Väga räpikaugeks (v.a. tundmatu Chicago underground obv) olen jäänud. Seega vanadest headest peale Illmaticu ja Ready to Die liiga palju asju tänapäeva playlistis pole. Tupac pole kunagi erutanud.
'
Eesti mõistes vanad head nagu '?mc', 'Ühendatud inimesed', Kummuli kaheksa, üheksanda maailma imelik' on ka teismeiga rõõmustanud.
Ja läbi aegade parim kodumaine taust on no question 'Püstolid Rendiks'.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
WTP hiphopiteema
Collapse
X
-
kuulasin täna igasuguseid ettejuhtuvaid albumeid.
suurt tähelepanu said Mos Defi "Black on both sides" ja Eazy-E "It's On (Dr. Dre) 187um Killa"
kaks albumit mille ilmumisajaks on 93 ja 99 on maailmakuulsad ja teine lausa plaatinastaatusesse kuuluv.
tegu on fantastiliste teostega. eazy-e on läbi viha ja vaenu teinud pea kõik albumi lood dissiks oma vanale sõbrale doktor dreele. plaadilt leiab fantastilise "real mothaphuckkin G's" mille lüürikat peaks iga vana-kooli austaja peast teadma.
mainimist väärib ka wu-tangi tegelaste hilisemad albumid, eriti ol' dirty bastardi debüütplaat "Return to the 36 Chambers: The Dirty Version" sealt leiab sellised lood nagu Shimmy Shimmy ya ja Brooklyn Zoo.
igatahes olen väga huvitatud kui ka teie kallid kaasfoorumlased pisult pikemalt muljetaks vanade-heade plaatide üle. kas siis läänerannik või idarannik - vahet ei ole. ikka on tore sõnu vahetada
Leave a comment:
-
too esimene biit pärineb Busta Rhymes + J Dilla – Dillagence mixteibilt. soovitan soojalt - kuld. träki nimeks on High muidu.
Leave a comment:
-
härrased. lubage jätkata suvalise (possibly laenatud biitidega) fakin badasss chicago undergroundiga: will is fuckin chillin:
dillalt laentaud biidiga (kui keegi originaali nime teab, oleks tänulik)
aga teisalt
prolly ausa biidiga.
tra ma kirjutasin ise räpsi selle kraami saatel üle aasta, gotta be good.
aga järgmise maailma parima loo tarbeks tuldagu mu nimelisse teemasse: http://foorum.soccernet.ee/showthrea...ift-musa-teema
Leave a comment:
-
No ok, mind too vend nii väga ei huvita, et tema teemadel diskuteerida. Igatahes tore, et siin foorumis teisigi hip-hopi sõpru on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustThe Foundation on mu hip-hopi varasalves. Avastasin küll albumi pisut hiljem, aga tõepoolest kuulub klassika poole kalduvate üllitiste sekka. A muidu ei tea ma sisuliselt kedagi, kes Dipseti või üldse räppi kuulas/kuulab. Sellest ka mu uudishimu. Aa, too lugu mida kuulsin oli Can't Hold Us ja see kõlab ka teisel kuulamisel õudselt. Miks Macklemore ei peaks olema mainstream? Sest ta teeb paar lugu, kus ütleb, et ei ole? Näiteks too Can't Hold Us kõlab nagu iga keskpärane elektropopp slash hip-hop. Ometigi laen temalt miskit alla ja annan võimaluse. Ehk see lugu on kohustuslik jama, mida kuulajate meelitamiseks välja antakse.
Leave a comment:
-
The Foundation on mu hip-hopi varasalves. Avastasin küll albumi pisut hiljem, aga tõepoolest kuulub klassika poole kalduvate üllitiste sekka. A muidu ei tea ma sisuliselt kedagi, kes Dipseti või üldse räppi kuulas/kuulab. Sellest ka mu uudishimu. Aa, too lugu mida kuulsin oli Can't Hold Us ja see kõlab ka teisel kuulamisel õudselt. Miks Macklemore ei peaks olema mainstream? Sest ta teeb paar lugu, kus ütleb, et ei ole? Näiteks too Can't Hold Us kõlab nagu iga keskpärane elektropopp slash hip-hop. Ometigi laen temalt miskit alla ja annan võimaluse. Ehk see lugu on kohustuslik jama, mida kuulajate meelitamiseks välja antakse.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Yattara Vaata postitustKurat, keegi kuulab mingit tüüpi nimega Macklemore? Igatahes see värk on kohutav. Mainstream hip-hop ei saa enam lamedamaks minna. Või olen ma lihtsalt ajale jalgu jäänud?
Peaks vist küll juba ette vabandades ära mainima, et minugi poolest kuulake. Lihtsalt mingisugune tema laul jooksis raadiost ja ma pidin emotsioonid kuhugi välja elama.
tutvumiseks - Otherside(remix), Hip-Hopist lugu Bboy, valge mees Hiphopis White Privilege mainstriimindusest Jimmy Lovine. soovitan kogu loominguga tutvuda ja arvestada hindamisel seda, kuidas main stream wen Macklemore, mitte vastupidi. ükskõik, mis lugu käiates nii palju kui Thrift Shopi või Can't Hold Usi muutub see tüütuks[vt ka Queen] ja sõnum kaob selle tõttu.
ma ei tea kedagi, kes teaks kedagi, kes ei kuulanud Dipseti aastal 2003. terve selle talve jooksin nende albumiga. klassika. samas pole mu arvamus ka vist kõige pädevam - vahetasin nende albumi X-Zibiti At The Speed Of Lighti vastu ja arvasin, et tegu on igatepidi suure albumiga, aga wiki väidab, et underground West Coast classic kõigest.
Leave a comment:
-
Kurat, keegi kuulab mingit tüüpi nimega Macklemore? Igatahes see värk on kohutav. Mainstream hip-hop ei saa enam lamedamaks minna. Või olen ma lihtsalt ajale jalgu jäänud?
Peaks vist küll juba ette vabandades ära mainima, et minugi poolest kuulake. Lihtsalt mingisugune tema laul jooksis raadiost ja ma pidin emotsioonid kuhugi välja elama.
Leave a comment:
-
-
Kanye "Yeezus" peaks iga hetk saadaval olema, isiklik oodatuim selle aasta album, arvustajad väidavad, et vähemalt sama vastuoluline kui Kanye neljas südamevalu autotune plaat. Pidavat olema väga elektrooniline ja agressiivne a la Death Grips, vähegi räpihuvilistel inimestel tasub kindlasti tutvuda.
Juulikuus kohe järgmine oluline reliis, Pusha-T esimene sooloalbum, hea suvi räpihuvilistele igaljuhul.
Leave a comment:
-
jaaa, teismelisena mulle väga meelds Dipset. aga mingil hetkel kadus huvi ära ning kuulasin aastaid ainult üheksakümnedate räppi ja vahelduseks muidugi igasugust muud mussi ka. nüüd hiljuti just kuulasin jälle Diplomatic Immunityd läbi. väga äge. real nigga music ja ikka kõvasti asjalikum kui enamus tänapäevast sodi, mida räppmuusika nime all esitletakse.
asjakohane lugu aastast 2003:
Leave a comment:
-
Küsin igavuse pärast, et kas siin foorumis liigub veel inimesi, kes ühel hetkel suured Dipseti fännid olnud või olen ma Eestis üks ja ainus?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: