Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Võtke tuba!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• mjaasa
    replied
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    Saatsin privaatsõnumi.
    Said oma küsimustele vastused ka?

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Saatsin privaatsõnumi.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas JanK Vaata postitust
    Angelo, sa oled Eesti kodanik või sul ainult elamisluba?

Kas sa Itaalia saatkonnas riigi sünnipäeval tina käid ka panemas?
    Ma ei saa aru punkt ja tegelt siin pole tähtis. Kas sa tahad isiklikult minna? Saada mulle privaat sõnum, klaarime asjad kui vaja. Sellise teel ei taha enam minna, ainus tulemus on adminid kes tulevad puhastada. Tegelt, ma ise palun see kommentaar ära kustuta. Privaat sõnumiga räägime sinu mure ära.

Kui aus olla, vahet pole, kohtunik tegi oma otsuse.
    Aga arutlema on keelatud?

Leave a comment:

• JanK
    replied
    Angelo, sa oled Eesti kodanik või sul ainult elamisluba?

Kas sa Itaalia saatkonnas riigi sünnipäeval tina käid ka panemas?

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Kui lollilt jäärapäine võib mõni olla? Krt, tee siis sellestki mingi järeldus, et postitus mis sind puhevile ajas jäeti pärast pasa puhastamist siia teemasse alles!
    KORDAN- inglise keele valdamise oskus ei olnud ega ole põhjus miks teema püstitati!!

PS! Kuna ma olen väike ja õrnahingeline siis nõuan sellele klounile hoiatust, sest ignore listi panek ei aidanud mul üle saada sellest valust mis mulle tekitati
    On raske sind aidata...

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Kui lollilt jäärapäine võib mõni olla? Krt, tee siis sellestki mingi järeldus, et postitus mis sind puhevile ajas jäeti pärast pasa puhastamist siia teemasse alles!
    KORDAN- inglise keele valdamise oskus ei olnud ega ole põhjus miks teema püstitati!!

PS! Kuna ma olen väike ja õrnahingeline siis nõuan sellele klounile hoiatust, sest ignore listi panek ei aidanud mul üle saada sellest valust mis mulle tekitati

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Vahepeal keegi tuli ja puhastas selle vahva juttu, too bad
    Aga point oli selle: vastasin irooniaga, aga keegi ei oska iroonia peale samuti vastata. Iga asja pole igaühele.

PS.: ah! Wiki tabel oli esimene asi ma leidsin, aga on mingi juttu veel et Eesti inglise keele oskused on kõrgemaist Euroopas, aga ma ei leia.

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied

Sul on siin nii palju poisssõpru, lase neil tõlkida, mis sulle kirjutatakse, enne kui tüli norima hakkad!
    marcellino, ära lase verd jooksta, teeb sulle paha!

Tegelt, oli populaarne religiooni film Itaalias 50'l: 'Marcellino, pane e vino' - Pisike Marcello, sai ja vein'. Ja ta just rääkis Jeesusega!

Leave a comment:

• marcello
    replied

Sul on siin nii palju poisssõpru, lase neil tõlkida, mis sulle kirjutatakse, enne kui tüli norima hakkad!

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Kas sa oledki loll või mängid? Lase kellegil tõlkida kui aru ei saanud, milleks tyhja paugutada? Samamoodi ei saanud sa mõttest aru kui oli jutt zelinskist, väravast, punasest kaardist ja karjääri lõpetamisest. Kummal see veri liiga kiiresti ajju voolab?
    Yo bro'
    Redneck.jpg

Leave a comment:

• marcello
    replied
    Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitust
    Ära lase verd aju kiiresti jooksma, muidu kord tekitab sulle probleem...
    - kas keegi teab kellega tegu on? Ma ei saa tema näost ette kujutada, äkki mingi redneck eks...
    Kas sa oledki loll või mängid? Lase kellegil tõlkida kui aru ei saanud, milleks tyhja paugutada? Samamoodi ei saanud sa mõttest aru kui oli jutt zelinskist, väravast, punasest kaardist ja karjääri lõpetamisest. Kummal see veri liiga kiiresti ajju voolab?

Leave a comment:

• Marek_T
    replied
    "Solvamine on kunst, mis ei kannata Google Translate'i." -- Nikita Hruštšov

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    Ära aja jama jälle, point ei ole ju selles, et keegi aru ei saa!!! Paneks siis hoopis составы, sest meil vene keelseid satse nii palju mängimas ja vene keelest saadakse ka eestis väga hästi aru...

PS! see wiki tabel on pask, minge sõitke Bialystok-Lublin- Rzeszow marsruudil ja proovige inglise keelega hakkama saada
    Ära lase verd aju kiiresti jooksma, muidu kord tekitab sulle probleem...
    - kas keegi teab kellega tegu on? Ma ei saa tema näost ette kujutada, äkki mingi redneck eks...

Leave a comment:

• Rumori di Spogliatoio
    replied
    For me and RdS the topic is over.
    We will all gain something from more visibility.
    Enjoy the beautiful Spring day!

Leave a comment:

• szandor
    replied
    Algselt postitas Jeti88 Vaata postitust
    Sama küsimus on minul ka ammu juba olnud. Miks eesti meediakanalid ei lae oma videosid juutuubi? Iga üks aretab mingit oma flashplayerit ja keskkonda. On sellel mingi juriidiline põhjus või ei taheta lihtsalt kodulehe klikke käest anda või midagi muud?
    Üks põhjus paljudest on kindlasti see, et kodukas endale sellega trafficut tõmbaks ja otsimootorite seas endale respekti ja feimi koguks. Kui inimesed vaimukat videot jagada tahavad, siis peavad nad sellele kusagilt linkima, selle asemel, et iga suvaline Timo youtube video enda blogisse või vutifoorumisse embeddida saaks. (Jagamised sotsiaalmeedias on teine teema, ilmselgelt).

Teine asi on muidugi see, kui keegi tõepoolest kodulehe poolt kasutet videoplayeri video ära ripib ja sellest oma muganduse teeb, mis ka vist selle alateema läbiv teema hetkel on.

Vabandame off-topicu pärast ja soovime kena nädala jätku.

Leave a comment:

Working...
X