Õpetajate.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Mille peale viimati tõsiselt närvi läksite????

Collapse

X
- 

Mehhanisaator - 

lisaks, et laisa/pohhui suhtumisega 6pilaste...Algselt postitas Jansu Vaata postitustÕpilaste...
Kommentaar
 - 

allkiri alla minu poolt!Algselt postitas Sadistik Vaata postitustkrdi penskarid, ajavad oma kohti bussis taga kuigi buss pooltühi.
Kommentaar
 - 

mitte nüüd närvi, agga lihtsalt pani peaaegu kahe käega peast kinni hoidma.
eileõhtuse lumesajuga, kui kogu ühistransport niikuinii lootusetult graafikust väljas. bussijuhid pingutavad kogu hingest seda üritust vähegi ohjes hoida. peatused kõik paksult ootajaid täis, koju tahaks kah ju.
ja siis! seisab Kalevi peatuses kenasti teeääres see etkari neoonvestides munitsipaalamööbide roheline kong ja muudkui nopib. näost näha, et kodanikel endil on ka ilmsesti piinlik rahvast niimoodi tülitada. aga noh, töökäsk on teatavasti vanem kui meie. ja norm tahab ometi täitmist. ordnung muß sein!
linnaviletsus.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
 - 

närvis ei ole, aga selle kommentaariks silmasin täna bussis kleepekat - Mupo tõrje, mis kutsus üles linlasi jätma sõidupilet kompostrisse, kui väljud.Algselt postitas vincent Vaata postitustmitte nüüd närvi, agga lihtsalt pani peaaegu kahe käega peast kinni hoidma.
eileõhtuse lumesajuga, kui kogu ühistransport niikuinii lootusetult graafikust väljas. bussijuhid pingutavad kogu hingest seda üritust vähegi ohjes hoida. peatused kõik paksult ootajaid täis, koju tahaks kah ju.
ja siis! seisab Kalevi peatuses kenasti teeääres see etkari neoonvestides munitsipaalamööbide roheline kong ja muudkui nopib. näost näha, et kodanikel endil on ka ilmsesti piinlik rahvast niimoodi tülitada. aga noh, töökäsk on teatavasti vanem kui meie. ja norm tahab ometi täitmist. ordnung muß sein!
linnaviletsus.
Kommentaar
 - 

Jänestele pikki kõrve! Miks peab aus sõitja nende varganägude sõidu kinni maksma?Algselt postitas Jasper Vaata postitustnärvis ei ole, aga selle kommentaariks silmasin täna bussis kleepekat - Mupo tõrje, mis kutsus üles linlasi jätma sõidupilet kompostrisse, kui väljud.BVB - Vaprus
Kommentaar
 - 

Huvitav oleks teada, mis seis on piletiostmisega? Ehk võrdlus eelmiste aastatega. Olen kaks korda olnud bussis, kus pole leitud ühtegi jänest. Minu jaoks oli see üllatav ja krediteeriks selle Mupo pidevale tööle.Algselt postitas elx Vaata postitustJänestele pikki kõrve! Miks peab aus sõitja nende varganägude sõidu kinni maksma?
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar