul on õigus. Ma veel ei õppi et siin pole mõtte kirjutada. Teil on kõik õigus ja suured professorid.Algselt postitas SpadeAlways the victim.
Ei viitsi seda kaktist plaati jälle keerutama hakata. Sa ei kavatse ju kunagi õppida oma vigadest.
Eelroonitsenud härrasmees roonitseb tagareale ja laseb lava kogukonnajuhidele, PL tase eksperdid ja kõik teised.
Head lõbutsemist.
Pretentsiooni rahuldan privaatsõnumiga sest varsti administraator klopseb uksele ja peab kõik pühastama.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: