Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Võtke tuba!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    No miks? Võiks ju ilma emotsioonideta rääkida.
    Tüüpiline...vastan Spalletti'ga parem palaga.

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Algselt postitas Angelo Nerazzurro Vaata postitust
    .....[ATTACH=CONFIG]4620[/ATTACH]
    No miks? Võiks ju ilma emotsioonideta rääkida.

Ma ei saa absoluutselt aru su mürgisest märkusest RoMaRiO ja Kalju kohta. Pole ka Flora alati välismaalastega õnnestunud, pole Levadia, pole Kalju, keegi pole. Teinekord ei ole asjad nii nagu nad näivad ja põhjuseid võib erinevaid olla, loomulik osa jalgpallist. Kuidas see muidugi seda konkreetset keissi puudutab, ma ei tea.

Arusaamatu, mis agenda sul Silvio tulihingelise kaitsmisega on. Mina teda mängimas näinud pole ja tema mängutaseme kohta sõna võtma ei hakka, aga ma usaldaks siin ikkagi rohkem Tarva treenereid. Kui nad ei näinud tal avavoorus meeskonnas kohta, siis järelikult polnud tal sel hetkel midagi eriti meeskonnale ka pakkuda. Aga taguda kuskil sotsiaalmeedias vastu rinda, et "mina teid üldse Premium liigasse tõstsin" on isegi mulle, kes ma Tarva asjadega eriti kursis pole naljakas...või siis et pole naljakas.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
    Ja nagu alati on teised süüdi. Kui sa ise ei võtaks nii ründavat-solvavat hoiakut teiste kriitika suhtes, siis ei muutuks ka teised selliseks ja saaks äkki ka täiesti konstruktiivselt rääkida.
    .....suukinni.jpg

Leave a comment:

• Nahkpea
    replied
    Asjad juba käivad siin isiklikult nagu alati et ma enam ei taha ega viitsi vastata.
    Ja nagu alati on teised süüdi. Kui sa ise ei võtaks nii ründavat-solvavat hoiakut teiste kriitika suhtes, siis ei muutuks ka teised selliseks ja saaks äkki ka täiesti konstruktiivselt rääkida.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Mängiks ta Rumori eest oleks jumal.
    Uksed talle avatud! Me ei saa Premiuma liiga 'tase' pakkuda, loodetavasti rohkem inimlik atmosfäär.

Algselt postitas Sarvik Vaata postitust
    Su argumendid on kohati nii toored, et paha hakkab. Silvio peksab täiesti segast facebookis ja täiesti õigustumatult. Algul meeldis ta mulle, kui ta Tarvasse tuli, aga kuna ta mul fbs sõbralistis, siis ühest filtrist kindlasti ei piisa, et seda seina tal filtreerida. Täielik oma lollus ja Tarvast siin süüdistada on küll täiesti alusetu. Angelol oleks täiesti pohlad, kui tegu oleks mõne teise Tarva vennaga, kui Silvioga. Silviol ise peab olema rohkem mõistust peas, et koht kätte võidelda mitte halada nagu eit facebookis.
    Asjad juba käivad siin isiklikult nagu alati et ma enam ei taha ega viitsi vastata.
    Kui midagi on, kirjutage privaatsõnumi.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Keda veel, kui mitte Romariot? Tundub, et natukene ta Eesti vutist ja selle tasemest ikka jagab.
    Tegelt see polnud ironiliine, arvan et läbi Kalju on igasugune legionäär näinud, siiski tõesti pean usaldama.
    Aga fakt on see, et vell üks minut PL's ta pole saanud.

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Classy as always.
    Learn from the master

Leave a comment:

• Sarvik
    replied
    Oioioi ma olen nii solvunud, seltsimees kogukonnajuht...
    Su argumendid on kohati nii toored, et paha hakkab. Silvio peksab täiesti segast facebookis ja täiesti õigustumatult. Algul meeldis ta mulle, kui ta Tarvasse tuli, aga kuna ta mul fbs sõbralistis, siis ühest filtrist kindlasti ei piisa, et seda seina tal filtreerida. Täielik oma lollus ja Tarvast siin süüdistada on küll täiesti alusetu. Angelol oleks täiesti pohlad, kui tegu oleks mõne teise Tarva vennaga, kui Silvioga. Silviol ise peab olema rohkem mõistust peas, et koht kätte võidelda mitte halada nagu eit facebookis.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Classy as always.

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Vaene Silvio!
    Mängiks ta Rumori eest oleks jumal. Rakvere lihtsalt ei oska tema plusse kasutada. Vaeseke peab vaos magamas käima ja süüa pole ja keegi ei taha teda sinna

Leave a comment:

• Angelo Nerazzurro
    replied
    Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
    Paradoksaalsel kombel kaugelt rohkem kui eelpooliroonitsenud härrasmees.

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    Algselt postitas mjaasa Vaata postitust
    Keda veel, kui mitte Romariot? Tundub, et natukene ta Eesti vutist ja selle tasemest ikka jagab.
    Paradoksaalsel kombel kaugelt rohkem kui eelpooliroonitsenud härrasmees.

Leave a comment:

• LeeMarx
    replied
    Algselt postitas PraS Vaata postitust
    Minu arust on lihtsalt häbiväärne, et "linna parim raha koguja" lehe veebitoimetuse juht tõmbleb foorumis.

Ja kui Pareiko tõmbleb vastasmängijaga siis tehakse temast märter, kuid kui Martin "tituleeritud lehe" veebitoimetuse pealik tõmbleb vaese urmariga siis kõigil on pohhui
    @Martin

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas shefield
    Äkki oleks jalgpalli mänguga viisakam parimat selgitada. Lilleküla staadioni parkimis platsi keskel olev väikene nn väljak oleks ju täitsa ideaalne koht selleks.
    Minu arust on lihtsalt häbiväärne, et "linna parim raha koguja" lehe veebitoimetuse juht tõmbleb foorumis.

Ja kui Pareiko tõmbleb vastasmängijaga siis tehakse temast märter, kuid kui Martin "tituleeritud lehe" veebitoimetuse pealik tõmbleb vaese urmariga siis kõigil on pohhui

Leave a comment:

• PraS
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    Ma sinu kohta nii ei arva, vaikimine oleks soliidsem olnud.
    Võiks suvel teha mingi erilise lööma Õhtuleht vs Jalgpall. ee veebitoimetuse juhid! Palju see publikut koguks?

Leave a comment:

Working...
X