w00p-w00p
-tra- ma olen seda juba postitanud ju. (kuigi häid asju võib korrata)
klassikat

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

WTP hiphopiteema

Collapse

X
- 

Tuleb tunnistada, et ASAP Rocky uus album ja üldse lood on päris hüvad. Tekitab vastakaid emotsioone. Ühest küljest head lood, teisalt kitsad teksad ja kleidid.
Leave a comment:
 - 

need peaks mul endal ka kuskil olemas olema.Algselt postitas count Vaata postitustKassett on ka kuskil olemas, aga võin pakkuda ka kvaliteetset (kassetti krabinaga) emm pee kolm pakketti kuskile ülesse?
Leave a comment:
 - 

Kassett on ka kuskil olemas, aga võin pakkuda ka kvaliteetset (kassetti krabinaga) emm pee kolm pakketti kuskile ülesse?Algselt postitas Jasper Vaata postitusttra, läksin oma ümberlindistatud Kuhnja homofoobi otsima ja kassetid kadunud. count, can you hook a brother up? (tra, tegelt mul pole makki ka enam ... )
Leave a comment:
 - 

tra, läksin oma ümberlindistatud Kuhnja homofoobi otsima ja kassetid kadunud. count, can you hook a brother up? (tra, tegelt mul pole makki ka enam ... )
Leave a comment:
 - 

fain, pane mulle rekvisiidid privasse.Algselt postitas count Vaata postitustMõte on ju tore, aga mulle on see plaadiostmien kudiagi võõras ja harjumatu tegevus. Olen lihtsalt nii vanakool , et harjunud kassette maha lindistama või siis ostma või kui see aeg sai läbi olid juba Napsterid olemas. Ehk siis saada parem kassetti ja kuulan/lindistan seda. Miski ei biidi mõnusat kassetti krabinat muusika taustaks.

mudu:
PÄRNU! Suur Papa Grammilinn käsimüük on täna 16.00-ca 17.30 PÄRNU HOTELLI ees purskkaevude juures, pargis.
https://www.facebook.com/SuurPapa/posts/571715912868237
Leave a comment:
 - 

Mõte on ju tore, aga mulle on see plaadiostmien kudiagi võõras ja harjumatu tegevus. Olen lihtsalt nii vanakool , et harjunud kassette maha lindistama või siis ostma või kui see aeg sai läbi olid juba Napsterid olemas. Ehk siis saada parem kassetti ja kuulan/lindistan seda. Miski ei biidi mõnusat kassetti krabinat muusika taustaks.Algselt postitas Jasper Vaata postitustsaada parem mulle raha ja ma saadan sulle päris plaadi. toetades omasid.

Leave a comment:
 - 

- 

saada parem mulle raha ja ma saadan sulle päris plaadi. toetades omasid.Algselt postitas count Vaata postitustSuur Papa - Grammilinn , emm pee kolm anyone?
peale Maris Uusna dissi selline fekaal. meltdown confirmed. tagasi kroonikat lugema.Algselt postitas Scarhead Vaata postitustPer!e see papa kräpp
Leave a comment:
 - 

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Leave a comment: