Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Gallacher
    replied
    selle kohta on reaalseid tõendeid ka? (mitte viimase öö, vaid täiskuu osas üldiselt)
    Ma ei tea aga politseinike, pääste- ja kiirabitöötajate sõnul on väljakutsete iseloom mõnevõrra teistsugune küll.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas Gallacher Vaata postitust
    Huvitav, kas täna öösel oli täiskuu või milles asi?
    selle kohta on reaalseid tõendeid ka? (mitte viimase öö, vaid täiskuu osas üldiselt)

Leave a comment:

• Amos
    replied

Lugege see läbi alustuseks. Lihtne protsess.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    wizardid? jeesus tegi ka omal ajal trikke

OT. ma tahaks ka seda manti, mida amos teeb. tundub suht tuus kraam olevat.

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Algselt postitas Amos Vaata postitust
    Nad tekitavad õhust raha.
    Kuidas see veel käib, ei ausalt, ma ei tea.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Et kui ma miljonär oleksin siis oleks mu jutt usutavam? Päris hea raisk. Päris hea.

Algselt postitas taku* Vaata postitust
    kas rotschildidelt saab sellist laentsi, mida tagasi maksma ei pea?
    Nad tekitavad õhust raha ning laenavad seda intressiga.

Leave a comment:

• marv3llous
    replied
    Fuckin' hell noh. Amos kõlab täpselt nagu mu paar küprokipanijast sõpra Soomes kes on Zeitgeisti ja paari Alex Jonesi filmi vaadanud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas SleepWalking Vaata postitust
    Amosel on päris MILF ema.

Leave a comment:

• taku*
    replied
    Kellele? Rotschildidele ning nemad ongi need "suuremad asjad". See summa peaks minu teada kuskil 55-60 vahel olema.
    Lihtsalt inimesed ei suuda ette kujutada, et keegi võib nii õel ja julm olla ja sellepärast tembeldataksegi hulluks neid kes teisiti mõtlevad.
    kas rotschildidelt saab sellist laentsi, mida tagasi maksma ei pea?

Leave a comment:

• Ericc
    replied
    Üldiselt on see teema päris põnev. Inimeste erinevaid seisukohti on huvitav lugeda küll, aga sellisel viisil pole neid küll mõtet serveerida ala sa oled "debiilne kui ei usu vms".
    Miks võtta korraga ette mitu teemat? Raha, pomm, kaltsud, võlad jne pole ju mõtet korraga arutlusse võtta, üks teema korraga ja tulemus on parem.

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    USA föderaalreserv kuulub eraisikutele. Imelik minu meelest.

Leave a comment:

• Amos
    replied
    USA föderaalreserv kuulub eraisikutele. Imelik minu meelest.

Leave a comment:

• Redman
    replied
    Kellele? Rotschildidele ning nemad ongi need "suuremad asjad". See summa peaks minu teada kuskil 55-60 vahel olema.
    Lihtsalt inimesed ei suuda ette kujutada, et keegi võib nii õel ja julm olla ja sellepärast tembeldataksegi hulluks neid kes teisiti mõtlevad.
    Sa keskpankade rahatrükist oled midagi kuulnud? Sellest 80 triljonilisest võlast enamus on tühi õhk. Kui sa oled omale võlgu, kas sa siis oled võlgu? See on maailma ajaloo suurim eksperiment ja selgub 10-20 aasta pärast.

Leave a comment:

• Amos
    replied

Leave a comment:

• SleepWalking
    replied
    OT: USA on 16 triljonit dollarit võlgu ning nad üks maailma suurimaid riike igas mõttes. Kuidas ikka veel? (honest question)
    No vaata - kui kogu maailma võlad kokku lüüa, saame mingi 80 triljonit. 80 triljonit oleme planeedina võlgu ... kellele?
    Siin on hoopis suuremad asjad mängus.

Leave a comment:

Working...
X