Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Mille peale viimati tõsiselt närvi läksite????

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
    Huvitav oleks teada, mis seis on piletiostmisega? Ehk võrdlus eelmiste aastatega. Olen kaks korda olnud bussis, kus pole leitud ühtegi jänest. Minu jaoks oli see üllatav ja krediteeriks selle Mupo pidevale tööle.
    Pärnus ma sõidan iga päev bussiga. Mupot/kontrolöre näen heal juhul 4 korda aastas. (praegu vist viimati nägin neid suvel, kui mitte kevadel).
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      Pärnus ma sõidan iga päev bussiga. Mupot/kontrolöre näen heal juhul 4 korda aastas. (praegu vist viimati nägin neid suvel, kui mitte kevadel).
      Tallinn on ju riik riigis. Pärnus peaks juba aastaid olema mõistlik süsteem, kus kontrolöride asemel on piletimüüa. Kes inimestele silma vaatab ja pakub piletit, kui reisija ise ei komposteeri midagi. Kunagi kirjutas Kivirähk selle kohta ilusa kolumni.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Tallinnas on see-eest reisisaatjad, kes pole midagi kuulnud mobiilipiletist, rääkimata sellest, et nad suudaksid selles vallas inimesi abistada. Kui sa päevast-päeva loksud ühistranspordis, siis võiks ju seinte pealt kleepse lugeda, et inimestele abiks olla. Samas pohhuj, Kroonikad vajavad lugemist ja bussijuhid lõbustamist. Eriti muidugi nüüd, kui bussijuhtidel käristatakse palka vähemaks.

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
          Pärnus peaks juba aastaid olema mõistlik süsteem, kus kontrolöride asemel on piletimüüa. Kes inimestele silma vaatab ja pakub piletit, kui reisija ise ei komposteeri midagi. Kunagi kirjutas Kivirähk selle kohta ilusa kolumni.
          Roflmao, Sa ilmselgelt pole kunagi Pärnus käinud.
          The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

kas nr. 40 liinil pole enam seda tädikest? ma pole ammu ammu Sinti sõitnud bussiga, kui mineks siis ikka autoga...

Kommentaar

hmmm ... tglt selle klouni valitsemisajal pole jah enam bussi sattunud.
              jokers to the right
              clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
                kas nr. 40 liinil pole enam seda tädikest? ma pole ammu ammu Sinti sõitnud bussiga, kui mineks siis ikka autoga...
                Hiljuti kohtasin küll nr. 40-ga sõites ühte lõbusat tädikest, kes müüs pileteid , hind oli 10 krooni, väga odav, soovitan kõigile!
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

Kommentaar

Enda Vene õpsi Peale. Türa Eelmine Nädal Pani Täiesti Lambist Mulle Kahe Sisse Tunnis, Täna Ei öelnud Midagi Tunnis Ja Pani LAMBIST Mingi Tärni (*), Mis On Põhimõtselt Siis Hinne "0". Türa Krdi Tibla Tõmmaku Ausalt Nahhui Siit. Tra Elu Sees Pole ükski õps Nii Närvi Ajanud+tunnis On Ta Ka Nagu Täielik Ajuimbetsill ..

Kommentaar

Võta asjad kaasa ja ära käitu nagu mingi r'tard.

Kommentaar

Algselt postitas krissu04
                      Mul Koolis Üks Päev Ajaloo Õps Sõimas Läbi. Polnud Asju Kaasas. Mis See Minu Asi On Ütles Ta. Jägmine Tund Asjad Meelega Kodus. Õps Nägi Ja Mis Ta Ütles, Miks Sa Seda Tunni Alguses Mulle Ei Öelnud. Närvi Ajavad Sellised õpsid.
                      Ei,
                      sest oled liiga noor sa veel.
                      Ei
                      ja käimata on koolitee
                      ja kuulama pead oma vanemaid.
                      Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.

My spell checking is second to nine!

Kommentaar

Algselt postitas Reaal Madriid Vaata postitust
                        Enda Vene õpsi Peale. Türa Eelmine Nädal Pani Täiesti Lambist Mulle Kahe Sisse Tunnis, Täna Ei öelnud Midagi Tunnis Ja Pani LAMBIST Mingi Tärni (*), Mis On Põhimõtselt Siis Hinne "0". Türa Krdi Tibla Tõmmaku Ausalt Nahhui Siit. Tra Elu Sees Pole ükski õps Nii Närvi Ajanud+tunnis On Ta Ka Nagu Täielik Ajuimbetsill ..

Algselt postitas krissu04
                        Mul Koolis Üks Päev Ajaloo Õps Sõimas Läbi. Polnud Asju Kaasas. Mis See Minu Asi On Ütles Ta. Jägmine Tund Asjad Meelega Kodus. Õps Nägi Ja Mis Ta Ütles, Miks Sa Seda Tunni Alguses Mulle Ei Öelnud. Närvi Ajavad Sellised õpsid.

Kommentaar

vale pilt.. keegi kusagil teemas juba postitas aroonjate pildi, mine otsi üles
                          BVB - Vaprus

Kommentaar

No absoluutselt ei meeldi, et call of duty: modern warfare 2 installimiseks kulub tund ja 20 mintsa...raisk!

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
                              No absoluutselt ei meeldi, et call of duty: modern warfare 2 installimiseks kulub tund ja 20 mintsa...raisk!
                              Tasub ära see tund ja 20 mintsa.

Kommentaar

Algselt postitas cáñamo Vaata postitust
                                Tasub ära see tund ja 20 mintsa.
                                Tasus ära jah

Kommentaar

Working...
                                X