Mulle meeldib see.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Vandenõuteooriad
Collapse
X
-
Kusjuures see pole amose või raudidase väljamõeldis. Ma olen selle kohta lugenud kusagilt päevalehest või ekspressist ka ise.Algselt postitas Rein Vaata postitustKurat, ma ei suuda leida oma telefoniga seda postitust kus raudidas kirjutas kuidas keegi nägi kuskil Lavis Estonia pääsenud meeskonnaliiget. Kaldun arvama, et see on linnalegend.
Leave a comment:
-
ma olen ajaviiteks selle erinevaid top 25 sirvinud(leitavad lehekülje alt). allika tõsiseltvõetavust kontrollida ei viitsinud.Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustNoh?
Tuleb vä?
PS! sa peaks ikka top 10 tõestatud teooriat otsima, ei?
http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ia#post1663661Algselt postitas Rein Vaata postitustKurat, ma ei suuda leida oma telefoniga seda postitust kus raudidas kirjutas kuidas keegi nägi kuskil Lavis Estonia pääsenud meeskonnaliiget. Kaldun arvama, et see on linnalegend.
Leave a comment:
-
Kurat, ma ei suuda leida oma telefoniga seda postitust kus raudidas kirjutas kuidas keegi nägi kuskil Lavis Estonia pääsenud meeskonnaliiget. Kaldun arvama, et see on linnalegend.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Noh?Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustMa ei viitsi guugeldada
Mis on top 10 vandenõuteooriat?
Top 10 ümberlükatud vandenõuteooriat (ok, see on vaieldav, mis ikkagi on ümber lükatud)
Teinekord on hea lebohetkel lugeda.
Tuleb vä?
Leave a comment:
-
Algselt postitas count Vaata postitust"The internet is full of fake quotes" - Cicero
Leave a comment:
-
Ma ei karda. Taku kaitseb mind, tal on karates roosa vöö.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNonii, nüüd tulevad Hitleri ässid sind ka tapma!
Leave a comment:
-
Ja mis sul on? Terve elu sõpru raske leida ja siis saab siin soccernetis karmi kambavaimu tunda lõpuks?Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustMa ikkagi usun, et tegemist on siin puhtalt sellega, et amose soov "teistsugune" olla on niivõrd tugev, et tagurpidi antsu mängimine pakub noorhärrale lausa rahuldust.
Meie vaidlus siin meenutab minu ja ühe mu sugulase kunagisi vaidlusi (ta on preester).
Leave a comment:
-
e-bays oli mingi hiinlase masin ka müügil, kus input oli 12V ja 3A (vist midagi sellist...)
output oli 24V ja 5A

kasutegur peaaegu 3,5 kordne
maksis ka mingi paarsada doltsi... laentsi eest saaks osta mitu tükki neid kohe
Leave a comment:
-
Nonii, nüüd tulevad Hitleri ässid sind ka tapma!Algselt postitas dareth Vaata postitustTaku, ära kasuta nii keerulisi sõnu, muidu oled täielik nohik, kes koolis peksa sai.
Aga mina võtaksin küll pigem tagastamatut laenu kui tasuta energiat, sest raha on ikka raha ja saab kohe kulutama hakata. Energia tuleb aga enne tööle panna, aga ma olen liiga laisk. Mis siis, et mul on kodus kapis kaks masinat, millest ühega saab muundada nullpunkti energia võnkumise sagedust 10^40 hertsilt 50 hertsini, ja teine, millega saab kilomeetri sügavuselt nafta kerge vaevaga kätte.
Leave a comment:
-
Taku, ära kasuta nii keerulisi sõnu, muidu oled täielik nohik, kes koolis peksa sai.
Aga mina võtaksin küll pigem tagastamatut laenu kui tasuta energiat, sest raha on ikka raha ja saab kohe kulutama hakata. Energia tuleb aga enne tööle panna, aga ma olen liiga laisk. Mis siis, et mul on kodus kapis kaks masinat, millest ühega saab muundada nullpunkti energia võnkumise sagedust 10^40 hertsilt 50 hertsini, ja teine, millega saab kilomeetri sügavuselt nafta kerge vaevaga kätte.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: