Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Vandenõuteooriad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Shparkz
    replied
    Mulle meeldib see.

Leave a comment:

• Redman
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Kurat, ma ei suuda leida oma telefoniga seda postitust kus raudidas kirjutas kuidas keegi nägi kuskil Lavis Estonia pääsenud meeskonnaliiget. Kaldun arvama, et see on linnalegend.
    Kusjuures see pole amose või raudidase väljamõeldis. Ma olen selle kohta lugenud kusagilt päevalehest või ekspressist ka ise.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Noh?
    Tuleb vä?
    ma olen ajaviiteks selle erinevaid top 25 sirvinud(leitavad lehekülje alt). allika tõsiseltvõetavust kontrollida ei viitsinud.

PS! sa peaks ikka top 10 tõestatud teooriat otsima, ei?
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    Kurat, ma ei suuda leida oma telefoniga seda postitust kus raudidas kirjutas kuidas keegi nägi kuskil Lavis Estonia pääsenud meeskonnaliiget. Kaldun arvama, et see on linnalegend.
    http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ia#post1663661

Leave a comment:

• Rein
    replied

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied

Amos, tunned Peetrit ka?

Leave a comment:

• zelee
    replied
    Guugel düüd.

Telegraaf

Veel mingi äge list

Leave a comment:

• orbitaaljaam
    replied
    Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
    Ma ei viitsi guugeldada
    Mis on top 10 vandenõuteooriat?
    Top 10 ümberlükatud vandenõuteooriat (ok, see on vaieldav, mis ikkagi on ümber lükatud)

Teinekord on hea lebohetkel lugeda.
    Noh?
    Tuleb vä?

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    Algselt postitas count Vaata postitust
    "The internet is full of fake quotes" - Cicero

Leave a comment:

• taku*
    replied
    putini judu kool

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Nonii, nüüd tulevad Hitleri ässid sind ka tapma!
    Ma ei karda. Taku kaitseb mind, tal on karates roosa vöö.

Leave a comment:

• count
    replied

Leave a comment:

• Amos
    replied
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Ma ikkagi usun, et tegemist on siin puhtalt sellega, et amose soov "teistsugune" olla on niivõrd tugev, et tagurpidi antsu mängimine pakub noorhärrale lausa rahuldust.
    Ja mis sul on? Terve elu sõpru raske leida ja siis saab siin soccernetis karmi kambavaimu tunda lõpuks?

Meie vaidlus siin meenutab minu ja ühe mu sugulase kunagisi vaidlusi (ta on preester).

Leave a comment:

• taku*
    replied
    e-bays oli mingi hiinlase masin ka müügil, kus input oli 12V ja 3A (vist midagi sellist...)
    output oli 24V ja 5A

kasutegur peaaegu 3,5 kordne

maksis ka mingi paarsada doltsi... laentsi eest saaks osta mitu tükki neid kohe

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas dareth Vaata postitust
    Taku, ära kasuta nii keerulisi sõnu, muidu oled täielik nohik, kes koolis peksa sai.

Aga mina võtaksin küll pigem tagastamatut laenu kui tasuta energiat, sest raha on ikka raha ja saab kohe kulutama hakata. Energia tuleb aga enne tööle panna, aga ma olen liiga laisk. Mis siis, et mul on kodus kapis kaks masinat, millest ühega saab muundada nullpunkti energia võnkumise sagedust 10^40 hertsilt 50 hertsini, ja teine, millega saab kilomeetri sügavuselt nafta kerge vaevaga kätte.
    Nonii, nüüd tulevad Hitleri ässid sind ka tapma!

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Taku, ära kasuta nii keerulisi sõnu, muidu oled täielik nohik, kes koolis peksa sai.

Aga mina võtaksin küll pigem tagastamatut laenu kui tasuta energiat, sest raha on ikka raha ja saab kohe kulutama hakata. Energia tuleb aga enne tööle panna, aga ma olen liiga laisk. Mis siis, et mul on kodus kapis kaks masinat, millest ühega saab muundada nullpunkti energia võnkumise sagedust 10^40 hertsilt 50 hertsini, ja teine, millega saab kilomeetri sügavuselt nafta kerge vaevaga kätte.

Leave a comment:

Working...
X