selle kohta on reaalseid tõendeid ka? (mitte viimase öö, vaid täiskuu osas üldiselt)
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Ma ei tea aga politseinike, pääste- ja kiirabitöötajate sõnul on väljakutsete iseloom mõnevõrra teistsugune küll.
-
selle kohta on reaalseid tõendeid ka? (mitte viimase öö, vaid täiskuu osas üldiselt)Algselt postitas Gallacher Vaata postitustHuvitav, kas täna öösel oli täiskuu või milles asi?
Leave a comment:
-
wizardid? jeesus tegi ka omal ajal trikke
OT. ma tahaks ka seda manti, mida amos teeb. tundub suht tuus kraam olevat.
Leave a comment:
-
Kuidas see veel käib, ei ausalt, ma ei tea.Algselt postitas Amos Vaata postitustNad tekitavad õhust raha.
Leave a comment:
-
Et kui ma miljonär oleksin siis oleks mu jutt usutavam? Päris hea raisk. Päris hea.
Nad tekitavad õhust raha ning laenavad seda intressiga.Algselt postitas taku* Vaata postitustkas rotschildidelt saab sellist laentsi, mida tagasi maksma ei pea?
Leave a comment:
-
Fuckin' hell noh. Amos kõlab täpselt nagu mu paar küprokipanijast sõpra Soomes kes on Zeitgeisti ja paari Alex Jonesi filmi vaadanud.
Leave a comment:
-
-
kas rotschildidelt saab sellist laentsi, mida tagasi maksma ei pea?Algselt postitas Amos Vaata postitustKellele? Rotschildidele ning nemad ongi need "suuremad asjad". See summa peaks minu teada kuskil 55-60 vahel olema.
Lihtsalt inimesed ei suuda ette kujutada, et keegi võib nii õel ja julm olla ja sellepärast tembeldataksegi hulluks neid kes teisiti mõtlevad.
Leave a comment:
-
Üldiselt on see teema päris põnev. Inimeste erinevaid seisukohti on huvitav lugeda küll, aga sellisel viisil pole neid küll mõtet serveerida ala sa oled "debiilne kui ei usu vms".
Miks võtta korraga ette mitu teemat? Raha, pomm, kaltsud, võlad jne pole ju mõtet korraga arutlusse võtta, üks teema korraga ja tulemus on parem.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Amos Vaata postitustUSA föderaalreserv kuulub eraisikutele. Imelik minu meelest.
Leave a comment:
-
Sa keskpankade rahatrükist oled midagi kuulnud? Sellest 80 triljonilisest võlast enamus on tühi õhk. Kui sa oled omale võlgu, kas sa siis oled võlgu? See on maailma ajaloo suurim eksperiment ja selgub 10-20 aasta pärast.Algselt postitas Amos Vaata postitustKellele? Rotschildidele ning nemad ongi need "suuremad asjad". See summa peaks minu teada kuskil 55-60 vahel olema.
Lihtsalt inimesed ei suuda ette kujutada, et keegi võib nii õel ja julm olla ja sellepärast tembeldataksegi hulluks neid kes teisiti mõtlevad.
Leave a comment:
-
Kellele? Rotschildidele ning nemad ongi need "suuremad asjad". See summa peaks minu teada kuskil 55-60 vahel olema.
Leave a comment:
-
No vaata - kui kogu maailma võlad kokku lüüa, saame mingi 80 triljonit. 80 triljonit oleme planeedina võlgu ... kellele?Algselt postitas Amos Vaata postitustOT: USA on 16 triljonit dollarit võlgu ning nad üks maailma suurimaid riike igas mõttes. Kuidas ikka veel? (honest question)
Siin on hoopis suuremad asjad mängus.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: